Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 abi sen ağlamaklı olmuşun bence evet okuldan okula ve bölümden bölüme değişiyor ama sanırım tasarım vs olmayan çoğu bölümde lisans bitirme tezinde çok bişey beklemiyorlar. bi konuyu çalışıp anlatsan bile yeter eğer gelen hocalar gıcık değilse sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 okuldan okula degisiyor hatta projeden projeye degisiyor, ayni bolum icinde basit web sitesi de proje olabiliyor icinden 3farkli paper cikan proje de oluyor. birazda ogrencinin ne kadar zorladigi ve supervizorun neler bekledigi ile ilgili iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 neli nolmuşum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 gözüm terledi dedin ya bence o göz yaşı sen ağlamaklı olmuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 man tears Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ilginç bişimi o araştırıyim dur merak ettim neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Türkiye'deki bitirme tezi dandikliğini ben anlayamadım açıkcası, özellikle profların daha lisans tezlerine danışman falan olmaları absürd biraz. Almanya'da doktora öğrencisi bir asistanınız oluyor ve onun doktora çalışmasının belirli bir parçası göreviniz oluyor. Minimum 6 ay maksimum 8-10 ay (başvurma zamanına bağlı) sürüyor. Doktora öğrencileri ne konularda tez imkanı sunduklarını, hangi konularda çalıştıklarını yazarlar sizde kendinize uygun bir tez bulursunuz bunların arasından. (isterseniz tabi çeşitli firmalarda da tez imkanları çok belirli şartlar altında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ged hakli, sistem guzelmis ordaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Abiler topiği görmeyen varsa belki görür şimdi lütfen yardım edin bir bilgisi olan varsa bu konu hakkında.. zor durumdayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Geçen çeko'dan bi arkadaş tez hazırlıyordu. 2007 de hazırlanan bi tezin üstünde bikaç cümlelik oynamalar yaptı, ön incelemede de kabul almış. Le fu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 lisans bitirme teziyse normal. kaç öğrenci yazıyor, eminim okumuyordur bile onu hoca doğru düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 onlar tez degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 tezek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 dogru dedin fsd. adi tez iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Lisans bitirmesi tez değil ya. Ben kasıp bütün dönem her hafta hocalarla falan çalışıp bişiler yapmıştım. Ama başkaları gidip kitapların özetlerini slaytlara kopyalayıp kendileri gibi yatmaktan başka vasfı olmayan hocalarından yüksek notlarda almışlardı. Bitirmeyi yaptıktan sonra öğrenimine devam etmeyeceksen salla pati birine yaptırsan yeter. Projeyi sallayabileceğin bir adamdan alman lazım tabi. Bizde mesela projeyi aldığın adamın çalışma grubu jüri olarak geliyordu. Çalışan adamda cidden uğraştırıyorlardı, diğerleri soru bile sormuyordu falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar