Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ya bu aşağıdaki hatayı sık sık alır oldum. korkmaya başladım artık bişe olcak diye :( ekran kartı: geforce gt 240m. oyun oynarken veya film izlerken yapmıyo. genelde masaüstünde ya yazı yazarken yada sözlükle çeviri falan yaparken ya da sadece boş boş dururken yapıyo. birden strese giriyo, "bilgisayar çöktü az kala yanıyodu, çok pis oldu ama ben hemen kurtardım öle böle diil yani, ben olasam sen bi hiçsin, ona göre, akıllı ol" falan diye artis artis mesajlar çıkartıyo dellendiriyo beni şrfsiz -.- aha hata: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Nvidia'nın eski driverlarında yapıyor onu. Nvidia.com'a girip kartının en yeni driverını indir. Üşenirsen Win7'nin Aero'sunu kapatman da sorunu çözüyor. "258.96_notebook_winvista_win7_64bit_international_whql" şu isimli driverını indirmiştim aynı sorunu çözmek için bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ati'de bir türlü çözülemeyen problem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ben de oluyor bu. benim ekran karti ATI Radeon HD 5470. genelde dizi filan izlerken pile gecip yataga uzaniyorum, 2 dakika sonra ekran karariyor sonra bu hatayi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 driver sorunu bu, update ederseniz ve cakisan driverlari kaldirirsaniz sorun cozuluyor. biraz deneme yanilma yapmaniz lazim. galiba en cok cakistiklari driverlar da sesle ilgili oluyor ama koca bir tarafimdan salliyor da olabilirim. emin olamadim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Benim eski Nvidia Geforce 8800GT'de olmaya başlamıştı. Her türlü driver denedim çözemedim. Bir iki hafta içinde görüntü hataları çıkmaya başladı. Bir kaç gün sonra da hiç bir 3d uygulama çalışmamaya başladı. Donanım sorunu olmuş. Kart 2-3 yıllıktı ama 5 yıllık garantim vardı. Gidip 5770 almıştım yerine. Sonuçta bu "Görüntü sürücüsü öldü, sonra geri geldi haberin olsun" mesajı illa driver hatası olmayabilir. Bende olduğunda sürücü donanım hatasını algılayıp uygulamayı kapatıyordu. Bu olay Windows Vista ve 7'de var. XP ya da Linux ile deneyince bu mesajı almıyordum ama onun yerine direkt kitlenip kalıyordu makine. Gerçi oyun oynarken olmuyorsa donanım sorunu çıkmaz muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Bu sorun bende de var (8800gt calibre), aklına gelebilcek herşeyi denedik ama bi çözüm elde edemedik hatta bazen oyunlarda artifac falan da vermeye başlamıştı,ama şimdi kendi kendine düzeldi hiç bi problemim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mirage said: Benim eski Nvidia Geforce 8800GT'de olmaya başlamıştı. Her türlü driver denedim çözemedim. Bir iki hafta içinde görüntü hataları çıkmaya başladı. Bir kaç gün sonra da hiç bir 3d uygulama çalışmamaya başladı. Donanım sorunu olmuş. Kart 2-3 yıllıktı ama 5 yıllık garantim vardı. Gidip 5770 almıştım yerine. Sonuçta bu "Görüntü sürücüsü öldü, sonra geri geldi haberin olsun" mesajı illa driver hatası olmayabilir. Bende olduğunda sürücü donanım hatasını algılayıp uygulamayı kapatıyordu. Bu olay Windows Vista ve 7'de var. XP ya da Linux ile deneyince bu mesajı almıyordum ama onun yerine direkt kitlenip kalıyordu makine. Gerçi oyun oynarken olmuyorsa donanım sorunu çıkmaz muhtemelen. inşallah donanım sorunu çıkmaz. ama eğer çıkarsa, senin anlattıklarına göre kullanıcı hatası olarak sayılmıyor ve değişim yapılabilir. ve yine anladığım kadarıyla sen ekran kartını ayrı almışsın. peki ya laptopta durum nasıl olur. tüm parçalara aynı süre garanti mi uygulanıyor? 1yılsa 1 yılmıdır? yoksa ekran kartının (atıyorum) 2 yıl, ramlarin 5 yıl garanti olabilirmi? şu an bütün evraklarım türkiyede o yüzden kontrol etmem mümkün değil. belki siz biliyosunuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Laptop'ta genelde bütün parçalara 1 ya da 2 yıl garanti veriliyor. Ben desktop'u Almanya'da Atelco diye bir yerden toplama olarak almıştım. Bütün parçaları ordan alınca tüm parçalara 5 yıl garanti veriyorlar ama bu oraya özel bir şey. Üreticiler normal sadece 1-2 yıl garanti veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Bu arada dikkatimi çekti , sanal klavyeden yazmak zor olmuyor mu ya =) Keyboard sticker lar var güzel , tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 kithnoss said: Bu arada dikkatimi çekti , sanal klavyeden yazmak zor olmuyor mu ya =) Keyboard sticker lar var güzel , tavsiye ederim alıcam alıcam bulamadım burda satan yer. belarusta millet, türkiyenin 8 yıl önceki teknolojisini kullanıyor. компьютерщик магазин gördüm bi yerde (bilgisayar satıcısı), bu hafta bi gidip bakıcam. camekanında sadece mouse vardı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Şuradan alabilirsin bence , ya da bu tarz bir sürü var satıcı irtibata geçip sor istersen. cyrillic keyboard layout 3 $ falan diyor kargoya , ürün de 1.5 dolar , almışken 2-3 tane al bence tek kargo gelsin . Bi laptop bi desktop derken tükeniyor , bi de acayip kaliteli değiller zaten , bi tanesi kenarından kalkınca kıllanma huyun varsa , yedek olmuş olur :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Aslında cok ufak bir program vardı hatırlarsam koyayım buraya. zamanında bir tanıdık yazmıştı.Yukluyorsun windowsa ,latin harfleri ile yaziyorsun rusca cıkıyordu.Dur karıstırayım program arşini bulursam yapıştıram yararlarnsın millet. yalnız cok kullanışlı idi Mesela V yaziyrosun rusca B cıkıyor .bildiğin latin harfleri ile yaziyon cıkan Rusca harfleri.İşinize yarar en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 oha süpermiş. peki farklı harfler nası şoluyo. mesel "e" harfi rusçada "э" ve ama kalın "e"olarak geçiyo, rusçada "e" harfi ise "ye" olarak okunuyor. türkçede olmayan harfler var mesela: "ё"(yo) "я"(ya) "ц"(tse) "ы"(ıy) "ь" (miyahki znak - yumuşatıcı), "ъ"(tviyord znak - sertleştirici) "ю"(yu) gibi harfleri nasıl çıkartıyo program? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 onlarda alt veya shift basıp nokta virgul den filan cıkıyordu galiba dur eve gidemedim bir turlu gidince bakcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 http://winrus.com/kbdru_y.zip direk link http://winrus.com/kbdru_zh.zip bu da farklı bir yerleşim http://winrus.com/kbd2_r.htm su sayfayı da okursan eyi olur. ben ustteki versionu kullaniyordum Y olan. onda mesela Q ya basınca YA filan cıkıyor. sadece dil kısmından yazacaksan TR den RU yapman lazım ondan sonra devam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 aa çok teşekkür ederim :) çok güzel bişiye benziyo. inceliyim hemen. keyboard sticker alana kadar idare eder bu beni. sticker alınca normal klavyeden yaziim de alışiim diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar