Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde tek başınıza kalınca ne yapıyorsunuz

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

söylersem banlamayacaksınız ama:horace:

valla herkesin bana anlattığı über dediği ama benim izlemediğim filmleri alır izlerim vcd den..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 21 Ağustos 2004 16:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla yaz boyunca baya evde yanlız kaldım ailem yazlıpa gidince falan ben evde kalıyorum ilk tavsiyem vantilatörü açmak olur sana :p onun dışında paticikteyim icqdayım, değişik yemekler yapmayı deniyorum lazanya, mantı falan (%95 başarı yüzdesiyle) etraf çok kirleniyor etrafı topluyorum yemek yapıp arkadaşları çağrıyorum gideni var bir sürü bu sene mağlum veda yemekleri falan entel dantel kitaplar okuyorum :p birde ders çalışıyorum (matematik tekrarı) ha birde kedimi mıncıklıyorum

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 21 Ağustos 2004 16:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben evde olduğumda ister istemez evde yalnız olurum.
Tavsiyem bol bol müzik dinleyip alkol alman ehe.
Ardından kafa sallamak geliyor.

Yalnızlık yaramıyor bana gerçi, gezip tozmak daha uygun.

"Gönderen : Prawler :
Alexi, bi ara sen ben sinan taksime akalım mı?Gerçi sen hep akıyosun ama..."

Akışkanım yani =P.

Ehe şaka bi yana, evde çok yalnız kalmayın sonra annaneler falan ziyarete felan gelip "Alkolik oldun olm sen." "Pff ne biçim öksürüyorsun sen, akciğer filmi çektirelim sana." gibi yorumlarda bulunurlar.

You have been warned.

"Problems of a freelancer by Septimus."[signature][hline]Tragedy

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 21 Ağustos 2004 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Walla yalniz kaldiimda hep disari cikiorm bu hafta olduu gibi hep yalnizdm ailem gece 1 de fln geliorlardi isler eglence vs....

Bnde hep disari cikitm arklarla...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

kendi kendimle konuşur, şarkı söylerim, müzik dinlerim, 3 saat tv koltuğuna yapışık bir şekilde tv izler kıçımı düzleştiririm. uyurum sonra. zaten 3 gündür yalnızdım, bu anlattıklarımın hepsini fazla fazla yapacak zamanım oldu.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki:
please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...