Deacon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Viktor said: DIKKAYT! DIKKAYT! 9/12 gultumuzun (ki atramedes de iner bu hafta, neferian ile al akir kalir geriye) 2. raid gurubu icin haftada 3 gun raid yapabilicek adamlar ariyoruz DPS offspeci olan bir offtank lazim ama acele acil degil acil yetebilen bir adet healer lazim, drood veya priest super olur 2 adette DPS lazim, DK, balance drood, hunter veya lock cok iyi gider bu 4 spotu su anda ganrati edebiliyoruz hafta 3 gun, cok random turklerle raid yapiyordu 2. gurup onlar kafalarina esti cikti gittiler yalan oldu bunun yaninda couldronumuz falan bilen var, lvl 15siz falanda filan, iyi durumdayiz ama biraz taze kan lazim gulte persembe-pazar-sali gunleri raid yapiyoruz 4 er saat ama 2. gurup yeni gelenelre gore bir ayar cekebilir buna sayfa sonunda kalmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ben de onu yapmaya gelmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 abi bende var işte ilevel338 prot pala isterseniz offspec dps yada holy yapabilirim. biraz hc kasarak rahat arttırırım ilevelı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Guild'imi seviyorum ama ben Alliance hastası olduğumdan horde karakterlerime giresim gelmiyor. Sürekli alliance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Viktor said: DIKKAYT! DIKKAYT! 9/12 gultumuzun (ki atramedes de iner bu hafta, neferian ile al akir kalir geriye) 2. raid gurubu icin haftada 3 gun raid yapabilicek adamlar ariyoruz DPS offspeci olan bir offtank lazim ama acele acil degil acil yetebilen bir adet healer lazim, drood shaman veya priest super olur 1 adette DPS lazim, DK, balance drood, hunter veya lock cok iyi gider bu 4 spotu su anda ganrati edebiliyoruz hafta 3 gun, cok random turklerle raid yapiyordu 2. gurup onlar kafalarina esti cikti gittiler yalan oldu bunun yaninda couldronumuz falan bilen var, lvl 15siz falanda filan, iyi durumdayiz ama biraz taze kan lazim gulte pazartesi - çarşamba - cuma gunleri raid yapiyoruz akşam 8 sonrası 4 er saat güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 LathspeLL said: Guild'imi seviyorum ama ben Alliance hastası olduğumdan horde karakterlerime giresim gelmiyor. Sürekli alliance. abi sorma ya, ilk kafam attiginda ally kacicam bende drenay olcam direk Im a drenay trapped in the body of a blood elf Q_Q Q_Q Q_Q Q_Q Q_Q http://images.mmosite.com/photo/2008/06/17/azazel1944w21e76618Xl75.jpg http://forum.paticik.com/thumbnails/2c4/f62/0b8/24d/107/166/c0f/9ef/ce4/8a9/ee_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 pazartesiye kadar bir shaman/priest healer gelse müthiş olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Bari bir yerde de guild'in alliance ayağı falan olsun. Guild'de lvl 35 orc shaman var, Cataclysm'le goblin geldi, orc'la devam edesim yok. Goblin shaman istiyorum ama para veripte race change'de yapmak istemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 1-35 2 akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 LathspeLL said: Bari bir yerde de guild'in alliance ayağı falan olsun. Guild'de lvl 35 orc shaman var, Cataclysm'le goblin geldi, orc'la devam edesim yok. Goblin shaman istiyorum ama para veripte race change'de yapmak istemiyorum :( goblin questlerini yapmadiysan cok sey kaciriyorsun sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marduq Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 benide alırmısınız gültünze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Testten gecersen neden olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Marduq said: benide alırmısınız gültünze nixies'e sarı sarı ışıl ışıl paracıkları gönder gerisini sorun etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 A "VAY AK" representative will never ask for your money. If you encounter such a case, please inform us at [email protected]. While we will not be able to respond to emails forwarded to this location, please know that they will receive the appropriate attention. We thank you for your reports! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 biraz geç oldu ama 1 gecede 1. takım chimaeron 2. takım cho'gal first kill'i aldı yaşlı başlı adamlarla oynayınca anca oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Chimearon ne be? Nefarian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Ayrica guild olarak her turlu ssk bagkur ve emekli sandigi problemlerinize, is mahkemesindeki davalariniza ve KPSS sinavi hazirlik doneminize yardim ediyoruz. HEMDE UCRETSIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Japonca kurslarımız da var, özel eğitmenlerimiz Vent üzerinden günlük anime hayatınızda karşılaşabileceğiniz her türlü Japon diyalogları hakkında size yardım edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 tunch said: biraz geç oldu ama 1 gecede 1. takım chimaeron 2. takım cho'gal first kill'i aldı yaşlı başlı adamlarla oynayınca anca oluyor :P tamam kotuyuz de.. chimaeron ne abi =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hahah chimerion dedi ya /: das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 çimeryon çimeryalı konan çim adam mmfffhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 o değil de kendime sinir oldum lan nef kesti adamlar çimeryon dedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 11/12 ehuehu al akirde kesersek content tamam, cillop olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ehü viktorlar 12/12 oldu ilk grup yaşlı olduğu için bizim gibi vize döneminden falan etkilenme dertleri yok biz de 10 güne falan oluruz 12/12 ama bırakmayız oyunu başkaları gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar