olitere Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Tormenti yeniden oynuyordum ama dakkorla ilgili bir durum var.Bu herifin iki kılıcı mı var ? Bir tanesi sırtından hiç çıkarmadığı iki uçlu kılıç diğeri elinde tuttuğu kılıç ve ikisi de karach blade mi ? Çünkü ilk karşılaştığında sırtındaki kılıçı tanımlarken ''strange,shimmering blade is strapped across his back.The blade look to be two pronged glaive'' diyor yani tam olarak sırtında bulunan ve hiç kullanmadı çatal uçlu silahı kastediyor ama elinde tuttuğu ve kullandığı silah bundan farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 karach blade sadece o elinde tuttuğu silah olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 0 zaman ikilem var arkasındaki silahla elinde tuttuğunun tanımı benziyor.Hatta bazı olaylarda silahını çekti ve silah düşünceleriyle dalgalanmaya başladı falan dendiğinde elindeki mi sırtında ki mi belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ikiside aynı nesne, sadece sen bağlanılı olduklarını göremiyosun ondan ortaya böyle bi çelişki çıkıyo. (O_0) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 aynı maddeden yapılmış iki silah yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yoo tek silah, şekli şemali olmayan bi madde bu. ikiye bölmesi birlestirmesi normal, nitekim kanımca blade sekil degistirince gökten gelmiyo malzeme, arkadan alıyo :P. (tamamen mantıklı bi şekilde sallıyorum bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 valla hacı resimde de görülüyor bi arkasında bi elinde silah var ve hangisinin ne bok olduğu belli değil, kılıcını eline aldı şekil değiştirdi derken hangisinden bahsettiğide belli değil.Bi pati nerdinin beni aydınlatmasını umuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 morali yükseldikçe ismi dğeişiyo. chained blade i hatırlıyorum bitek. belki sırtındaki zırhının parçasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Karach blade onların ikiside. Karach blade biliyorsunuz limbonun o kaos maddesinden yapılma bi madde, dakkon un moral/düşünce vs sine göre oda levle atlıyor şekil şemal değiştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar