UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 SL Kayserispor-Galatasaray | 21 Kas 2010-19:00 Spor Toto Süper Lig 21 Kas 2010 Saat 19:00 Galatasaray zor günler geçiriyor,suların biraz olsun durulması için mutlak 3 puan gerekiyor. Benim tahminim 2-0 gibi bir skorla Galatasaray'ın galip geleceği yönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 kayseri bizi yenemiyor benim bildiğim salak salak berabere kalıyoruz yada yeniyoruz fakat yrn galibiyet kayseri diyorum bu arada haberturkun misimovic haberleri dogruysa vahvah diyorum bitmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 gsliyim kayseri kazanır diyorum. bizim yönetim + teknik kadro + takım'ın komple değişmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 gassay yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 umarım kayseri yener, çünkü GS boka batmadığı sürece onlar için bir kurtuluş yokmuş gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Kayseri rahat alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kayseri şöyle 7-0 falan yensin de ortalık karışsın biraz gereksiz adamlar atılsın takımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 1-0 2-0 falan yener kayseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kayseri yargılar gs'yi zaten misimovic'i de kadro dışı bırakmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 banko alt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Öyle demiceksin. Bence 2golden fazla olmaz diceksin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Eralp said: kayseri şöyle 7-0 falan yensin de ortalık karışsın biraz gereksiz adamlar atılsın takımdan kayseri 100-0 yense bizim salak yonetim sucluyu macta oynamamis adamlar ilan eder. sarp baris ayhan servet fln tam gaz dvm eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 olsun abi, yine de şöyle seriye bağlasınlar bizi her maç 6-7 yiyelim edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ilk defa aynı şeyi söylüyorum. fark yiyelim pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 musa ve cumhuru götürmüş hagi deplasmana. biri oynayacak sanırım. fark yersek fatura inşallah çocuklara çıkmaz yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 trabzon berabere biticek gibi beşiktaş puan kaybetti hani hem kazanalım istiyorum hem yenilelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 şu kayserinin hep 89 90da attığı yollar yüzünden ts maçına berabere bitcek diyemiyorum son 9 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 maç koptu valla yere yığılcak adamlar bitti.son dakka bişi olabilir ben trabzon taraftarından tepki bekliyorum puan kaybından dolayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kaç dk uzadı maç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 onur maçı aldı 4 dakka uzadı kaleci dediğin böyle olur işte ya. bide ivesa hayatımda gordugum en kötü yan top kalecisi off maç cok fena lann ahahahaha son 1 dakakda maç gitti geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Trabzon'a hakemin azizliği denk geldi resmen alanzinho'nun pozisyonu net penaltı hakem yaktın trabzon'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 galatasaray alır diyorum çünkü almak zorunda ayrıca alsın iddaa oynadım o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 son dakkada egemenin topu direkte patladi ardindan jaja atamadi cok icim sizladi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 iveşa çok ballı bir kaleci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 galatasaray yenilirse küme düşmeye oynar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar