hammerzeit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 tatil için bu 3 ülkeyi düşünüyorum. siz olsanız hangisini neden seçerdiniz? avantajları dezavantajları vs. anlatın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Taylandda kızlar teklif ediyomuş diye duymuştum paticikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 oha neden tayland uçmuş oylamada yazın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 tayland çok ilginçmiş özellikle bir konuda, uu beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 tayland bence de. 3 yer arasında orayı daha çok merak ediyorum ondan ona verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 tayland tabide abi 100 dolara çok güzel şeyler yaşanıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 2 kez taylanda 1 defa malezyaya gittim. gidip görülmesi gereken ilk 3 e girer tayland. zaten gidince ne burdaki kız masaj muhabbeti ne de tayland hakkında düşündüklerin aklında kalacak. bambaşka muhtesem eglenceli ve mukemmel bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Tayland'da tralar teklif ediyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 taylanda 2 kez gittim, malezyanın bir çok yerini dolaştım (komodo adası dahil) tayland biraz daha ağır basar. Malezya'da muhakkak gidilmesi gereken bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Hindistan'ı direk geç bence. Taylanda gidip , bir kaç gününü de Malezya'da harcayabilirsin ayrıca. Giden arkadaşlardan edindiğim bilgiye göre bu şekilde bi tavsiye verebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 hindistan. sadularla ot çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ne yapmak istediğinle alakalı nereyi seçeceğin. tayland ve malezya'ya 2-3 kere gittim, hindistan'da 40 gün kadar kaldım. hepsinin ayrı bi tadı var. tabiki ne kadar kalıcağının ve nerelere gideceğinin de önemi var. ama genel olarak tayland'dan istediğin her tadı alabilirsin. bangkok'un gece hayatı, enfes sahiller ve chang mai ve chang rai'de yapıcağın sightseeingler taylandı seçmek için yeterli sebeb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Fistan said: 2 kez taylanda 1 defa malezyaya gittim. gidip görülmesi gereken ilk 3 e girer tayland. zaten gidince ne burdaki kız masaj muhabbeti ne de tayland hakkında düşündüklerin aklında kalacak. bambaşka muhtesem eglenceli ve mukemmel bir yer. kithnoss said: Hindistan'ı direk geç bence. Taylanda gidip , bir kaç gününü de Malezya'da harcayabilirsin ayrıca. Giden arkadaşlardan edindiğim bilgiye göre bu şekilde bi tavsiye verebilirim :) siz beraber mi 2 kere taylanda 1 kere de malzeyaya gittiniz ? asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paparazziye yakalandiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 kesinlikle malezya.. çocukken gitmiştim çok etkilenmiştim. hele bir de tüple dalış yapabilirsen orda on numara.. birçok dinden insan tek ülkede.. çok farklı kültürler var. budisti, müslümanı, hintlisi.. kesinlikle görülmesi gereken bir yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bagcilara git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 "Cin Ruhi" said: kesinlikle malezya.. çocukken gitmiştim çok etkilenmiştim. hele bir de tüple dalış yapabilirsen orda on numara.. birçok dinden insan tek ülkede.. çok farklı kültürler var. budisti, müslümanı, hintlisi.. kesinlikle görülmesi gereken bir yer.. Hafta sonu 1 haftalığına gidiyorum Kuala Lumpura..önerebileceğin yerler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 walla çocukken gitmiştim pek hatırlamıyorum ama görücek çok güzel yerler var emin ol. bröven varsa dalış yapmayı ihmal etme.. hatırladığım çok sıcak olduğu. arabada giderken camı açınca sıcak hava giriyor içeri. ondan klima olmasa bile araba camları kapalı. onun dışında ingiliz stili ters şeritten gidiyor arabalar. bir de sıcak havanın ortasında durduk yerde gök delinip deli gibi yağmur yağmaya başlıyor(ekvatorel yağmur) sonra birden duruyor yağmur(uzun sürmüyor) yerdeki suyun buharlaşması sadece dakikalar alıyor. sonra tekrar sıcaklar.. umarım keyifli bir gezi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Trias said: taylanda 2 kez gittim, malezyanın bir çok yerini dolaştım (komodo adası dahil) tayland biraz daha ağır basar. Malezya'da muhakkak gidilmesi gereken bir yer. faile bak, komodo adası endonezyada. yanlış yazmışım. malezya'da ki ada Langkawi. Giderseniz teleferiğine muhakkak binin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 uzakdoguya teleferige binmek icin gitmem sahsen binilecek daha degisik seyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 pascalnouman said: uzakdoguya teleferige binmek icin gitmem sahsen binilecek daha degisik seyler var o bineklerden malezyada pek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 düşünmem bile direk hindistan goa ya giderim. gitmişken de kültürsüz mantarımı da yer dönerim. mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 hepsine git, önce hindistan sonra tayland sonra malezya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 tayland = 5 dolar masaj, +5 dolar mutlu son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar