Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 seni linç edip kazığa oturturlar ortalıkta çok konuşursan böyle.
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bayram daha yorucu geçiyor benim için biton akrabaya git oraya git yemek ye sonra başka yere git sonra başka yere çay içmeye git ertesi gün erken kalk başka bi yere git vs bitti diye mutlu, pazartesi sabahı vize var diye mutsuz oldum ben değişik duygular içersindeyim.
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 eskişehir'de de ne misafir biter ne de gezmesi
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 sapık gibi sülale var abi, her sene daha önce hiç görmediğim ve akrabam olduğu söylenen insanları görüyorum. 70+lar zaten tatarca konuşuyor yarım yamalak anlıyorum. O misafir çekingenliği ile mal mal oturdum devamlı. hele herkesin birbirine nasılsın dediği fasıl yok mu delirtiyor beni. salonda toplam 10kişi olsun herkes birbirine siz nasılsınız bakalım sorunusu yöneltiyor. 90 kere aynı soru ve cevabı duyuyorsun :/
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 uzun tatilde sistemden, düzenden kopuyorum hep. zararlı oluyor.
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 anammm... olsa da yesek, yedim yedim doymadım ben.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 @senko: abi o nasılsın faslı ölüm gibi bişi.. hayır kalıplaşmış cümleleri tekrar etmekten uzunca bir süre aklına yerleşiyor sonra kurtulamıyorsun.. "noolsun, idare ediyoruz işte" cümlesi yasaklansa feci ceza öderim. ha bir de aile karışıksa konuşmaları anlamak güç oluyor. bi gün karadeniz konuşmasına maruz kalırken bi gün doğu şivesinden bi potpuriyi decode etmeye çalışmak feci zor. adamların dediklerini fazla anlamadan evet diyip geçiştiriyorum sadece.. bilmem kimler nasılmış? gibi cevabı evet olmayan bişi sorsa dahi cevabım "hı-hı.. evet"
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bide kalabalık misafir grupları geldiğinde öbekleşerek konuşma başlıyor. 15 kişi varsa üç tane beşerli gruplara ayrılıyor bunlar ve her grup aynı anda konuşuyor. Arada sana da soru geliyor tabi ama sorunun ne olduğunu veya kimden geldiğini anlamak imkansız. Büyükler nasıl başarıyor bunu bilmiyorum, tahminim çerbonil sonrasında gerekli genin bizim nesilden silindiği yönünde. birde 80+ meraklı nineler var, ne okuyorsun diyorlar biliyorum yazılım mühendisliği desem anlaşılmayacak, mühendisim diyorum, ne mühendisisin diyorlar bu sefer, anlatsam anlaşılmıyor anlatmasam olmuyor :/. Ardından cümle geliyor zaten bizim torununun büyük oğlu da ziraat okuyor onun gibi mi diye? Hayır ninecim. Yazılım mühendisliği ziraat gibi değil malesef :(
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Aile toplaşmalarında nedense hep olaylar bana döner, "eee Semih şimdi ne yapıyorsun sen?" "Yüksek lisans yapıyorum, makale, proje falan." "Ulan bildim bileli okuyorsun sıkılmadın mı?" "Planlarımı gerçekleştirirsem ömür boyu okuyacağım." "Oku tabi, oku ekmek elden su gölden." Her gittiğim evde benzer konuşma. Bu muhabbetin geçtiği insanların çocukları lise terk ya da alfred üniversitesi mezunu olup babasının işyerinde takılan tipler. Ulan bu ülkede bir amacın, hedefin, idealin olması bile eleştirilme nedeni. İnsanlar 3 kuruş paranın peşinde kendilerini kaybetmiş. Bayram görüşmesi dendi yine çıldırdım. Sanki okumak = para/yaşam sıkıntısı çekmeden, sorumluluk almadan 24 saat eğlenmek yazıyor tdk sözlüğünde. Benim stresten saçlarım dökülüyor adamlar hala sırma saçla geziyor.
interperez Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Abi buraya 5 dakka içinde iyi rage e giren bi ziraat mühendisi /summonlasın biri.
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Türkiye kadar çok tatil yapan ülke varmıymış arkadaş ya. Her boka tatiliz maşallah. Ben gene çalışıyorum ama ulaşmam gereken yerlere ulaşamıyorum deli oluyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 said: "Yüksek lisans yapıyorum, makale, proje falan." "Ulan bildim bileli okuyorsun sıkılmadın mı?" "Planlarımı gerçekleştirirsem ömür boyu okuyacağım." "Oku tabi, oku ekmek elden su gölden." evet bu kalıp da süper.. "habire okuyorsun zaten!" sana mı soracağım diyemediğin gibi cons'tan çaldığım süper-muhteşem-extragigantik etkili bir kalıp olan "sana benzememek" kalıbını da kullanamıyorum akrabalıktan ötürü. yoksa "hmm sonum sana benzemesim diye kasıyorum" falan denilebilir.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 "kendime yatırım yapıyorum" denileiblir de.. nasıl bir kafymış o "amma okudun sen" denmesi.. allahtan benim ailede bu kafalarda adam yok.. varsa da biz görüşmüyoruz demektir ehe
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ShadowFax said: 9 gün tatil mi olur hacı. adamın ümüğünü sıkarlar.
xaty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 şu tatili 3'e bölüp öyle servis etselerdi keşke.. şimdi 19 mayıs'a kadar tatil olmaması çok üzücü :(
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ShadowFax said: canım çekti köbete için adam öldürrüm
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Beyler size bi haberim var, elimde yaklaşık 20 dilim kadar göbete var. Tavuklu hem de. Lakin babayı alırsınız, hepsi benim.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bende DSLR bedduası ederim bak, 2-3 tane fişekle buraya.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bugün yapcak bişey bulamıyorum artık erkende kalktım delircem.. sokağa atıcam birazdan kendimi
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Theridone said: bende DSLR bedduası ederim bak, 2-3 tane fişekle buraya. ov critical hit geldi. Tamam adamım paylaşabiliriz..
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 senko said: sapık gibi sülale var abi, her sene daha önce hiç görmediğim ve akrabam olduğu söylenen insanları görüyorum. 70+lar zaten tatarca konuşuyor yarım yamalak anlıyorum. O misafir çekingenliği ile mal mal oturdum devamlı. hele herkesin birbirine nasılsın dediği fasıl yok mu delirtiyor beni. salonda toplam 10kişi olsun herkes birbirine siz nasılsınız bakalım sorunusu yöneltiyor. 90 kere aynı soru ve cevabı duyuyorsun :/ ahaha çok iyi anlıyorum selçuk. bide bizimkiler "deliklitaş"ta oturuyor direk. gerisini sen düşün.
Öne çıkan mesajlar