Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 not so tough now eh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 xunn said: Visas benden çok daha iyi ve tecrübeli bir SC'ci. Ama ben overall daha iyiyim hayatta ve geri kalan bütün oyunlarda. Çarşamba akşamına kadar arada 3 maç atarım yeter ona. adam yenilgiyi kabul etmiş bile ama tiranus adamın sabıkası var irlde bulursa acımaz muştaylaa döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Arkadaşlar okuma/yazma bilmedikleri için yenilgiyi kabul ettiğim çıkarımında bulunmuslar. Aslında demek istediğim benim senin bütün Starcraft birikiminin kıçına kraliyet badassery tekmesini basmam 2 günüme bakıyor. Brace thy arse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 sc ile alakam yok ama visas a verdim oyumu nedensiz şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 güçsüze olan sempati tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ahah alakası yok daha hayatımda sc oynamadım ve izlemedim bile o kadar diyim sana : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 başıma bişey gelmiyicekse sc ye karşı bi antipatim var trolllük yapmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 hissetmişsin işte. mistik güçler elini oraya götürmüş ticklemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 lan sizin butununuz grudge olsa nolur. beraberligi bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 xunn bir brotoss olarak affetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bunların 2side kıza benziyor lan,kız mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Kaybedersen "Abi ishaldim ondan oynayamadım"a yatmak yok di mi tiran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 "Of abi sıçtım." diye gelirse literal olarak alabilirsiniz beyler ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 geyik yapabilecek bir streamer bulun ki zun orgazmdan orgazma kosarken biz de ekran basinda mutlulugunu paylasalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 streamera gerek yok. bence direkt zun kendi ekranını stream etsin. hem böyle büyük bir oyuncuyu first person açıdan izleme hem de o kıvrak zekasıyla yaptığı eşsiz laf sokmaları dinmele imkanımız olur. bu kadar pompaya gene yenilirsen daha bu bölüme uğrama tabii zun efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ahmet foruma giremicen bi hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Tyrannus müzmin sorunundan kurtulursa, götürür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 tuvalet farkı ile visas kaybeder bence. AFK 5MIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Xunn seni severim bilirsin ama Visas sana çok kötü şeyler yapacak. Kaç kurtul bu forumdan vaktin varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Visas will rape so hard that xunn will... Gerisini siz tamamlayin. Her turlu visas alcak her ne kadar toss olsam da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 visas ladder gamer bu tip eventlere katılmaya bile korkan bir adam. daha bir turnuvada bir ligde biyerde göremedik kendisini. visas'ın izleyeceğim ilk maçı falan olacak hatta. ama xunn daha platken büsürü pıroyla maçlara başlamış bir brotoss. event gamingi iyi. brotosstan yana kalbimiz tabi. (olm ne salak terimler kullandım ladder gamer event gaming falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Yav bu Visas wc3teki Visas ise eğer yener be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ikisini de tanımıyorum, dostluk kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bankasya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 okula gidiyorum xunn ben.çalışmaya gerek olmadıgına karar verdim dün.sen izin al işten de çalış bugün.4-1 4-2 yenil en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar