xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Abi üzülüyorum genius'a ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=fzMhh8zhTiY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Genius çıksın istiyordum. Daha çok P istiyoruz üst turlarda. barnacle said: banelings Bir satırla açıklasaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Fou nedir bu arada? Bir sürü oyuncunun nickinde var. "An ancient Chinese percussion instrument bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 takımın adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Brotoss oldu Proloss ffs marauder çok güçlüymüş beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Başına yazmıyorlar mı takım nicklerini? oGsbilmemne gibi mesela Bunlar direk, goldenfou thebestfou falan. Anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 deadwoll said: Başına yazmıyorlar mı takım nicklerini? oGsbilmemne gibi mesela Bunlar direk, goldenfou thebestfou falan. Anlamadım. Takımdan değil kardeş aslında bunların hepsi. Soyisim gibi bir şey fOu. Unutmadan WeRRa'lar Zenith'ler falanda ayrı kabileler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 :d clan tag'ı nickinin başına koyucak diye bir durum yok bkz: babyWerra CellaWerra etc onların da clan tag'ı fOu, sonuna koyuyorlar işte anlamı da : fucking op ultralisks imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 fou - for our utopia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar