DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Nası geçer ? Kız verdi yolu. Hala seviyorum kendisini ama sorun o, istenmeyen benim. Üstelemicem, üsteleyemem daha beter olur. Unutabilen bi insanda değilim. Acı çekiyorum, acıtıyo nasıl geçicek lanet olası olay. Pek fazla ilişkisi olan biri değilim, gerçekten sevdiğim ilk kişi bu kızdı ama istenmedik. Önümüzdeki maçlara bakacaz diyemiyorum çünkü aciyo abi. Seviyorum, unutamam da hemen belki hiç unutmam. Napayim şimdi. Nasıl mutlu olucam, ne yapcam, nası unutcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 seviyosan git konuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_HGHUrQAEMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 başka kadınlara salça olcaksın geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 now its time to heal yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 rakı iç football manager oyna stumbleupon yap kral fm aç böyle geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Arkadaşlarınla takıl, yapmaktan hoşlandığın hobilerini gerçekleştir, yeni hobiler edin kısacası eğlenceye daha çok vakit ayır.Geçmez de kafan dağılır en azından. Bi de zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 şimdi düşündüm de, ben en çok, en az süre birlikte olup ayrıldığım hatunları özlüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 zaman yalan denen şey yalan.. direk 1 sene sonra aradığında hatun kalp krizi geçire biliyorsun.. sonra kırık sesle alo diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 fede said: seviyosan git konuş benceKonuştuk olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 mevzu nedir yardımcı olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 abi yol verdi işte. sevmemişim seni, hoşlanmadım senden yapamiyorum, artık konuşamam senle dedi bi daha da mesaj atmadı. yapacak bişi yok sanki zaman geçmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 dostum bu ayrılık acısı çekmenin nedeni, senle alakalı. hafif pısırık, düşük egolu biriysen bu ayrılık acı olarak vücud buluyor bünyende. biraz kendine güven duygunu geliştirirsen ayrılığı acı yerine kin ve nefrete dönüştürüp intikam ateşiyle yanabilirsin. ikincisi de çok temiz değil ama acı gibi olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 o zaman nefret et, beni sevmeyeni ben hiç sevmem lan de. kendi kaybeder hacı de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 DeBuffAndHeal said: abi yol verdi işte. sevmemişim seni, hoşlanmadım senden yapamiyorum, artık konuşamam senle dedi bi daha da mesaj atmadı. yapacak bişi yok sanki zaman geçmiyo. hatun başka birini bulmuş, dağılabiliriz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Bu zamana kadar çaresini bulan olmadı bundan sonrada bulunacağından şüpheliyim beter birşey zamanla hafifliyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 nomsaR said: DeBuffAndHeal said: abi yol verdi işte. sevmemişim seni, hoşlanmadım senden yapamiyorum, artık konuşamam senle dedi bi daha da mesaj atmadı. yapacak bişi yok sanki zaman geçmiyo. hatun başka birini bulmuş, dağılabiliriz. :DBöyle bişi olamaz yani imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Ohoo akşam simidi gibi hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Düşünmemeye çalış, başka şeylerle meşgul et kafanı. Bir süre sonra dayanamayıp mesaj atıyor bulabilirsin kendini, hemen kendi suratına bir tokat at çünkü o mesaj hiçbirşeye çözüm olmamakla beraber acı süreni de resetleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 haha dostum biz ne imkanlar gördük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 üzülerek söylüyorum. olur. sonradan öğrenirsin daha çok üzülürsün, alıştır kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Bulacak zamanı yok ki. Bulduysada helal olsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Bence bu, buraya oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 DeBuffAndHeal said: abi yol verdi işte. sevmemişim seni, hoşlanmadım senden yapamiyorum, artık konuşamam senle dedi bi daha da mesaj atmadı. yapacak bişi yok sanki zaman geçmiyo. bak sayın arkadaşım, boldla yazılan şey, hatun milletinin otomatik bilinçaltı savunma ve vicdan rahatlatma mekanizmasının bi ürünüdür. Hatun beyni farklı iki şahsa karşı aynı anda hissedeceği duygular için kendisini suçlu hisseder ve kafasında birini tercih edip, diğerini kenara iterek kendisini rahatlatır ve bunu o taraf için ben onu zaten sevmemişim, bi daha görüşmeyince hiç sorun olmaz gibi düşünür. deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 there is always a meriç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar