solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 http://eu.battle.net/en/promotion/# wow tbc 5 wotlk 10 euro 29 una kadar alıcak varsa kaçırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Yeni account fiyatları mı bu anlamadım yani hali hazırdaki battle.net accountumun üzerinden mi bi tane daha account alıcam naedir neasıldır anlatın bre gencler kacmaz ucuz account fırsatı. bi kenarda dursun LvLlarkene multibox LvLlarsınız 85e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 key olarak alınabilse iyimiş ha. stokla 1 ay sonra %50 üstüne sat gg den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 yetmez ama evet! http://www.youtube.com/watch?v=kqzVINhc5rE wow 1 YTL O-LA-CAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Masquerade said: key olarak alınabilse iyimiş ha. stokla 1 ay sonra %50 üstüne sat gg den. key olarak alınmasına gerek yok aç gattlenet hesabını ona bindla sat ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 catadan sonra daha da düşürürlerse gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 trollface koymaya üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Viktor said: yetmez ama evet! http://www.youtube.com/watch?v=kqzVINhc5rE wow 1 YTL O-LA-CAK! ahahah bu çok iyiymiş ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 1 ay beleş varsa zaten maini felan atsak bile aylık ücretten 6 7 euroya gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 JonBovi said: 1 ay beleş varsa zaten maini felan atsak bile aylık ücretten 6 7 euroya gelir var azönce aldım 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 kutu yolluyolar mı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 o diilde blizzard kadar parayi nasl kazanacagni bilen bir sirket 1 daha gelmez dunyaya arkadas... bu adamlarin 15m oyuncusu var.. en az 7-8m tanesi kenarda dursun ulan iste char kasarken fln kullanirm bu accountu diye alır 5+5+10=20 20x8.000.000 = fuuuuuuuuuuuu blizz durduk yere yine para basio adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 sırf damping var diye aldım. 15 gün sonra askere gidiyorum artık dönüşe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 O linkten girip eski battlenete girip icerdenmi aliyoruz yeni account? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 iyi recruit friend edilir pm mail :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Absolut said: O linkten girip eski battlenete girip icerdenmi aliyoruz yeni account? nerden alırsan al 29una kadar fiyatlar böyle direk www.battle.net e girip new account diyipte alabilirsin yada accountuna 2.yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 us de direk 5 dolar 10 dolar bu kur farkini dövecem burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 US den kapatmak lazim bikac account sirf GC yi trollemek icin :D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 aktif hesabınız olmasına rağmen "kenarda köşede dursun lazım olur" mantığıyla sömürülmenizi zevkle izliyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Para elimizin kiri, harcadıkça temizleniyoruz işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bunu alınca 1 ay bedava hemen başlıyo mu? alıp kenara koyabilir miyim yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bir diğer sorum ise, gelecekte RAF gibi bişeyden yararlanmak için ülkemi UK seçtim. sıkıntı olur mu? sanki birileri yapıyordu öyle? mesela ücreti pound olarak gösteriyo ve daha ucuza geliyo :P 4 pound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 lan alsam mı acep ama daha önce 1 haftadan uzun wow kasmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Flassh said: lan alsam mı acep ama daha önce 1 haftadan uzun wow kasmadım alma yakma kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar