DeaN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ironiyse niye alınıyorsun abi o zaman sende laf sok ödeşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 hah benim patron da yarin guney koreye ucuyor fuara katilmak icin :D bugun telasla haberleri duydun mu diye atladi dedim merak etme siz inglazlar dunyanin dort bir yerini bombaladiniz vaktinde 2 tane capulsuz kuzey koreliden mi korkuyorsun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 sovyetler gibi dünya barışını ve halkların kardeşliğini kedine en yüksek ülkü edinmiş güzel bir devletten korkmaya gerek yoktu gerçekten. en kötü ihtimal almanya ya da kore gibi bizi de ikiye bölüp birbirimize vurdururlardı. öyle güzel bi devletti onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 DeaN said: E yuh. Kardeşim sıcak denizlere inme politikası çarlık rusyasının hedefiydi. Bolşevikler devrimi gerçekleştirdikten sonra, bizzat silah yardımı yaptılar bize o halleriyle. Olay tamamen Atatürk'ün izmir iktisat kongresi ve yükselen sağ ideolojiyle paralel olarak, memlekete yardım yapılması karşılığında taraf olmamızdan kaynaklanıyor. Gerisi ülkücü beyin yetiştirme paranoyalarından başka bir şey değil. yanlış, paranoya dediğin, sscb'nin direk kimseyi sallamadan "istanbulu verin" açıklaması var. Yani bu kulaktan kulağa yayılan birşey değil, bir propaganda değil. Adamlar gücünün doruğundayken altındaki ufacık yeni ülkeyi ezmek istiyorlar. Bu kadar kolay deil, yok ülkücü propagasyonmuş yok oyunlarmış falan. Bu kadar kolay deil. Cidden, tarih hakkında konuşup yorum yapmadan evvel, ordan burdan duyduklarızla değilde bilim adamlarınca yazılmış makaleleri okuyup gelin. Cehaletiniz, burada hoş karşılanmaz =) akşama detay veririm işten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Neler paylaşacağını gayet iyi biliyorum ve şu linki bırakıyorum : http://haber.sol.org.tr/medya/iste-boyle-haber-yapiyorlar-haberi-26900 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Şu Istanbulu verin olayını verebilirsen detaylarıyla iyi olur gerçekten İlk defa duydum bunu Hadi istersinde dimdirek söylenir mi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 türkün türkten başka dostu yoktur ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 DeaN said: Öyle başa böyle tarak. ahahasadewrewwg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 2 kişi ölmüş lan sadece bişi oldu sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 "2097 – Kimse yaşlanmayacak" Ah be Vanga Nine Daha erken olsa olmazmıydı şu 2020 olsa mesela çok kıyak olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bende bi site yaparım haber.osman.tr koyarım, içine istediğimi yazarım senin gibilerde inanır =). Bu arada evet, direk istiyor rusya.Direk bodozlama yani, hani öyle ne bileyim bi anlaşmaya falan da dayatmıyor vereceksiniz diyor. İşin kötüsü, kimse çıkıpta "olmaz" demiyor adamlara :) Dean, lütfen bana 3. tekil siteler koyup ordan burdan duyma, köşe yazar bilgisiyle gelme ya. Zaten bizim gençliğin bu kadar açık bir şekilde sömürülmesinin kandırılmasının ana sebebi bu, adam gibi okumuyoruz. Üniye gidiyor adam, tarih dersi veriliyor ne güzel " aman ne işime yarayacak ya " diyor, kendinden bi haber yetişiyor sonra. manipulation ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Tamam kaynak göster işte dean taraflı bir yerden birşey koydu hadi geçersiz sayıyorsun veya sayalım senin kaynağın nerde peki. manipulation ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Bende bir belge yazarım, mührü basarım veririm CNN'e bu sefer de sen inanırsın. Hatta sen televizyonlarda birbirinden şukela dizileri izlerken, o belgeleri okuma ihtiyacı bile duymazsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 @law, haftasonu kütüphaneye gidip kaynak almam gerek, sonra scanleyip koyarım buraya bişiler okur gençler diye. @dean Birine birşey itham etmeden önce, kendi yüzeyselliğini sorgulasan iyi olur , benim okumayan üşengeç wannabe solcu kardeşim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Suark said: @law, haftasonu kütüphaneye gidip kaynak almam gerek, sonra scanleyip koyarım buraya bişiler okur gençler diye. Tamam çok teşekkür ederim, merakla bekliyorum sayende birşeyler öğrenmiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Abi gel tartışalım işte, okumamış bir herif değiliz yani, gel buyur. Ancak her okuduğumuza inanırsak işimiz var yani. En azından verdiğim linkte bir şeyler yazıyor, aç oku, gerçekliğinin elinin altında var olan netten araştır, çok zor değil. Üstüne üstlük üniversitede derse girmeyen öğrenci örneği vermişsin de sen benim sana yolladığım yazıyı okuma tahammülü bile göstermiyorsun. edit: ahanda liseli solcu damgası yedik. Neyse idare edelim bari, yaşasın tekel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 daha içeri yeni attım kendimi. yemek yemedim bu olayı merak ediyorum çok!!! özet geçin, savaş çıkıyor mu? kaç ölü kaç yaralı kim jong il'im oğlu ile savaş zırhlarını giydiler mi, kılıç kuşandılar mı? son durum kaç kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 2 ölü var. Savaş çıkmıcak galiba. Ama ağır anti-sovyet bombardımanı altındayız sör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bu arada iki ülke zaten savaştalar 50 savaşından beri barış antlaşması imzalamamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Okumuyorum abi internet sitelerinde yazılan yazıları, Akademik makale getirirsen bak onu okurum. Ki zamanında çoook okudum. bulması o kadar da zor deil bunları, 2 dış 1 iç kaynak bulucaksın okuyacaksın. Ama tırt internet siteleri olmayacak bunlar, akademik olacaklar. Nasıl kendi bölümüm hakkında yazılan birşeyde akademik kaynak arıyorsam, buda böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Borastus said: bu arada iki ülke zaten savaştalar 50 savaşından beri barış antlaşması imzalamamışlar. ya o resmi durum öle. gerçek savaşın ateşi nice bedenleri kavurur biliyor musun? kan şekeri düşmesi sonu şair saçmalığı beyni ele geçirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 k.kore nuke atmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 BEYLER RUSYA AZ ÖNCE TELGIRAF ÇEKDİ SUĞARKIN KELESİNİ BİZE VERİN YOKSA SICAK DENİZLE'RE İNERİZ DEDİ!!!! İSTERSENİZ BİLİNMSEL MAKALÉLÉSİ DE VAR İNANMIYAN BAKSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ppppppppppppppppppff.. tttttt... kendini tutama ahuahuaahauhauah ama trollemeyin olm. ciddiyim nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 conscript reporting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar