green_martian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 guzel eglenceli de shrek daha iyiydi bence[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 shrek daha çok küçük yaştakilere hitap ediyordu. Finding Nemo ise Lion King gibi büyükten küçüğe herkese hitap ediyor...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bence lion king daha küçük yaşlara hitap ediyor ;)[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz? zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 shrek de nemo da tum yas gruplarina hitaben hazirlanmis. cocuklarin yakalayamayacagi zilyon tane espri var ikisinde de.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 yaani ben şunu biliyorum: finding nemo ve lion king'e bayılan annem ve babam. shrek'ten aynı zevki almadılar[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 herkes annen baban diil ki be koc 2 dakkada zeka yasimizi 0ladin[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Shrek 2 de geliyor...[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 evet saniirm martta geliyo sinemalara[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 valla lion king'in sadece çocuklara hitap etmediğini kesinlikle söyleyebilirim finding nemo'yu yarın izleyecem o da öyle görünüyo shrek için yorum yapmiyim çok hoşuma gitti denemez[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 türkçesi güzel mi ya? hiç bi yerde orjinal oynamıyor da. bi tek maslak princess'ta oynuyor orjinal. yarın taksimde türkçesine gidicem büyük ihtimal, inşallah hayal kırıklığı olmaz orjinalinden sonra[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 turkcesi cok guzel oturmus. ben yadirgamadim hic.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saygin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 türkçesi güzel olmus da o kaplumbagalarin dude veya cool geyiklerini kaciriyosun ben ald1m vcd sini alt yazili izliycem bi de[signature][hline]And I'll never be open again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 mine, mine, mine'ı da duymak istiyorum ben yaf neyse sinemada gidelim olmadı bi şekilde orijinalini de izleriz[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 izledim bugün güzel olmuş baya ama türkçe olmasından dolayı acı çektim yer yer yine de kabul etmeli iyi bi seslendirme olmuş dory süperdi ehea[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 orjinalinden sonra pek tad vermiyo. ama filmin asıl olayı olan dory'i süper seslendirmişler türkçe. takdir ettim[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Çok harika bir film. Kesinlikle gitmek lazım.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ilginç bu şahasere çok az kişi gitmiş gösterime girdiğinden beri... en azından lord of the rings kadar kral bi film yani heh bi de finding memo var o daha süper onu bekleyin. önümüzdeki ay sinemalarda[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ne dion sabo şaşırdın galiba :)[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 benzerlerinden ice age i izlemedim ama shrekten çok daha ince esprilere sahip olduğu kesin. orj şekliyle yani dublajsız izlemek isteyenler önce filmi tr dublajlı izlemeliler yoksa alt yazı okurken bi de ing esprilere konsantre olayım derken filmdeki mekanları inceleyemezler bu arada ben tr dublajlıda bile konuşmaları zor yakalıyodum çok hızlı konuşturmuşlar :][signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 filme gitmedim ama fragmanda bi balık geğiriyodu orda yarıldım ben. Gidip download falan ediyim bu filmi baya metetmişsiniz.[signature][hline]She calls out to the man on the street He can see she's been crying She's got blisters on the soles of her feet Can't walk but she's trying The person you have seen is going to suicide.Please remember him... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ben d'vx den izlemistim ama sinemayada gidicem mine mine :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Filmi anca bugün izleyebildim. Ne o geç mi buldunuz? Siz geç görmemişsiniz, MOHAA oyununu 2002'de alıp anca geçen hafta kurup oynadım, düşünün artık. Film pek bir hoşuma gitti. Renklerin güzelliği, konusu, mimiklerin yansıtılması, espiriler hepsi çok güzel. Dory'e de ayrı bir aşık oldum. Süper kişilik. Öyle bir insan olsa bir ömür göz kapalı geçirilir onunla. Martıların bulunduğu sahnelerde koptum. Mine! Mine! Mine![signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bende mohaa kurulumda hata verdi hala oynamadım :p[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Geç oldu ama izledim süper. Kablumbağalar süperdi, ve şu bağıran martılar (martı mıydı onlar? :p). İzlemeyenlere tavsiyemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 haha my my my my my my my :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar