PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 o "nasılsın" sorusunu 100 defa falan çektim bu bayram. karabük'e gittim bi dört senedir falan gitmemiştim. bütün sülaleye tek tek cevap verdim "sürünüyoruz" diye. zaten bütün çocuklar büyümüş tam çekilmicek yaşa gelmişler ölüm gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 SeaGle said: Theridone said: bende DSLR bedduası ederim bak, 2-3 tane fişekle buraya. ov critical hit geldi. Tamam adamım paylaşabiliriz.. adresi veriyorum, sicak gonder. yoksa biliyosun..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Topak sahibinin kulaklarını sabah işe gelirken bayağı bi çınlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar