Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitirme projesi...

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Türkiye'deki bitirme tezi dandikliğini ben anlayamadım açıkcası, özellikle profların daha lisans tezlerine danışman falan olmaları absürd biraz.

Almanya'da doktora öğrencisi bir asistanınız oluyor ve onun doktora çalışmasının belirli bir parçası göreviniz oluyor. Minimum 6 ay maksimum 8-10 ay (başvurma zamanına bağlı) sürüyor.

Doktora öğrencileri ne konularda tez imkanı sunduklarını, hangi konularda çalıştıklarını yazarlar sizde kendinize uygun bir tez bulursunuz bunların arasından. (isterseniz tabi çeşitli firmalarda da tez imkanları çok belirli şartlar altında)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 10 ay sonra ...
Lisans bitirmesi tez değil ya. Ben kasıp bütün dönem her hafta hocalarla falan çalışıp bişiler yapmıştım. Ama başkaları gidip kitapların özetlerini slaytlara kopyalayıp kendileri gibi yatmaktan başka vasfı olmayan hocalarından yüksek notlarda almışlardı.

Bitirmeyi yaptıktan sonra öğrenimine devam etmeyeceksen salla pati birine yaptırsan yeter. Projeyi sallayabileceğin bir adamdan alman lazım tabi. Bizde mesela projeyi aldığın adamın çalışma grubu jüri olarak geliyordu. Çalışan adamda cidden uğraştırıyorlardı, diğerleri soru bile sormuyordu falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...