Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 opera 11 de ctrl+shift+left click ile yapılanı ctrl+left click ile yapmak istiyor arkadaş. bilen biri anlatıversin nasıl yapılabileceğini eğer mümkünse. değilse de çok saçmaymış kısayok niye değiştiremiyoruz istediğimiz gibi. mouse gesture olayı chromeda da var sade operada değil bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bu operanin bir adam gibi key assignment featureu olmadigi gercegini yok etmiyor ama chromeda da yok ama en azindan adamlar standartlara uyuyor. bi taraflarindan standart yaratmiyor. en guzeli forefox tabi. about:config ama kasiliyodu sisiyodu diye biraktik. aslinda hizlanmis diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 gesture kullandığım yıllarda chrome meyvede vitamin değildi öle diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 farketmez o zaman ne olduğu. şu an bi eksiği yok benim için. hatta fazlası bile var extensionlar sayesinde. ama opera extensionları yayılınca, istediklerim çıkınca geçerim operaya doğruya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 smooth gestures kullaniyorum ben de guzel bayagi ama dedigim gibi ctrl click olmazsa olmaz yani. ha chromeun en sevmedigim yani da open with ozelligi yok her indirdigimizi kaydediyor. cok arastirdim duzeltme yolu yok gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 dasaaa sen bi ara özel search yaratmadan bahsetmiştin, anlatsana onu bi daha. Ekşi için falan direk arama şeysi diyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 xetraynex said: bu operanin bir adam gibi key assignment featureu olmadigi gercegini yok etmiyor ama ama, ama.... var ondan. hatta tam istediğini yaptım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ekşi'de search yapan kısıma sağ ile tıkla create search'e tıkla. orada bi keyword kısmı var. ona atıyorum es yaz. ok diyip kapat bişi aratacağın zaman adres barında es bişi yazıp entera bas bitti valla ben de bi sürü key assign ettim hani. sdfsdf ama kasmadım adama hiç. misal laptopta mouse kullanamadığım zamanlar için 123 tuşlarını sırası ile switch prev tab/switch next tab/close tab olarak atadım. bi sürü daha assign var tabii. rahatça kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 chromeda da var o ehe :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Opera sen aşırı derecede sevimli bişisin sağol dasaaacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Aluriel said: chromeda da var o ehe :> KIROM KIROSU YEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 GERGE said: xetraynex said: bu operanin bir adam gibi key assignment featureu olmadigi gercegini yok etmiyor ama ama, ama.... var ondan. hatta tam istediğini yaptım ben. gerge varsa vallaha goster nasil yapiliyor opera kullanacam tab stacking yapacam bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Aluriel said: chromeda da var o ehe :> chrome sayfasına yaz o zaman.. sen böle dedikçe ben "hey biz bunu ilk kullandığımızda madam curie daha radyoaktiviteyi bulmamıştı" falan diyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 preferences > advanced > shortcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 oraya bakmistim ctrl click ayarlanabiliyor mu oradan? ayarlanamiyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 click yerine Enter diyorsun orada. ama Opera'nın kendi crlt click ayarı olduğu için biraz uğraştırır. shift click olarak ayarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 iste o olmaz shift click open link in new windowdur ctrl click onun standardi. opera icin elimin ayarini degistirecek degilim standartlasma olmasaydi muhendislik diye bise olmazdi. bugun calisan her usb ekran karti islemci vs. standartlasma oldugundan calisiyor. amd islemcileri bile intel standartlari ile hareket ediyor. yoksa bir program intelde calisip amdde calismazdi. opera bunun farkinda degil heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 abartıyorsun ama. Senin için çözeceğim bunu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Bu arada, Opera'nın bu özelliği o diğer tarayıcıların hepsinden önce vardı. Onların Opera'ya uyması lazım. Bu tarayıcı standartlarının %80'ni Opera'nın ürünüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Nerede güzel ve kulanım kolaylığı sağlayan bi özellik var, muhtemelen opera icadı. Olmayanı da kısa sürede kendi bünyesine ekliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ilk yapan standardi koyar diye bise yok ki ayrica dunyanin sadece %5'i ctrl shift click kullanarak open tab background yapiyor' %95i ctrl click yapiyor. ornek vereyim dedim. kim kime uysun simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 klavyeden sayfa açanların içinde deseydin o orana. hatta madem kafadan oran sallıyoruz dünyanın %99u scroll'la açıyor yeni tabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Flash Player güncellememe rağmen " Flash Player'ın güncellenmesi gerekiyor " mesajı alıyorum. Çözüm bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Res at bilgisayara atmadıysan. Res isteyebiliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Attım bir kaç kere, siteden de manuel olarak seçtim Opera falan diye öyle indirdim fakat değişen bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar