Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ben mesela mühendis çıkıcam bu sene, lineer cebir seçmeliydi ve almadım. hala lineer cebir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 eyway eywah:)lineer cebirsiz mühendis olur mu yaw:) Holy said: ben mesela mühendis çıkıcam bu sene, lineer cebir seçmeliydi ve almadım. hala lineer cebir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Holy said: ben mesela mühendis çıkıcam bu sene ne yazik ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 oluyor işte. ha dersler kullandım tabi ki, determinant alırım, matris çarpma bölme yaparım ama anca o kadar sdfsdg. geri kalan işlemleri matlab'e yaptırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 2 aya onlari da unutucan olm zaten, bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 daha hayatimda lineer cebir kullanan muhendis gormedim ben. sosyoloji kadar gerekli bir ders iste. ha bilim adami alsin integral fln seviyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 senko said: daha hayatimda lineer cebir kullanan muhendis gormedim ben. sosyoloji kadar gerekli bir ders iste. lineer cebir bilmemek cahilliğin önde gidenidir. integral türevden bile daha temel bir konu bence. said: It has extensive applications in engineering, physics, natural sciences and the social sciences. "Lineer cebir bilmeyen kız vermezler" derdi benim bir matematikçi arkadaş (hala diyodur da amerikada şimdi ben duymuyorum o yüzden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 abi lineer bilmeyen matematikciye kiz vermezler tabii. kullanmadigim/kullanmayacagim seyi ogrenmem ben, hayat prensibim o yonde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 kardeşimle aramızda 7 yaş var, ona ders anlatmak zorunda kaldığımda aynı sorunu ben de yaşamıştım. anne de öğretmen olunca imdadıma yetişti, bu gibi problemler için uyguladıkları yöntem basit. x yerine yatay çubuk çiziyosunuz, zaten matematik defterleri kareli oluyor kolaylaşıyor bayaa. -|-|-|- şeklinde ayırınca da daha rahat anlıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 lineer cebirsiz mühendis olur mu denmiş, itü'de olur. inşaat mühendisliği okuyup trigonometrik fonksiyonların türev integralini anlatan hocaya 'hocam bunlar ne işimize yarayacak' demiş insan gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 (:Dlol lol lol....yok artık ya!İTÜ'de bile böyle mühendisler varsa..vay halimize. fizban said: lineer cebirsiz mühendis olur mu denmiş, itü'de olur. inşaat mühendisliği okuyup trigonometrik fonksiyonların türev integralini anlatan hocaya 'hocam bunlar ne işimize yarayacak' demiş insan gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 senko said: daha hayatimda lineer cebir kullanan muhendis gormedim ben. sosyolojir. kadar gerekli bir ders iste. lineer cebiri mühendis kullanıp napacak ki zaten, güzel sanatlardakiler falan kullanıyor bazen de hukukçular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Lineer cebir bilmeden numerik işlem yapıyorum ama ben. modelleme de yaparım. Basic bir lineer cebir bilgisi yetiyor, kalanını bilgisayarlar yapıyor bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 benim dediğim inşaat mühendisi boğaziçi'ndeydi. mezun oldu mu bilmyiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 boğaziçinde olmasına pek şaşırmam...bu tarz konuşmalara çok fazla şahit oldum çünkü bende.Hepsi değil ama bir çok boğaziçili mühendis işin altında yatan "science and engineering" felsefesinden çok, "business and management" mottosu ile mezun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncu16 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 fizban said: lineer cebirsiz mühendis olur mu denmiş, itü'de olur. inşaat mühendisliği okuyup trigonometrik fonksiyonların türev integralini anlatan hocaya 'hocam bunlar ne işimize yarayacak' demiş insan gördüm ben. http://umke.bsm.gov.tr/forum/index.php?PHPSESSID=709d0056d6e18d63dbe57d2a8a90aaa1&topic=57.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Arkadaşım ister x koy, ister y koy, ister çıkar ayakkabını koy yine farketmez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ayrıca mühendislik çok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar