Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 4 mutayla 5 marine aldı epik mikro..
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 skor verin gençler bende bağlantı gidip geliyor. en son beeswax vs apathium başlamıştı?
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 chat ekranında da oyunculara baya ağar sataşılıyor özellikle noname tipler laf sokmada üstlerine yok.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 umursamıcan onları ya. küfreden de çıkar 600 kişi izliyomuş bu gece popülerleştikçe olur böle şeyler
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 idranın hukun streaminde bile sataşıyorlar ? adamlar gidip 28372098352 mod koyuyorlar yapılmasın diye. "Mükemmel" organize ettik deyip bu tip seviyesizleri chatten banlayacak 2-3 mod bulunamıyor mu? Tabi "binlerce kişi streamde online oldu" diye uydurulup, bir kaç yüz seviyesinde dolanmasıda var streaminde o zannedersem apayrı bir thread olur. İşin özü ==> herşey tamda bir leğen örtüsü eksikti.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Bu konuyu tekrar açmaya gerek yok sanıyorum.Her saniye ve saniye chat ekranına bakamıyor insanlar.Birde her kelimeyi yakalayamıyorsunuz.Aksaklıklar hatalar olabilir.Birazda mazur görmek gerek.Dahada giderilmeye çalışılır tabi.
SnailBey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 banlamak fln sacma birakin isteyen isteediini desin . alıncak tiplere benzemiyor sunanlar. bence gayet iyi anlatiyolar. ilkdefa izledim ben bugun gercekten iyilerdi . o sunan 2 arkadasa diorum bırakın konusan konussun siklemeyin kimseyi.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ya stream yapan arkadaş görüntü ayarlarını low yapmasın lütfen. bişey daha dicektim ama unuttum.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Soimyr said: idranın hukun streaminde bile sataşıyorlar ? adamlar gidip 28372098352 mod koyuyorlar yapılmasın diye. "Mükemmel" organize ettik deyip bu tip seviyesizleri chatten banlayacak 2-3 mod bulunamıyor mu? Tabi "binlerce kişi streamde online oldu" diye uydurulup, bir kaç yüz seviyesinde dolanmasıda var streaminde o zannedersem apayrı bir thread olur. İşin özü ==> herşey tamda bir leğen örtüsü eksikti. stream iki ayrı linkten izleniyordu ve tsl sitesinden full screen olmadığından diğerinden izledim ben mesela. tsl sitesinde yüz küsür yazması öyle oldugunu mu gösteriyor? hayır rezil olmak pahasına neden saldırıyorsunuz onu anlamadım. organizasyonu yapanları da tanımıyorum ozzy denen eleman rezil anlatıyor mesela ama kimse anasının karnından sunucu doğmadı. o da alışır yavaşca
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 İşin en kötü yanı 90-120 arazı izleyici oluyor ama 40 kişisi yada 50 kişisi yalan olmasın sc2yi yeni öğreniyor ya da küfür amaçlı geliyor.Asıl buna dikkat çekilmesi lazım.
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ahmedinejad said: Soimyr said: idranın hukun streaminde bile sataşıyorlar ? adamlar gidip 28372098352 mod koyuyorlar yapılmasın diye. "Mükemmel" organize ettik deyip bu tip seviyesizleri chatten banlayacak 2-3 mod bulunamıyor mu? Tabi "binlerce kişi streamde online oldu" diye uydurulup, bir kaç yüz seviyesinde dolanmasıda var streaminde o zannedersem apayrı bir thread olur. İşin özü ==> herşey tamda bir leğen örtüsü eksikti. stream iki ayrı linkten izleniyordu ve tsl sitesinden full screen olmadığından diğerinden izledim ben mesela. tsl sitesinde yüz küsür yazması öyle oldugunu mu gösteriyor? hayır rezil olmak pahasına neden saldırıyorsunuz onu anlamadım. organizasyonu yapanları da tanımıyorum ozzy denen eleman rezil anlatıyor mesela ama kimse anasının karnından sunucu doğmadı. o da alışır yavaşca Daha yeni bir olay stream biz türk oyuncular için.Ondan iyi anlatmış kötü anlatmış farketmiyor herkes saldırmış izlemek için.Çünkü daha iyisini yapan yok.
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ve sugosu geldi. maç başlar birazdan.
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ahmedinejad saldırmakla (hoş nickini iranın despot yöneticisinden alan bi adamla tartışmanın mantığınıda ayrıca irdelemek lazım) (===> misal bu iğneleme cok duyarlı bi insansan hafif saldırı oluyor), eleştirmek arasındaki farkı öğren. Mesela saldırmak istesem. "nerde lan 28572095 kişi zaten skmsonik anlatıyorsunzu adam olun" derim." neyse
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 said: işin özü ==> herşey tamda bir leğen örtüsü eksikti. bu ne oluyor? ayrıca nicke laf edeni de ilk kez görüyorum. sjdgsj
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 tamam beyler gerilmeyin.beğenilri beğenilmez beğenmek göreceli birşey.saygı duyarız olur biter
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 dünya parantezi içinde açıklama yazma rekoru ^
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 sugosuyu msnde gördüm maç niye başlamıyor pentegram bir bilgin varmı.
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ahmedinejad said: said: işin özü ==> herşey tamda bir leğen örtüsü eksikti. bu ne oluyor? ayrıca nicke laf edeni de ilk kez görüyorum. sjdgsj herşey tamda bir leğen örtüsü eksikti ==> tslprodaa 1) ligi iplemeyen player problemi 2) streamin chatindeki küfürbazlardan önce caster kalitesidnen sikayet eden insanlar olması 3) kendine ait bir forum yerine level.com.tr üzerinde bir foruma sahip olması diye başlayip devam edilebilecek cok daha büyük sorunlar varken, streamin chatinde oyunculara laf ediyorlar diye şikayet etmenin anlamsızlığını/gereksizliğini belirten bir lafta anlayamamışsın sanırım.
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Noname forum kullanılacağına level forumlarını kullanmak daha mantıklı , hem tanınan bir sitesi var hemde böyle bir şans vermişse level kullanılır sorun nerde burda? Ligi iplemeyen player için ne yapmak lazım vergi cezasımı kesilcek? Kurallar belli ödüller belli , sorumluluğunu bilenle bilmeyene yapıcak bişe yok. Casterlarda idare edecek seviyede. Chatte saçmalayan bir çok adamdan daha akılları başında.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 1) ligi iplemeyen playerı geç milli takımı bile iplemeyen player var, adamı döve döve zorla oynatacak halleri yok. bir kural yapsınlar, iki oyuncunun da anlaştığı saati habersiz olarak 1 saat geciktiren adam mağlup sayılsın mesela. çözümü bu. 2) elalemin ağzı torba değil ki büzesin, mod olur su olur düzenlenir o. 3) level sponsor olmuş forum vermiş ki aktif de değil orası, kendi forumlarını açsalar ondan daha mı aktif olacak? burası var işte idare ediyor.
Öne çıkan mesajlar