Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finding Nemo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
shrek daha çok küçük yaştakilere hitap ediyordu. Finding Nemo ise Lion King gibi büyükten küçüğe herkese hitap ediyor...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
bence lion king daha küçük yaşlara hitap ediyor ;)[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz?
zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root

Mesaj tarihi:
shrek de nemo da tum yas gruplarina hitaben hazirlanmis. cocuklarin yakalayamayacagi zilyon tane espri var ikisinde de.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
yaani ben şunu biliyorum:
finding nemo ve lion king'e bayılan annem ve babam. shrek'ten aynı zevki almadılar[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
Shrek 2 de geliyor...[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
valla lion king'in sadece çocuklara hitap etmediğini kesinlikle söyleyebilirim
finding nemo'yu yarın izleyecem o da öyle görünüyo

shrek için yorum yapmiyim çok hoşuma gitti denemez[signature][hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Mesaj tarihi:
türkçesi güzel mi ya? hiç bi yerde orjinal oynamıyor da. bi tek maslak princess'ta oynuyor orjinal.
yarın taksimde türkçesine gidicem büyük ihtimal, inşallah hayal kırıklığı olmaz orjinalinden sonra[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
türkçesi güzel olmus da o kaplumbagalarin dude veya cool geyiklerini kaciriyosun
ben ald1m vcd sini alt yazili izliycem bi de[signature][hline]And I'll never be open again...
Mesaj tarihi:
mine, mine, mine'ı da duymak istiyorum ben yaf

neyse sinemada gidelim olmadı bi şekilde orijinalini de izleriz[signature][hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
(homer simpson)
Mesaj tarihi:
izledim bugün güzel olmuş baya
ama türkçe olmasından dolayı acı çektim yer yer
yine de kabul etmeli iyi bi seslendirme olmuş
dory süperdi ehea[signature][hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
(homer simpson)
Mesaj tarihi:
orjinalinden sonra pek tad vermiyo. ama filmin asıl olayı olan dory'i süper seslendirmişler türkçe. takdir ettim[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
Çok harika bir film. Kesinlikle gitmek lazım.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
ilginç bu şahasere çok az kişi gitmiş gösterime girdiğinden beri... en azından lord of the rings kadar kral bi film yani heh

bi de finding memo var o daha süper onu bekleyin. önümüzdeki ay sinemalarda[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
benzerlerinden ice age i izlemedim ama shrekten çok daha ince esprilere sahip olduğu kesin. orj şekliyle yani dublajsız izlemek isteyenler önce filmi tr dublajlı izlemeliler yoksa alt yazı okurken bi de ing esprilere konsantre olayım derken filmdeki mekanları inceleyemezler
bu arada ben tr dublajlıda bile konuşmaları zor yakalıyodum çok hızlı konuşturmuşlar :][signature][hline]a.k.a "bay bomba"
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Filmi anca bugün izleyebildim. Ne o geç mi buldunuz? Siz geç görmemişsiniz, MOHAA oyununu 2002'de alıp anca geçen hafta kurup oynadım, düşünün artık.

Film pek bir hoşuma gitti. Renklerin güzelliği, konusu, mimiklerin yansıtılması, espiriler hepsi çok güzel.

Dory'e de ayrı bir aşık oldum. Süper kişilik. Öyle bir insan olsa bir ömür göz kapalı geçirilir onunla.

Martıların bulunduğu sahnelerde koptum. Mine! Mine! Mine![signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...