RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Valla bi 2 haftadır bu sorunum var evde tekim yapacak birşey yokh gidip film izliyorum sıkılıyorum bi yardım edermisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 kedilerle oyna[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ders çaliş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 yalnız kalmadığımda ne yapıyosam yine onu yapıyorum bi tek extradan yemek yapıp bulaşık yıkıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 söylersem banlamayacaksınız ama:horace: valla herkesin bana anlattığı über dediği ama benim izlemediğim filmleri alır izlerim vcd den..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 21 Ağustos 2004 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 evde yanlızsam eve gelmem.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 valla yaz boyunca baya evde yanlız kaldım ailem yazlıpa gidince falan ben evde kalıyorum ilk tavsiyem vantilatörü açmak olur sana :p onun dışında paticikteyim icqdayım, değişik yemekler yapmayı deniyorum lazanya, mantı falan (%95 başarı yüzdesiyle) etraf çok kirleniyor etrafı topluyorum yemek yapıp arkadaşları çağrıyorum gideni var bir sürü bu sene mağlum veda yemekleri falan entel dantel kitaplar okuyorum :p birde ders çalışıyorum (matematik tekrarı) ha birde kedimi mıncıklıyorum [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 21 Ağustos 2004 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 KEndimi tatmin ediyorum[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Arkadaşlarini çağir karma grup :) Parti fln yap, Kitap oku, normalde evde yapilmayacak ne işin varsa yap örnek annenlerin odasinda sigara fln iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ben evde olduğumda ister istemez evde yalnız olurum. Tavsiyem bol bol müzik dinleyip alkol alman ehe. Ardından kafa sallamak geliyor. Yalnızlık yaramıyor bana gerçi, gezip tozmak daha uygun. "Gönderen : Prawler : Alexi, bi ara sen ben sinan taksime akalım mı?Gerçi sen hep akıyosun ama..." Akışkanım yani =P. Ehe şaka bi yana, evde çok yalnız kalmayın sonra annaneler falan ziyarete felan gelip "Alkolik oldun olm sen." "Pff ne biçim öksürüyorsun sen, akciğer filmi çektirelim sana." gibi yorumlarda bulunurlar. You have been warned. "Problems of a freelancer by Septimus."[signature][hline]Tragedy [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 21 Ağustos 2004 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Goarth, 21 Ağustos 2004 16:05 tarihinde demiş ki: annenlerin odasinda sigara fln iç *!kopar*[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Walla yalniz kaldiimda hep disari cikiorm bu hafta olduu gibi hep yalnizdm ailem gece 1 de fln geliorlardi isler eglence vs.... Bnde hep disari cikitm arklarla...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: RedallHoor, 21 Ağustos 2004 15:59 tarihinde demiş ki: Evde tek başınıza kalınca ne yapıyorsunuz? Böyle resimler çekmiyoruz.[signature][hline]Tragedy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 lol[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ehehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 yada bu resimlerle yonja girip kizlara yanaşmiyoruz :) Yada halimize şükür ediyoruz (Evde ya yanliz olmasaydin babaannen,deden,baban,anan,kardeşin, kuzenlerin,halan...) yada daha kötüsü tandiğin herkesin şehiri dişinda olmasi ve yaşadiğin şehirin sosyal hayatti gelişmemiş olmasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Zuhaha koptum *Japon yapıştırıcısı arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 mal gib ruruyom,haftanın 4 günü yalnızm zaten,iteyeni misfirlie bekliom.ama bahçeşehirdeyim.ehahedirne yolu üzerinde ahah[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 içiyoruz[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Dün o ilk resim ilk jack danielsimi içtikten sonra 2. resim ise içtikten sonra bayağı sonra kafa güzel gittim gidiyodum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 kendi kendimle konuşur, şarkı söylerim, müzik dinlerim, 3 saat tv koltuğuna yapışık bir şekilde tv izler kıçımı düzleştiririm. uyurum sonra. zaten 3 gündür yalnızdım, bu anlattıklarımın hepsini fazla fazla yapacak zamanım oldu.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ahuauha lol=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 RedallHoor sen ne harika bir insanmissin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Horacenin sanki genç hali resimler :horace:[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: dom, 21 Ağustos 2004 16:25 tarihinde demiş ki: RedallHoor sen ne harika bir insanmissin ya. :) Ayyy kalkıyor kalkıyor popom kalklıyor yapmayın böle güzellikler :) çok dede adamımdır Ateist değil Baterist imdir Solonorla aynı grupta çalıcaz :) zuh zuh i love you Yes ay em şor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar