Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 MrLevie said: sezer adnan sezginin kendisine yaptıklarından sonra hayatta gelmez. sezere ne yaptı Adnan? Benim haberim yok kaçırmışım heralde, meraktan soruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Rewendor said: Selçuk İnan ve Sezer Öztürk. İkisi de dediğin tarz adamlar (bir Ernst ya da Emre kadar değil tabii). Cana'yla beraber bi tanesini koy ortaya, sağına Elano soluna Arda. Önde de çift forvet Pino-Baros. Al sana fıstık gibi 4-4-2 hücum hattı. Defansta Sabri ve Neil var zaten. Insua'nın bonservisi al, bi tane de yabancı stoper çak, 6 yabancı. Olmadı sol kulvarı Hakan'a emanet et kaleye çek bi yabancı iyisinden.evet bu 4-4-2yi bikaç hafta önce bi topikte yazmıştım zaten çok benzerini, transfersiz haliyle. bir de gs bugün göze hoş gelen bir maç çıkardı ama takımın iyiye gittiği yok maalesef, hiç büyük takım gibi oynamıyoruz. açıkçası kayseri büyük takım gibi oynadı bu maç ve adamlar biraz becerikli olsa gol yollarında, sağlam fark yiyecektik. o golleri gs kaçırsa kumandayı televizyona fırlatırdım kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Hagi'nin ogrencisi Emre Belozoglu'ydu iste. Adam etmis mi etmemis mi kararı siz verin. Arda da Emre de cok kaliteli oyuncular ama yok yani Arda'nın bundan sonra kendine bi gıcıgı yoksa gider avrupaya. Yoksa Adnan amcası onun kariyerinin ebesine atlamak uzere. Volkan Sen de nasıl tam ihtiyacımız adam oluyor anlamıyorum. AMC coplugu oldu takım resmen. Su saatten sonra AMC transferi futbolda bazı seyler degismedigi surece hic yapmayalım bence. He ama Volkan gelip sag acıkta oynayacaksa olur. Pino ile degistir degistir kullan. Sol kanadı Arda sakat olunca Kewell'dan baska devredebilecegimiz adam yok. Kewell da bir var bir yok zaten. Insua'yı da kiralık diye begendiremedik, takımın son zamanda en iyisi olmasına ragmen. Bu durumda sol kanadımız Ayhan'a emanet vay anasını. Insua'yı sene sonu bonservisi ile alsınlar, Hagi onu Galatasaraylı yapsın. Dunyada sol bek sıkıntısı var, hele Turkiye'de hic yok boyle adamlardan. Hakan Balta ile ikisi yeter bu takıma. Sag beke koyacak adam bol zaten. Ama Servet giderse gobege koyacak adam yok iste. Ali Turan yetmez tek basına. Gokhan Zan'ı futbolcu olarak gormuyorum. Baska da bildigim kadarıyla DC yok takımda. Ortasahaya Cana ve BAM uclusunden biri yeterli. Eger bu uclu giderse -ki Hagi'nin sisteminden oturu 90 dakika pres yapıp rakibi deliye cevirebilme yetenegine sahip Barıs kalacaktır- bi tane zenci almak lazım Fransa liginden falan. Aslında cok karısık degil kadro bazında ortam. Onemli olan yerlilerin takımdaki yeniceri tavrının sona erdirilmesi. Takımda gruplasmayı engelleyecek bir sistem ve gercek bir kaptana ihtiyac var. Son olarak nolur ama nolur artık yabancı kaleci transferi yapmayalım. Orkun ve Aykut'la sampiyon olduk ve hic de fena degillerdi. Ufuk ikisinden de daha iyi kaleci, guvenelim su adama 10 yıl kalsın kalemizde. Sol ayaklı kalecileri seviyorum ben. Ha bu arada 4-4-2 konusuna kesinlikle katılıyorum. Barcelona son birkac senedir oynadıgı futbolla herkesin kafasını yıkadı 4-3-3 oynamaya mecbur bırakıldı takımlar. Yeter artık tek forvet oynadıgımız. Futbolun temelidir 4-4-2 yahu. Cift forvet oynadıgımız gunleri ozledim resmen. Aslında Gerets olacaktı ki simdi aah ah, herifi ikinci oldu diye gonderen yonetimin ta anasını ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 4-4-2 çok daha dengeli bir sistem şu an ve özellikle Rijkaard dönemi zorladığımız sisteme göre. 4 tane ortasahayla adam gibi üstünlük kuruyorsun, kanatlar ileride olmadığı için defansa daha çok katılıyorlar, özellikle Sabri gibi defansif yönü ara ara aksayan bekler için büyük rahatlık oluyor, Hücum işini de iki forvetle ve iyi kanatlarla hallediyorsun. Tam GS'nin ihtiyacı olacak defansı koruyan ofansı daha basitleştiren "solid" sistem Maça gelince, tamam Kayseri çok gol kaçırdı da GS de iyi gol kaçırdı, maç dengedeydi bence, ama büyük takım gibi oynamadığımız doğru. Başabaş oynadık, derbi gibi geçti maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 toggie ne AMC'si yaw, Volkan Şen izlediğim her maçta ve maç özetinde sol kanat oynadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Sol sag orta geziniyo. Kanat adamı degil ki. Topu ayagına veriyosun o bi sekilde goturuyo kale onune kadar. Sonrası pası verecegi adamın becerisine kalmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 aynen. o tarz bir 4-4-2 sistemde solda arda sağda elano şimdikinden çok çok daha yararlı olur, zira bu adamlar sprinter değil ama teknikleri iyi, topa basıp oyunu