Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Daha öncede dikkatimi çekti bi yerde daha görmüştüm bu gemi gelirken böyle yanından su fışkırtıyo diğer küçük sanıyorum ki klavuz olan tekneler amaç nedir bundaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 onu tüm yolcu gemilerine yapıyorlar. hoşgeldiniz manasında olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 süper bir deniz mimarisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yada yandakilere yaklaşmayın LAYN DÖYT tarzında püskürtme amacımı acaba. daılın lan dagılın hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yarattıgı dalgayı kırıyorlardır belkı oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Suark said: yarattıgı dalgayı kırıyorlardır belkı oyle hem o var hem de açık denize bakan bir yere yanaşırken dalgaları yarattıkları akımla düzleyip daha rahat yaklaşma sağlıyorlar. hatta daha sert havalarda gemideki balast sularını bile salıyorlar gemiden, çarşaf gibi oluyor geminin etrafında su. suyla selamla işi benim bildiğim uçaklarda yapılıyor. filoya yeni katılan uçak merkez havaalanına ilk geldiğinde sağdan soldan ıslatıyorlar bu şekilde itfaiye araçlarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ben de yeni tanistigim insanlarin ustune isiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Why do boats spray water in or into the air? Often time boats in the New York Harbor will spray multiple streams of water into the air as a fountain. I have learned through googling that this practice is done by tug boats, and often as a form of "fireworks" when a military ship comes back to port. My questions are: 1. Can you collaborate, correct, and/or add to what I've found? 2. Why do they do this and/or what is the history? 3. Why do tug boats have this capability, is it a firefighting capability? 4. Do they do it for any other reason. - Best Answer - Chosen by Asker Tugboats often have this capability. They may act as fireboats, since they're often around on the waterfront, and may be the first one on the scene of a boat fire. Some major cities have fireboats also, but they may not be in the area when a fire breaks out. It's expensive to keep a boat and crew patrolling the waterfront, just in case. They also do this as a salute. It might be for holidays, or when a dignitary of some sort or a famous ship visits, or for festivals, etc. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 eet çok mantıklı geldi huun'un açıklaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 böyle gemiler yapılmamalı. ekolojik dengeyi bozuyor, sulardaki canlılara zarar veriyor, bir de larry gibi adamların oluşmasına neden oluyor. çok zararlı çok çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bence bu kafelerdeki su püskürterek serinletme olayını yapıyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 aquila said: ben de yeni tanistigim insanlarin ustune isiyorum. sağdan soldan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bu gemilerin aldığı devasa balast sularını başka limanda bırakmasıyla doğal floralar bozuluyomuş lan, hiç aklıma gelmezdi. hani öyle böyle değil bisürü başka limandan başka başka flolaralar aynı ortama bırakılıyor, hem ortamın doğal canlıları tongaya basıyor, hem de envai çeşit bakteri plankton vb aynı ortama konup FIGHT! denmiş oluyor. işte bilmemneredeki zehirli yosunun antalyaya taşınmış olması vb durumları çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 huun said: suyla selamla işi benim bildiğim uçaklarda yapılıyor. filoya yeni katılan uçak merkez havaalanına ilk geldiğinde sağdan soldan ıslatıyorlar bu şekilde itfaiye araçlarıyla. abi ne selamlamasi sdfg o puskurttukleri sivi bildin alkol. Buzlanma olmasin diye yapiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=40744&p=11&rid=2 madem öyle söyle de bi dahaki sefere uçağa doğru tutsunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar