Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrılık Acısı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Onun biriyle cikma ihtimali yok abi. Ben baya ilgiliydim kendisine. Niye hic sevgilin yok diye sordugumda "cünkü müslümanim" diye cevap gelmisti. Nasil sevgili olmayi kabul etti bilmiyorum :). Sonuc: TERK! :D. Suan gülüyorum ya, aptalmisim ben :).
Mesaj tarihi:
DeBuffAndHeal said:

Onun biriyle cikma ihtimali yok abi. Ben baya ilgiliydim kendisine. Niye hic sevgilin yok diye sordugumda "cünkü müslümanim" diye cevap gelmisti. Nasil sevgili olmayi kabul etti bilmiyorum :). Sonuc: TERK! :D. Suan gülüyorum ya, aptalmisim ben :).

cünkü müslanım cevabını aciklamanı rica ediorum ateşli tartışmalar başlıyabilirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Mesaj tarihi:
DeBuffAndHeal said:

Bütün dünya müslüman olsa insanın nesli tükenirdi lan
Mesaj tarihi:
DeBuffAndHeal said:

neyini aciklayim abi öle dedi iste. Muslumanim dedi o soruya. 2 arkadasi vardi tokalasma yasak el temasi asla yok. Elim bi kac kere havada kaldi zaten :).
sevin abi yemişim aşkı ya valla sevin
  • Yeni Oluştur...