PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 monitörüm baydı beni. renklerini beğenmiyorum bi de düzgün açıyla bakmayınca karanlık oluyor sinir ediyor. hafiften de ghosting var zaten. değiştireyim diyorum. şöle güzel bi 23" veya 24" de olabilir bi monitör önerisi istiyorum. 16:9 olsun. kontrastı güzel olsun azcık aşağı eğilince üstü falan kararmasın sdfg. 600-700e kadar falan çıkabilirim sanırım. sağolasınız.
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kontrastı falan iyi mi bunun ben anlamam pek açıklayın ulen dfsg ha bi de hepsiburadada 710tl sanalreyonum diye bi yerde 600tl var mı bu siteyi kullanan daha önce? ha bi de acer x233h var bende 23" satsam kaça gider? trde hiçbi yerde stokta falan yok satan da bulamadım yok olmuş piyasadan resmen sdfg
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kontras, kontrbas falan güzel güzel peşin alacaksan öle bilmediğin yerlerle uğraşacağına git pazarlık yap, al işte.. eksa mı eksen mi 620ye satıyordu yanılmıyorsam nakitte. çok az zorlarsan 600e alırsın işte. zaten ne satıyorsun, dursun çift ekran kullan. daha iyi
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 nakit almıcam ya taksit falan işte. iki ekrana yerim yok zaten bu lanet ekranı tam karşıma koymadım mı kararıyor hemen sağı solu onu çekemem dsfg
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 dik kullan.. şöle çek bak şunu. bak sığar ama böle. tüketimi destekleyen adam
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Banada 23 yada 24'' monitör tavsiyesi lazım. Genişlik yada yüksekliğinden anlamıyorum. Hon yada Dota oynamak için en ideali hangisiyse o olsun.
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Samsung P2370HD alabilirsin hemde tv'li takılırsın kafana göre
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 dasaaa said: samsung xl2370 (tu)(tu) Worldcard varsa Vatanda 609TL - 6 taksit, %20indirimli.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Buddha said: Banada 23 yada 24'' monitör tavsiyesi lazım. Genişlik yada yüksekliğinden anlamıyorum. Hon yada Dota oynamak için en ideali hangisiyse o olsun. hmm baktık biz arkadaşlarla, 23-24" hon ya da dota oynamak için uygun montör üretilmemiş. alma sen.
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 fixmen said: dasaaa said: samsung xl2370 (tu)(tu) Worldcard varsa Vatanda 609TL - 6 taksit, %20indirimli. eet de worldcard yok. bi akrabadan falan bulup halletmeye çalışcam artık. bi de son monitöre hitaben 5ms istemiyorum hissediliyor ghosting bildiğin.
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 dasaaa said: Buddha said: Banada 23 yada 24'' monitör tavsiyesi lazım. Genişlik yada yüksekliğinden anlamıyorum. Hon yada Dota oynamak için en ideali hangisiyse o olsun. hmm baktık biz arkadaşlarla, 23-24" hon ya da dota oynamak için uygun montör üretilmemiş. alma sen. Abi gittiğim bir cafede büyük monitörler vardı. Bazıları daha genişti. Boytları nerdeyse aynıydı ama daha az geniş olanda daha iyi gidiyordu sanki oyun. Adam bana bu geniş ekranları biz yeni aldık bunlar daha iyi tam film seyretmelik dedi. Bende eğer bu kadar fark ediyorsa filmdense oyuna daha uygun olan daha çok işimi görür diye düşündüm. Sen ne demek istedin anlamadım. Arada bir fark yok al birinimi demek istedin. Yada o kadar kurcalamaya gerek yok mu demek istedin anlamadım :)
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 meditasyon yap anlarsın. swh hacım allaşkına burada adama ofis için monitör tavsiye edilmemişse sana da uyar elbette. hon için dota için özel monitör olmayacağına göre?
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 hayir var! http://www.honghai.com.hk/81hk/products/detail.jsp?categoryId=102&productId=187 sony nin eski lcd fabrikasinda yapiliyor.
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 yeni sayfa , ve igrenc espri. beni bolumden banlayin.
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 dasaaa said: meditasyon yap anlarsın. swh hacım allaşkına burada adama ofis için monitör tavsiye edilmemişse sana da uyar elbette. hon için dota için özel monitör olmayacağına göre? Ya illaki abi :D Ben özel yapıldığını demedim sende biliyon bunu :) Ama herif bunlar film izlemek için deyince bende merak ettim oyunlar içinde ekran genişlik uzunluk oranı en ideali hangisidir diye :) Bunun üzerine meditasyon bile yapamam :D Çünkü yeni nesil monitörleri hiç bilmiyorum kıyas bile yapamam :D
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 said: Built-in more than 10pcs free grames: Bowling, Zodiac, Space Assault, Sudoku, Tennis, Targram, Trampoline, Table, Tennis, firecracker, Dart etc puahahah özellikle firecracker olanını oynamak istiyorum. @buddha:aynısı sana da gider, oyun oynarsın çok güzel, hatta 16:9 film de seyredersin. xl2370.. herkese gideri olan model
di Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ShadowFax said: Samsung B2430H Aldim diye demiyorum ama cooook memnunum.
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 dasaaa said: said: Built-in more than 10pcs free grames: Bowling, Zodiac, Space Assault, Sudoku, Tennis, Targram, Trampoline, Table, Tennis, firecracker, Dart etc puahahah özellikle firecracker olanını oynamak istiyorum. ahahahah saka maka, o ove ove bitirilemeyen apple display falan honhai , kendilerine gelince boyle komiklik yapmayi cok seviyorlar , targram , firecracker falan diye asdf
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 di said: ShadowFax said: Samsung B2430H Aldim diye demiyorum ama cooook memnunum. Güzel monitör. Görüntü kalitesi falan süper fakat çok narin sanki. @di sen aşağı yukarı oynatabiliyor musun? Denesem kırılcak gibi
batuhan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Yeni konu açmıyım dedim.Pek param yok max 250-300 tl civari uygun bi monitör ariyorum.Bi kaç site baktim şu monitörler nasildir sizce? 1 2 3 4 5
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ben olsam hepsini alır sonra fakiiir fakiiiir diye diye dalga geçtikten sonra ferrarimle üstlerinden geçer ve ferrariyi de ateşe verir ve arabadan uzaklaşırkene patlatırdım. bu gerçek hayat olduğu için sdfsdfsd patlayan araba parçaları kafamı falan kopartırdı ve ölürdüm. işte iyi bir intihar böyle olur dostum! o verdiklerinin içinde 21,5 filips kötü durmuyor
Öne çıkan mesajlar