Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 arkadaslar Merhaba Ben Daoc alacam Yeteri Kadar Param Yok Yardım Ederseniz Cok Sevinirim (Oyunu almamda Yada İnternetten Buluşup Downloadda Edebilirim) (Acc Bul mak Önemli asıl ama Napalım)
Hasonur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Oyunu almak için para mutlaka vercen. Ama italyan serverında download edilio. Ama oyun italyanca :) Ama sen oyunu download etsende acc ''PAPA''lı yani sen para biriktir bence. Zaten paran olunca italyan serverında oynamak için download etçem diye 2 gün kasman gerekmez. Atarsın e-mailini sonra oyun kapına gelir. euheuheuehuh (amma çok ama dedim :))[hline]Rolling, and throwing, consoling Everything that goes this far Joking and hoping, revolting All that shit that's who you are Hoping, and scolding, revolving Peel it back, reveal the scar Loathing, exploding, controlling This is what you really are
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Ya ama Ben Newbie yim Napcaz Bana Acc Bulabilirmisini Oyunu kazaa dan birinden download edebilirim
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Peki Ne Kadardır Bu Kutu Bozuntusu Oyun
iceball_vormbeyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Çok :P 40 €/$ arası[hline]Iceball Vormbeyn :-p Deli cleric, Ashmish worm :-p DaoComics
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 peki oyunu download ettin acountu da bi şekilde buldun aylık ödemeleri var? onlara nasıl bir çözüm düşünüyosun?
ivan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: BlackRose, 07 Şubat 2003 16:01 tarihinde demiş ki: peki oyunu download ettin acountu da bi şekilde buldun aylık ödemeleri var? onlara nasıl bir çözüm düşünüyosun? sahte cc bilgileri ile heralde :)[hline]Seyid the Scout @ Excalibur
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Hadi ya peki Birisinden Satın Alsam Daha Ucuza Gelirmi?
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 hoca her ay 10 yuro ödemen lazim sen bence dier beleş oyunlari oyna sana göre deil ilkkez senin kadar soru sorani gördüm sen dersin bu chari lvl atlatmakta tel parasi oynamassin bu sefer boşver.... amma az boşver dedim ;P[hline]Aluvian Warden Hibby/exc[R.i.P] Fronad Skald Middy/Pryd Skurt Sb Middy/Pryd
Hasonur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 SeriaL haklı dicem ama içim parçalanio! Ama haklı! (amma çok ama dedim! :))[hline]Rolling, and throwing, consoling Everything that goes this far Joking and hoping, revolting All that shit that's who you are Hoping, and scolding, revolving Peel it back, reveal the scar Loathing, exploding, controlling This is what you really are
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 kim içini parçaliyo seni bakiim[hline]Aluvian Warden Hibby/exc[R.i.P] Fronad Skald Middy/Pryd Skurt Sb Middy/Pryd
Hasonur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Yav şu Dark_Age_ci yazık evladım gelmiş ''parasız acc'' die kendini yırtıyo. Ve acı gerçekleri öğreniyo. Kimin içi parçalanmaz!!!! :)[hline]Rolling, and throwing, consoling Everything that goes this far Joking and hoping, revolting All that shit that's who you are Hoping, and scolding, revolving Peel it back, reveal the scar Loathing, exploding, controlling This is what you really are
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 herşeyi bedavaya getirmeye uğraşan süper Türk mantığı. bence bu oyunu kurtaran şey serverların paralı olması yoksa her önüne gelenin daldığı bir ortamda kesin b.k u çıkardı bu işinde[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Hasonur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Örnek=NeBuLa(g) Valla o ''g'' yi bildiğimden deil arkadaşlarımdan duyduğum için koydum :)[hline]Rolling, and throwing, consoling Everything that goes this far Joking and hoping, revolting All that shit that's who you are Hoping, and scolding, revolving Peel it back, reveal the scar Loathing, exploding, controlling This is what you really are
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: Mighty_THoR, 07 Şubat 2003 22:54 tarihinde demiş ki: herşeyi bedavaya getirmeye uğraşan süper Türk mantığı. bence bu oyunu kurtaran şey serverların paralı olması yoksa her önüne gelenin daldığı bir ortamda kesin b.k u çıkardı bu işinde[hline]MAN WHO WALKS ALONE Saçma
Öne çıkan mesajlar