yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mortis said: barnacle said: her raid bir cihad vay ak için... http://img221.imageshack.us/img221/9678/wowscrnshot011609001828.jpg haha "allah allah" die raidwarning atmışım ya oysa ki hiç huyum değildir das rw mi? Klavuzu karga olanın ... ;) ps. klasör ne ya klavuz ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 siz her gece 600 kişi sıra mı bekliosunuz :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 genellikle öyle evet alisiosun bi yerden sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 amann o sıra çekilmez free migrate de war toplucak ravenholdt'a migrate edin nolcek 300 tanecik char war :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 hatta bi de ally a geçin geçmişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mortis said: barnacle said: her raid bir cihad vay ak için... haha "allah allah" die raidwarning atmışım ya oysa ki hiç huyum değildir das of cok rezilsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi nasil bi guildiz ki zulgrubda wipe yedigimizi gectik wind control yiyene KOSUN KOSUN LAN VURUN VURUN diye bossa yapmadigimiz dpsi yaparak oldurduk ya tanklayan gordum abi adami orda shield felan attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 sizi raide gidiyoruz diye toplayip yakmak lazim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi mortisle viktor olmasa, raid meeting stone'ü nükeliycek zaten direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 an itibariyle 8gb kotali 3g modemimle eu client indiriyorum... olum ne pis, ne les adamlarsiniz ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 onlar oynarken sen kahvaltiya kalkiyo olucan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 denemek icin indiriyorum bende zaten, triali oynayacam 10 gun saat farki lag/loss durumlari bunlar katlanilacak seviyedeyse kalici oynarim degilse vay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 erken yatıp erken kalkıcan (sabah 5de filan) gelip raid yapıcan işe/okula gidicen sonra sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 En zevkli iş Mind controlde guild arkadaşını kesmek bence. Sonuçta pardon ya kırmızıydın daldım farketmedim diyebiliyorsun veya direk hahahahahaha diyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 BonePART said: BIRDE GUILDE GIRICEK HER UYEMIZIN HOCA EFENDIMIZIN : GONULLERDEN HUZRA ACILAN BIR KAPI - ISIGIN YOLU ADLI ESERINI ALIP OKUMASI GEREKMEKTEDIR. GIRISTE KITAPTAN SINAV YAPILACAKTIR. P.S: Sali aksamlari maklube gecesidir. Bende gelcem. Nick Bodullah. İsimden dolayı sınava girmeme gerek yok diye düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ally palam vardı frostmane de faction change yapıp ak ıyım diyorum ne dersiniz ak armıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 wtb gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 aga frostmane locked diyor char acilmiyor mu burda? daha boktan bir server bulamadiniz mi 900 kisi sira var... neyse yeni char acilmiyormus zaten, goblin acarim bi tane takilirim diyordum yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 SEVEN KATLANIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 locked haci neye katlanicaksin. char acilmiyor. dolayisiyla viktorun recruitment fail oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi daha 2 saat önce açtım nasıl açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 server fullken char açılmaz sadece, sıra filan varken yani cataclysm'in henüz live olmadığı başka bir gün seçebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 o zaman iyi bari, acarim bi gobosh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 oyun atmasın diye ne çile çekiyoduk eskiden sdfs. uo scripter mı ne bişi vardı böle tıklıyodu sürekli. hiç kapamıyoduk sıra beklememek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bedava migrate varmış beyler daha boş bi yere akın edin bence ^^ beleş mig kaçmaz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar