Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 sevgilis facebooktan silince cinnet geçiren genç ortalığın ... diye devam eden bi gazete başlığı okumayalım yarın öbür gün 3. sayfalarda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 facebook un yoksa aç, güzel bi profil fotosu yapıştır, online people uygulamasına gir, gez takıl eğlen tanış bul 10-15 kız, konuşmaya başla. unutursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 guzel oneri bak yukardaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Abi facebook olayına takmış herkes :). Artık bitti tüm ilişki kesildi :). O yok artık. Dün tüm nefretimi dökünce rahatlamış hissettim kendimi :). Yoluma bakıyorum artık, aklımada pek gelmiyo :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 4 tane '' :) '' bile bitmediğini gösteriyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 fark ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bitmemiş abi :):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 :):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bitmez yenisini bulmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 hatta yenisiyle sevişmeden bitmez. bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Hakkatten öyle bişey var ya. Hatta yenisiyle kürtaj zorunluluğu olmadan bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 patronun oğlu mevkisi kapsın biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 her kıza "x sevişelim mi" diyim? etkili olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bence olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 of 18 sayfa ne yaptınız burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 senin dışında bir konu gündemde olunca kıskandın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 dylanN said: of 18 sayfa ne yaptınız burda?Troll ve community feelin olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 pişman değiliz. gene olsun, gene yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yapın bencede, iyi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 de ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Herkesin ilişkisi kendine göre gelişir bla bla. Kendimce yaşadığım bir olayı özet geçeyim. Ciddi sevmiştim bundan 10 sene kadar önce. Benzer bir sebepten ben de yol almıştım. :D Ciddi koymuştu zamanında. Acısından kendimi servis dışı bıraktım bir süre. Asosyalliğin ucundan döndüm resmen. Yine avalible oldum ama bu sefer de çevremde insanlara karşı kendimce ördüğüm koca bir duvar olduğunu farkettim. Güvenim, sevgim, saygım kalmamıştı. Olan ilgi alaka ise sadece bir maskeydi. 10 sene içinde ne değişti? Çevremdeki insanlar beni cidden sever, sayar ama ben hiç birine güvenemedim. Denedim de. Yok. En ufak bir beyaz da olsa yalanını yakaladığımda bitirdim hep ilişkilerimi. Forever alone hikayesine ramak kalmıştı ki, o çıktı karşıma. 10 sene önceki halime çevirdi beni. Tüm duvarlarımı yıktım ona karşı. Şimdi ise çok mutluyum. Umarım sen de o kızı bulursun... :) Nazar etme nolur, çalış senin de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 abi bende kızlara karşı garip bi durum var şimdi. örnek vereyim. Şimdi bi kızla sürekli aynı ortamdayız fakat öyle tanısmıyoruz ama hoşuma gitti diyelim mesela. Ben atak yapamıyorum öle direk. Daha önce bi yerde filan konuşmam lazımmış gibi geliyo. Yeni kızlarla tanışmadığım kızlarla yani tanışma sorunu var. illa daha önce bi yerde selam/meraba olacak. nazar etme çalış diyosunda bu sorun var işte :). Onu da başka topikde mi değerlendirsek napsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 normal insan davranışı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 vaperon said: Herkesin ilişkisi kendine göre gelişir bla bla. Kendimce yaşadığım bir olayı özet geçeyim. Ciddi sevmiştim bundan 10 sene kadar önce. Benzer bir sebepten ben de yol almıştım. :D Ciddi koymuştu zamanında. Acısından kendimi servis dışı bıraktım bir süre. Asosyalliğin ucundan döndüm resmen. Yine avalible oldum ama bu sefer de çevremde insanlara karşı kendimce ördüğüm koca bir duvar olduğunu farkettim. Güvenim, sevgim, saygım kalmamıştı. Olan ilgi alaka ise sadece bir maskeydi. 10 sene içinde ne değişti? Çevremdeki insanlar beni cidden sever, sayar ama ben hiç birine güvenemedim. Denedim de. Yok. En ufak bir beyaz da olsa yalanını yakaladığımda bitirdim hep ilişkilerimi. Forever alone hikayesine ramak kalmıştı ki, o çıktı karşıma. 10 sene önceki halime çevirdi beni. Tüm duvarlarımı yıktım ona karşı. Şimdi ise çok mutluyum. Umarım sen de o kızı bulursun... :) Nazar etme nolur, çalış senin de olur.beni bunalıma soktun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 haa iyi o zaman. peki nasıl tanışcaz, göz göze filanda geliyoz diyelim? iş atıyo bi nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar