Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 OKUMUYONMU LAN :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ramler noname degilse -ki degil- hepsinin garantisi omur boyu. degismesinde problem cikmaz np. lan ramleri cikarttiktan sonra bip gelmiyor demissin, ramler varken ne bip geliyordu ki diyorum. OKUMUYON MU LAN =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 abi ramler varkende yok beep. alet dilsiz oldu zaten sabah bastım kahve yapmaya geldim. geldim baktım bu resetliyor acılıs ekranında . beeplese duyardım sabahta yokmus beep ekran kartını söktüm o zamanda beep vermedi. anakart+ram gg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Abao, anakart mefta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 gece elektrik gitmiş, sora çok şiddetli gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 abi bip yoksa board ya da psu, veya ikiside yattara demek. board dudugunu bi kontrol et istersen =/ ( duduk asdf ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Kasa speaker'ini takmamis olmayasin ? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Daesu said: abi ramler varkende yok beep. alet dilsiz oldu zaten sabah bastım kahve yapmaya geldim. geldim baktım bu resetliyor acılıs ekranında . beeplese duyardım sabahta yokmus beep ekran kartını söktüm o zamanda beep vermedi. anakart+ram gg? speaker takılı olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Olm ram'leri sokunce eyyyyce bi ufle oraya. Araya toz neyim girmistir. Bu arada board sasi yapiyo olmasin lan ? Tamamen sok bi kasadan onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 gece uyurken annen vida falan atmi$ olmasin kasayla anakart arasina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 beep yoksa %70 psu, %30 board :) benim psu da cortlamıstı bi arada, ses gelmeme olayının aynısı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 di said: Kasa speaker'ini takmamis olmayasin ? =P şunu demeye geldim eheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Esh said: gece uyurken annen vida falan atmi$ olmasin kasayla anakart arasina? Benim yazdigimi daha farkli anlatip ustumden prim yapma title'i var dinlemem alirim assa!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 KHaRoN said: abi bip yoksa board ya da psu, veya ikiside yattara demek. board dudugunu bi kontrol et istersen =/ ( duduk asdf ) PrudenT said: di said: Kasa speaker'ini takmamis olmayasin ? =P şunu demeye geldim eheuhe ehemm. ehemmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Abi okunacak post var okunmayacak post var, sonunda adama duduk dedigin post'u niye okuyayim, aranizdaki ozel bi iliski o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 abi ayip oluyor. 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 verdim garantiye. 20 gün standby şimdi 20 gün bekletip kullanıcı hatası dicekler anakart parasını simdi vermekle 20 gun beklemek arasındaki ince cizgideyim. bide cpunun soketindeki pimlerden biri yok. kırık gibi degilde yok direk. adamda gördü hemen kırmısın aq dedi. ilk günden beri öyle ama o. nası kırayım ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 kirmi$sin. kk thx bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 takmısım 2 sene önce bidahada cıkarmamısım nereye kırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 RAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 GURULAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 laptoptan steam acinca wireless kopuyor ya buna ne diyorsun asdasd sevenlerime haber et yokum baya bi süre :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 launch options a (shortcut olarak falan yapmayi masterladin zaten) -tcp +clientport 27010 'lari ekle. steam klasorundeki blob dosyalarini sil. baslat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar