Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrılık Acısı

DeBuffAndHeal

Öne çıkan mesajlar

Herkesin ilişkisi kendine göre gelişir bla bla. Kendimce yaşadığım bir olayı özet geçeyim.

Ciddi sevmiştim bundan 10 sene kadar önce. Benzer bir sebepten ben de yol almıştım. :D Ciddi koymuştu zamanında. Acısından kendimi servis dışı bıraktım bir süre. Asosyalliğin ucundan döndüm resmen. Yine avalible oldum ama bu sefer de çevremde insanlara karşı kendimce ördüğüm koca bir duvar olduğunu farkettim. Güvenim, sevgim, saygım kalmamıştı. Olan ilgi alaka ise sadece bir maskeydi.

10 sene içinde ne değişti? Çevremdeki insanlar beni cidden sever, sayar ama ben hiç birine güvenemedim. Denedim de. Yok. En ufak bir beyaz da olsa yalanını yakaladığımda bitirdim hep ilişkilerimi. Forever alone hikayesine ramak kalmıştı ki, o çıktı karşıma. 10 sene önceki halime çevirdi beni. Tüm duvarlarımı yıktım ona karşı. Şimdi ise çok mutluyum. Umarım sen de o kızı bulursun... :)

Nazar etme nolur, çalış senin de olur.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bende kızlara karşı garip bi durum var şimdi.

örnek vereyim. Şimdi bi kızla sürekli aynı ortamdayız fakat öyle tanısmıyoruz ama hoşuma gitti diyelim mesela. Ben atak yapamıyorum öle direk. Daha önce bi yerde filan konuşmam lazımmış gibi geliyo. Yeni kızlarla tanışmadığım kızlarla yani tanışma sorunu var. illa daha önce bi yerde selam/meraba olacak. nazar etme çalış diyosunda bu sorun var işte :).

Onu da başka topikde mi değerlendirsek napsak.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Herkesin ilişkisi kendine göre gelişir bla bla. Kendimce yaşadığım bir olayı özet geçeyim.

Ciddi sevmiştim bundan 10 sene kadar önce. Benzer bir sebepten ben de yol almıştım. :D Ciddi koymuştu zamanında. Acısından kendimi servis dışı bıraktım bir süre. Asosyalliğin ucundan döndüm resmen. Yine avalible oldum ama bu sefer de çevremde insanlara karşı kendimce ördüğüm koca bir duvar olduğunu farkettim. Güvenim, sevgim, saygım kalmamıştı. Olan ilgi alaka ise sadece bir maskeydi.

10 sene içinde ne değişti? Çevremdeki insanlar beni cidden sever, sayar ama ben hiç birine güvenemedim. Denedim de. Yok. En ufak bir beyaz da olsa yalanını yakaladığımda bitirdim hep ilişkilerimi. Forever alone hikayesine ramak kalmıştı ki, o çıktı karşıma. 10 sene önceki halime çevirdi beni. Tüm duvarlarımı yıktım ona karşı. Şimdi ise çok mutluyum. Umarım sen de o kızı bulursun... :)

Nazar etme nolur, çalış senin de olur.
beni bunalıma soktun lan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...