LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Sgklıyım ve bunu kullanarak dişlerim için kontrole gitmek istiyorum sgk'ya bağlı çalışan iyi bir diş doktoru veya iyi bir hizmet veren hastane biliyor musunuz anadolu yakasında olursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Çapa'ya git İstanbul'daysan. Anadolu Yakasını bilmiyorum btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Goztepe Egitim ve Arastirma Hastanesi'nde Agiz ve Dis poliklinigi var ve diger hastanelere kiyasla epeyce iyiler diye biliyorum. Internet'ten randevu alip gelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Şurası var fena değil gibi http://www.youtube.com/watch?v=HSmwJ_tvxmM&playnext_from=QL&feature=bf_play&playnext=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 yeditepe biraz geçiriolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Para vercekseniz hastaneye falan gitmeyin abi, özel muayenehanelerde falan doktorla ahbap olmak paha biçilemez. Az beklerim derseniz de kardeşim diş doktoru olacak 5 seneye, şimdiden yazalım randevu defterine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 sgkmı kullanıcam para veremem o kadar fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 3:13 Kadın bayıldı ahaha :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 puahaua koptum ya kadına işkence yapıo sanki harbi bayıldı bide ayıltmaları çok komik :Dsdlsdgplsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 kartal ağız ve diş sağlığı merkezi var. gece 12ye kadar çalışıyor, 9da falan gidersen sırada kimse kalmamış oluyor. hem sıra yok hem beyin bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar