Gangren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Emin ol, Kotick bununla uğraşıyordur. Hani böyle maksimum 5k$ kazandıracak bir komplo teorisi falan planlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Edit: Yazdıklarınıza dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Harika bir sansür, bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Kotick geyiğine rage hmmps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 free mig isyanlar btimis?.. server cap arttı galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 frostmane çöp server degilmi abi 5000kişi falan beklior benim arkadaslarim girerken oraya just lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Arttırdılar cap'i, öyle abartı bir durum yok artık çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 evet artık bekleme süresi daha insancıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 saat 9 10 oldumu sıra 1200 den aşşa başlamıyor, oda yaklaşık bir, bir buçuk saat sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 yine de 3k sıra beklemiyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 valla dün gece 1 gibi bi bakıyım dedim 500 küsür vardı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Amma inat ettiniz migrate etmemeye yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Gerek yokki migrate etmeye haftaya herşey rayına oturmuş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ben 40€ vericem korkuyorum kalıcam sıralarda diye :D gerçi şuan oynadığım serverda çok leş kurtulmak istiyorum burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 şöyle sevgi ve seks dolu olarak bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 oha assistant professor ne o title icin 5 yil harcamiyim bosuna direk wow'da aliyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 abi profesorde oluyon seren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Oh yes geldim ben de. Attım shamanı geçen gün, bi ara girip kascam onu. Haftaiçi iş oluyo kasamıyorum :( Edit: Oha failın daniskası. Migrate havaları varmış. Topiği takip etmezsem böyle olur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Yok migrate falan. Millet ağlıyor migrate edin biz de gelelim diye. Biz de migrate etmiyoruz, beğenmiyorsanız keyfiniz bilir diyoruz. Ama sayfalardır hala bir migrate talebi gelip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Evet abi katılıyorum. Bencede migrate etmeliyiz. Hergün hergün sıra beklemekten bıktım. Hem yeni insanlarda katılmış olur bize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Yeni insanlar katılmış olmuyor işte, arkada 300 karakter, bir sürü account var. Şu anda oyunu oynamıyor olan, free migrateten sonra aramıza katılabilecek insanlar varken migrate falan atılmaz. Ha o bütün 300 karakterin sahiplerini migrate etmeye ikna edin, atlayalım gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 en basitinden burak var adam vatanı savunuyo ! öyle bırakamayız adamı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Evet ya benim minimum 5 char var migrate için taşımam gerekecek ki gereksiz diğerlerini saymıyorum bile. Ayrıca EUnun en cavcavlı serverlarından birindeyiz yani bence BL falan gibi boku çıkmamış ama kalabalık güzel bir serverımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Lan benim 12 karakterim var hepsini migrate edebilirim o derece sıkıldım yani (Kandıramıyorum dimi lan. çok başarısızım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Nedir guild'de son durum kalabalıklaştı mı? Ha, çok kalabalık değilse herkes saldırmadıysa gelmeyi düşünebilirim, o nedenle sordum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar