barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 böyle akıllara gelmiyen ama duydumuzda aha lan bunu biliyorum dediğimiz klasikleri ariyorum. e aklıma gelmiyor dinlemediğim süre boyunca. anca duyarsam veya çok kasarsam filan hatırlıyorum. işte bu noktada sizlerin yardımı lazım. hadi bi tutun ucundan. hem başkalarının da işine yarar
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 creedence clearwater revival yanlıs anlamadıysam tabi
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 heh evet. creedence clearwater revival - proud mary bu arada sanırım dediğin şarkı. o yazdığın şarkı adı değildi :p illa eskilerden olmak zorunda da değil bu arada. 5-6 sene öncesine kadar baya gözde olup şimdi unutlanlardan da olabilir.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 o da oldu. böle böle birikir topikte. süper. saolun. dahasını da bekliyorum. ben de eklerim hatırladıkça bakalım.
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 onların bütün sarkıları öyle diye grubu direk yazdım kitaro ya bak bide tom's diner diye bi sarkı vardı ona bak aklıma geldikce yazarım
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 hadi gir ruhuma sar beni çal fikrimi deli et beni fırtınalar kopar içimde unuttur bana kendimi türkiye tarihinin en erotik parçası
reyou Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 SoulCube said: hadi gir ruhuma sar beni çal fikrimi deli et beni fırtınalar kopar içimde unuttur bana kendimi türkiye tarihinin en erotik parçası(tu)
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Johan Sebastian Bach - Overture Symphony No.1 Berlin Philarmony
Öne çıkan mesajlar