Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hasann beyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 her çeşmeye dalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 aşk bir sudur, iç iç kudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Dartanian said: Abi su içmek istiyorum ama aklıma gelmiyo.Şimdi kalktım mesela durduk yerde su içmek istediğim için susamadığım halde 3 bardak su içtim. aynen, kendimi hiç susamış hissetmiyorum, hiç bi zaman, kurudum küçüldüm hatta epey son bi kaç hafta resmen. Sabah çaysa çay normal gerisi kola içiyordum hep, bi haftadır kola da içmiyorum yine pek su içtiğim söylenemez.Zorlamam gerekiyo ya da hatırlamam gerekiyo su içmeyi... oh be yalnız değilmişim asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ayni sey bende de var, arkadaslar uzayli gozuyle bakiyorlardi bana bu yuzden ama yalniz degilmisim. Yaklasik 6 hadi bilemedin 5 gundur su icmiyorum. Bobrekleri elime almam yakindir. isin kotusu bende susamiyorum, susasam gider icerim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncu16 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 senko nasıl oluyor o 5 gün su içmemek. hiç mi terleyecek birşey yapmıyorsun veya kola gazoz ayran vb .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 abi heralde fazla sivi aliyorum, o yuzden susamiyorum. evde oturdugum zaman 5-6 fincan cay, 2-3 bardak kahve iciyorum, onlarla idare ediyor heralde vucud. ama icmek lazim. yanima cam sise alip gozumun onunde bir yere koyayim bari bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 çayın da çoğu su zaten ondan ölmüyosundur dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Ben de hiç su içmiyordum. Ameliyat olurken serum için yer açmayı denediler kolumda. 3 denemede de damar patladı, elimden açtılar sonunda. O yüzden iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 baya hata ediyorsun su içmiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 acıktıkça ana öğünler dışında aburcubur yerine su spamla (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 evet bir yere gidip abur cubur alacağında gerçekten canın abur cubur istemiyorsa ve bıkkın bir şekilde ne alsam acaba diye düşünüyorsan su al çık. sana marjinal bir zevk getirisi olmayacağı zaman abur cubur yemenin pek bir manası yok onların çoğu vakit geçirmek için bişeyler aramak heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ye sarımsak ye bol bol su içecen nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 aga böbrek var mı kontrol etsene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Arkadaşlar yanıma 1.5litrelik pet şişemi aldım ve bugün uyandığımdan beri 2.5litre civarı bi su içtim..Mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 günde kaç bardak su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Benim kardeşim de su içerken can çekişiyo resmen, yudum yudum içiyo herif ve 1 bardak suyu yarım saatte bitiriyo. sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncu16 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Pipet said: günde kaç bardak su karpuzun % 95 i su imiş yazın karpuzu bol bol tüketince su içmek gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncu16 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ayrıca ben susayınca su dan önce süt-kola gazoz- meyve sularını tercih ediyorum dolayısı ile ağzıma su değmediği oluyor bir kaç gün. böyle yapıp ta su içmiyorum demek yersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 %5 mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncu16 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Aluriel said: %5 mi ? 95 diyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar