nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Tolga aşık olursa aklını alırım zaten. Repler de Red'e gidiyor bu arada (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Onun biriyle cikma ihtimali yok abi. Ben baya ilgiliydim kendisine. Niye hic sevgilin yok diye sordugumda "cünkü müslümanim" diye cevap gelmisti. Nasil sevgili olmayi kabul etti bilmiyorum :). Sonuc: TERK! :D. Suan gülüyorum ya, aptalmisim ben :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Hah evet aptalmışsın, ben de aptaldım. Aptalmışım diyip gülme eşiği önemli bi eşiktir, helal dostum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 çünkü müslümanım mı? bu da patronun oğlu mevkisinden sonra çok çılgın bir bakış açısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 @debuf benim postum için söylediysen ben onu geckoya söylemiştim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 DeBuffAndHeal said: Onun biriyle cikma ihtimali yok abi. Ben baya ilgiliydim kendisine. Niye hic sevgilin yok diye sordugumda "cünkü müslümanim" diye cevap gelmisti. Nasil sevgili olmayi kabul etti bilmiyorum :). Sonuc: TERK! :D. Suan gülüyorum ya, aptalmisim ben :). cünkü müslanım cevabını aciklamanı rica ediorum ateşli tartışmalar başlıyabilirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 neyini anlamadınız müslümanmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 müslüman olmak daha iyi bence tahrikata girdinmi en çıtırları alıyon hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 müslümab olmak suç mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 DeBuffAndHeal said: Onun biriyle cikma ihtimali yok abi. Ben baya ilgiliydim kendisine. Niye hic sevgilin yok diye sordugumda "cünkü müslümanim" diye cevap gelmisti. Nasil sevgili olmayi kabul etti bilmiyorum :). Sonuc: TERK! :D. Suan gülüyorum ya, aptalmisim ben :).Bütün dünya müslüman olsa insanın nesli tükenirdi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 tüm dünyayı müslüman yapma procesi vardı paticikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 abi nası aşık falan oluyosunuz aman allahım çok ilkel ıyyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 iyiydi o baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 iki feromon'a kanılmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 neyini aciklayim abi öle dedi iste. Muslumanim dedi o soruya. 2 arkadasi vardi tokalasma yasak el temasi asla yok. Elim bi kac kere havada kaldi zaten :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 barnacle said: there is always a meriç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bi de müslüman kızlan tokalaşmaya kalktın ha. taş yağacak başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 DeBuffAndHeal said: neyini aciklayim abi öle dedi iste. Muslumanim dedi o soruya. 2 arkadasi vardi tokalasma yasak el temasi asla yok. Elim bi kac kere havada kaldi zaten :).sevin abi yemişim aşkı ya valla sevin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bak benim gibi romantik bir adam söylüyor bunu bulunduğun şartların vahimiyetini sen düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Dartanian said: @debuf benim postum için söylediysen ben onu geckoya söylemiştim sdf olsun her şekilde aşk doğuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 hocam romantik falan ayıp oluyor şimdi. müslüman var. saygı duy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 sevin demesi kolay :). Hafizam güclü ve malesef bende duygusalim. Siz böle anlatticak düzeliyorum aslinda :). Ya anlatinca aptal oldugumu hissediyorum harbiden :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 aptalsın tabi olum müslüman kız ıyyy zerdüşten başkasına aşık olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 çok fazla gülücük koymandan anlayabiliyorum zaten herkes duygusaldır sadece bazıları açığa çıkarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ırççılık yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar