gecko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 kişisel konu dışı salı günleri çizgi dünyası yeni bişey çıktığı zaman bilgisayar oyunları post atıldığı zaman paticik.com ve tabii ki de GARBAGE dan oluşuyor daha doğrusu sadece bu bölümlere göz atıp kapatıyorum patiyi. yanlış mı yapıyorum, mmo ve pati suncuları falan kapalı bende hatta her bölüme nasıl yetişiyorsunuz abi bi süreden sonra fikir biter, post yazaman ben mi çok yetersizim
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 güncel başlıklar. liselilik etme, ben üniversiteye geçince güncel başlıkları kullanmaya başladım, sen de yap sdfdsf
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 böyle başlıklar açmayınca yetişiliyo
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 nileppezdel said: güncel başlıklar. liselilik etme, ben üniversiteye geçince güncel başlıkları kullanmaya başladım, sen de yap sdfdsf şu güncel başlıkları kullanma hikayeni bi anlatsana nasıl başladıgını EGE!
di Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 gecko said: kişisel konu dışı salı günleri çizgi dünyası yeni bişey çıktığı zaman bilgisayar oyunları post atıldığı zaman paticik.com ve tabii ki de GARBAGE dan oluşuyor daha doğrusu sadece bu bölümlere göz atıp kapatıyorum patiyi. yanlış mı yapıyorum, mmo ve pati suncuları falan kapalı bende hatta her bölüme nasıl yetişiyorsunuz abi bi süreden sonra fikir biter, post yazaman ben mi çok yetersizim Senin mesajlarini okurken afakanlar basiyor bana gercekten. Bu kadar loser post'lar atan, her mesajinda boyle delicesine emo mesajlar iceren baska kimse yok lan. Liselisin falan eyvallah da kurtul su halinden be. Diger turlu bulusmalara falan gelip bi tokatlicam seni.
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 mulgear6 said: nileppezdel said: güncel başlıklar. liselilik etme, ben üniversiteye geçince güncel başlıkları kullanmaya başladım, sen de yap sdfdsf şu güncel başlıkları kullanma hikayeni bi anlatsana nasıl başladıgını EGE! sen öğrettin bebeyim :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Dartanian said: Ege efendim kanka?
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Güncel başlıkların nesini öğrendin lan çok merak ettim sdf
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 di said: gecko said: kişisel konu dışı salı günleri çizgi dünyası yeni bişey çıktığı zaman bilgisayar oyunları post atıldığı zaman paticik.com ve tabii ki de GARBAGE dan oluşuyor daha doğrusu sadece bu bölümlere göz atıp kapatıyorum patiyi. yanlış mı yapıyorum, mmo ve pati suncuları falan kapalı bende hatta her bölüme nasıl yetişiyorsunuz abi bi süreden sonra fikir biter, post yazaman ben mi çok yetersizim Senin mesajlarini okurken afakanlar basiyor bana gercekten. Bu kadar loser post'lar atan, her mesajinda boyle delicesine emo mesajlar iceren baska kimse yok lan. Liselisin falan eyvallah da kurtul su halinden be. Diger turlu bulusmalara falan gelip bi tokatlicam seni. abiii hjaahahahahadghdfh
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Ya bu kadar kullanışlı olduğunu bilmiyordum, Berk bir güneş gibi aydınlatana kadar
olitere Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Dartanian said: Gecko tam bir erkek dunnosun.ahahaha
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Dartanian said: Gecko tam bir erkek dunnosun. dunno daha başarısız bence.. gecko'nun bahanesi var fresh out of lise, dunno'nun yatacak yeri yok, yatarsa gelip ağlıyo zaten
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 nileppezdel said: Ya bu kadar kullanışlı olduğunu bilmiyordum, Berk bir güneş gibi aydınlatana kadar budur !
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 nileppezdel said: Ya bu kadar kullanışlı olduğunu bilmiyordum, Berk bir güneş gibi aydınlatana kadar Ahahaha şapşal seni
Öne çıkan mesajlar