barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 böyle akıllara gelmiyen ama duydumuzda aha lan bunu biliyorum dediğimiz klasikleri ariyorum. e aklıma gelmiyor dinlemediğim süre boyunca. anca duyarsam veya çok kasarsam filan hatırlıyorum. işte bu noktada sizlerin yardımı lazım. hadi bi tutun ucundan. hem başkalarının da işine yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 creedence clearwater revival yanlıs anlamadıysam tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 lady in black. oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 heh evet. creedence clearwater revival - proud mary bu arada sanırım dediğin şarkı. o yazdığın şarkı adı değildi :p illa eskilerden olmak zorunda da değil bu arada. 5-6 sene öncesine kadar baya gözde olup şimdi unutlanlardan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 o da oldu. böle böle birikir topikte. süper. saolun. dahasını da bekliyorum. ben de eklerim hatırladıkça bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 onların bütün sarkıları öyle diye grubu direk yazdım kitaro ya bak bide tom's diner diye bi sarkı vardı ona bak aklıma geldikce yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 wild world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 shocking blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 hadi gir ruhuma sar beni çal fikrimi deli et beni fırtınalar kopar içimde unuttur bana kendimi türkiye tarihinin en erotik parçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 SoulCube said: hadi gir ruhuma sar beni çal fikrimi deli et beni fırtınalar kopar içimde unuttur bana kendimi türkiye tarihinin en erotik parçası(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Johan Sebastian Bach - Overture Symphony No.1 Berlin Philarmony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ali desidero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar