fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 görkem khelben uniross tora dreagloth bitchofbat tora+1 tora+2 pha lucifel uniross kaspar spidee holy kermit holy+1 fiz tamam simdi itiraz edip duzgun takim kur
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Tora'nın artıların iyiliğine göre uniross ile biri değişebilir, onun dışında dengeli.
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Beyler, Tora+1 ve Tora+2 kapalı kutu. Ayrıca Holy+1 bir Alex değil. Klişedir komiklik çabasıdır bi yana, bildiğimiz adamları eşleyince dengeli duruyo takımlar. Bu arada biraz tüketebilirim bugün, 3 haftadır falan top oynayamadım.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Holy +1 dediğim bilal geliyor, daha önce gelmişti zaten o kapalı değil :P
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 görkem khelben uniross tora+1 dreagloth bob tora tora+2 pha lucifel uniross kaspar spidee holy kermit holy+1 fiz neden 2 tane uniross war
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 görkem khelben tora+1 bob holy tora tora+2 pha lucifel uniross kaspar spidee dreagloth kermit holy+1 fiz karşı takım çok koşar serenin soyledigi gibi olursa mac sonu oluruz biz. yigit degissin bence
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 emrah dön artık lütfen ilhan sen de bırak fransa'yı gel, parası neyse vericem yeter ya. güvenç sen de kaç askerden pazarları, pazartesi geri gidersin. sertaç ve murat da düzenli gelsin artık. yılmaz özdil gibi oldum. hep sizin yüzünüzden. ileride kanser de olurum ben bu gidişle. tora da gidicek 2 hafta sonra ne yapıcaz hiç bilmiyorum...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 baya kötüydük. skor gene çok iyi
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ezdims torayla mucadele sonucunda kaparak holy nin yanindan attigim gol adeta adebayor'un arsenal gunlerini animsatiyordu.
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bende hem kalede hem oyunda çok yararlıydım yalan değil dsdds kalede çıkardığım toplar,attığım gol ve sercan'a kestiğim gol olan ortam görülmeye değerdi dsadaads
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 2 golü bariz tek başına yedin, başka kimsenin hatası olmadan. tabi benim mükemmel presim göz ardı edilmemeli ;)
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ya ben 3-1 zannediyordum kaleye geldiğiniz de yok dedim atraksiyon olsun o yüzden laubali davrandım. free-kick golün güzeldi ama ben barajı köşeyi kapatacak şekilde kurdum aradan geçince müdahale ettim ama nafile. bunlar dışında 6pas da çıkardığım karşıkarşıya çıkardığım topları da sölesene :)
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ben kaçırmadım 6 pastan, ki kaçırmam zaten ;) kaçıranlar düşünsün MESELA SERCAN ahahah bu kadarı zor kaçardı hakkaten
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 6 pasa girsen bakardık da ceza alanı içini hiç göremedein ki :D
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Ben kaçırmadım ayağıma çarptı, ama kafa gölüyle gönülleri aldım yine de.
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 3 haftalık şiddet özlemimi yiğite yaptığım iki faulle giderdim. o başlattı ama, hafifletici sebebim var. 1 de gol attım da o kadar önemli değil o. ayrıca sercan'ın ayağını üst direğe değdirerek attığı gole +rep
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Holy said: 2 golü bariz tek başına yedin, başka kimsenin hatası olmadan. tabi benim mükemmel presim göz ardı edilmemeli ;) adam tüm presi kendine mal etmiş oha bu arada yukarda serzenişte bulunmuşsun da takımlar aşırı dengesizdi. skor aldatmasın kimseyi. görkem'in oyunu ile fark yemedik. karşı takımda orta sahada top yapacak 3 tane oyuncu vardı, bizde bir tek sen vardın. sen ve toranın +1'i takım yüzünden erken düştünüz oyundan, iyice çöktük. benim maçta dayanamadığım şey, ilerde top kaybediyoruz, arkaya koşarken bi bakıyorum bazı arkadaşlar yürüyerek yediğimiz pozisyonu izliyor. koşun abi koşun. yetişemicek olsanda koş. ben maçtan önce 1 saat filan da basket maçı yaptım. o da baya etkilemiş. pas atamıyordum resmen...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Kaspar said: 3 haftalık şiddet özlemimi yiğite yaptığım iki faulle giderdim. o başlattı ama, hafifletici sebebim var. 1 de gol attım da o kadar önemli değil o. ayrıca sercan'ın ayağını üst direğe değdirerek attığı gole +rep benim kolumda nasibini aldı orda :(
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 BiTcH_oFBaT said: Holy said: 2 golü bariz tek başına yedin, başka kimsenin hatası olmadan. tabi benim mükemmel presim göz ardı edilmemeli ;) adam tüm presi kendine mal etmiş oha bu arada yukarda serzenişte bulunmuşsun da takımlar aşırı dengesizdi. skor aldatmasın kimseyi. görkem'in oyunu ile fark yemedik. karşı takımda orta sahada top yapacak 3 tane oyuncu vardı, bizde bir tek sen vardın. sen ve toranın +1'i takım yüzünden erken düştünüz oyundan, iyice çöktük. benim maçta dayanamadığım şey, ilerde top kaybediyoruz, arkaya koşarken bi bakıyorum bazı arkadaşlar yürüyerek yediğimiz pozisyonu izliyor. koşun abi koşun. yetişemicek olsanda koş. ben maçtan önce 1 saat filan da basket maçı yaptım. o da baya etkilemiş. pas atamıyordum resmen...Pres takımın da olsa topu ben kaptım olm :P Bir de abi top kaybedince geri koşun diyosunuz da, ileride en çok topla oynayan ben ve tora'nın arkadaşıydık. Topla oynamak zaten yorucu, bir de üstüne ilerde koşu yapıyoruz falan. Aynı hızla geri koşup bir de geride defans yaparsam 12 dakikada ciğeri bırakırım ben sahaya. Öyle bir güç kimsede yok yani 60 dakka hem ileri hem geri yapacak kadar. Maçın 15 dakikalık bölümünde yapmışımdır en fazla ileri geri ben. Benim en çok sinirlendiğim olaylardan biri de maça belirli bir mevkide başlayınca haber vermeden mevkinin bırakılması. Defans diye başlayan adam bir bakıyorum ilerde boş durup top bekliyo. E kime söyledin ki sen çıkarken? En azından söyle yerini dolduralım.
Öne çıkan mesajlar