açabilme ve arapas çıkarabilme yeteneğine sahipler. pino ve baros gibi süratli iki forvetle takır takır gol atarız kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Rewendor said: MrLevie said: sezer adnan sezginin kendisine yaptıklarından sonra hayatta gelmez. sezere ne yaptı Adnan? Benim haberim yok kaçırmışım heralde, meraktan soruyorum? ufukla birlikte gelecekti GS'ye, sözleşmesini uzatmadı diye de klübü kadro dışı bıraktı adamı, adnan sezgin bugün alcaz yarın alcaz derken son gün ufuk'u aldı bunu bıraktı almadı... bu da klübüyle kavgalı olduğundan başka klube gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Edit: araya mesaj gelmiş Volkan Şen için diyorum alttakileri İşte Arda gibi oynuyo o da, çizgiyle sınırlandırılmamış serbest bırakılmış sol kanat. Tekniği gayet iyi, çok güzel çalım atıyo, orta açıyo, hızlı da adam. Oyun sıkışırsa ortadan dalıyo, ne ararsan var adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ben volkan şen'i o kadar da çok beğenmiyorum. çok yetenekli, oyun zekası iyi fakat çok güçsüz. avrupa maçlarında gördük işte 90 dakikanın 70'inde yerdeydi kendisi, ayakta duramıyor. biraz vücut çalışması gerekiyor yanından geçen adamın rüzgarından yere düşecek adam neredeyse. süperligdeki takoz defansların arasından yardırıp geçiyor tabii ama büyük maçlarda çok efektif olamıyor. gidip gidip duvara çarpmış gibi düşüyor, bal yapmayan arı derler ya o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Fizik kolay ya, futbolcuda en kolay gelişen şey fizik. Yaş sınırı falan da yok teknik gibi. Tuncay üstelik de çok genç de değilken 25inde kürdan gibi gitti İngiltere'ye, 6 ay kenarda bekledi yüklenme yaptı sonra bi oynamaya başladı, adamın eni iki katına çıkmıştı, kafam kadar bacak kası yapmıştı 6 ayda nasıl bi antrenman yaptırdılarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 maç kaç kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 türkiyede zaten neden önem vermiyorlar şu fizik olayına anlam veremiyorum. futbolcunun etkisi resmen katlanıyor, fiziği kötüyse bütün yetenekleri harcanıyor. bi arda 1 sene durmadan body kastı diye biliyorum, adam neydi ne oldu, faul yapsan yere düşüremiyorsun kolay kolay o ufak tefek adamı. emre çolak, aydın gibi adamlar sosyete futbolu oynuyor resmen, hagi kesin başlamıştır zaten bunları salona yollamaya. ha bu konuda da en büyük örnek theo walcott, adamı yandan baksan göremiyordun şimdi mıktanıslı tren gibi maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 durum git gide daha da içler acısı hale geliyor artık oynanan futbola (belki de oynanmaya çalışılan futbola demeliyiz ) sahadaki futbolcuların bile tahammülü kalmadı futbolcular saha içerisinde birbirleriyle kavga ediyorlar, oyundan alınan adam arkasına bile bakmadan soyunma odasına gitmek istiyor,geri çevrilip zorla klubeye oturtuluyor, paçayı kurtaran Almanyaya kaçıyor, vs. vs. vs. bütün bunlar olurken de ednangiller felsefe kitaplarından okudukları üstatların büyük sözlerinin hayata ne kadar uyarlanabileceğini denemeye çalışıyorlar durum öyle vahim ki Hagi gibi bir futbol ustası emre çolak gibi bir çocuktan takımı kurtarmasını bekliyor yakında Tugay ve Hagi oyuna girerse hiç şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Bu durumun sebebı yapılan dusuncesızce transferler oyuncula arasındakı anlasmazlıklar ve bunlara cozum getırıcek bır yonetımın bulunmaması. Ednan efendı tamamen galatsarayın bılınen baskan ekolunun dısında bır yonetım kurmaya calısıyor yapısından oturu. Bu cokusun onlenmesı ıcın artık cok gec ya yonetım degısdıcek komple ya da sabırlı olup hagı nı yepyenı bır takım yaratmasını beklıyecek tartaftarlar ve yonetım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Yalnız durumun içinde çok ciddi hakem hataları da var beni en çok kızdıran şey bu. Karabük maçından beri inanılmaz şeyler oluyor ve ısrarlı bir şekilde Galatasaray'ı harcama çabası var. Bundan kim yarar sağlıyor ne hedefliyor bilmiyorum ama bazı şeyler bu kadar ucuz olmamalı. Takımın çıkış yakalamasına izin verilmiyor net bi şekilde. Sadece dünkü maçta 2 net penaltı verilmeyen kartlar, önceki maçlarda ilk dakikalarda verilen olmayan penaltılar, yenilen ofsayt goller gerçekten çok ilginç... Öyle de bi durum oluşturdu ki medya Galatasaray yönetimi de ses çıkaramıyor oluşturulan ortamdan kaynaklı, çıkıp bişey deseler başarısızlığı hakemlerin üzerine atmaya çalışıyorlar diye geçiştirilicek... Ali Sami Yen'deki manisaspor maçını Fırat Aydınus yönetirken, Kayseri'deki bu maçı nasıl oluyor da Barış Şimşek yönetiyor bunu da merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar