goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 efendim böyle aşkın kimyasını falan anlatan, ciddi eğlenceli belgesel söyleyin. hani beyinde kimyasallar uçuşuyor tamam da neden tek bir kişi için. kimisi niye tribe sarıyor kimi niye sarmıyor, bu işin evrimi ne, neden bi insanlarda var falan filan bişeyler anlatsın. A Girl's Guide to 21st Century Sex falan demeyin kalbinizi kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 cevap versenize yahu troll bile yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Yapmayayım demiştim ama sen istedin. 2005 yapımı bu başyapıt, digital playground stüdyolarının göz bebeği olarak biliniyor. Oyuncu kadrosu ile göz doldurduğu gibi, sürükleyici hikayesi ile de seyircinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Aşk, ihtiras, 2'li, 3'lü, hatta 4'lü ilişkilerin farklı yönlerinin işlendiği bu baş yapıtı kaçırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 farklı yönler derken close-up dimi, seni seni. neyse yok herhalde gören bilen, herkes 4s kuralına indirgiyor aşkın bilimini demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 TED'de bu konuda 20 küsür sene çalışmış bir kadının konuşması vardı, uzun uzun tüm aşk "sistemini", psikolojik, hormonal, çevresel tüm yönlerle anlatıyordu. Onu aratabilirsin. Şimdi baktım, kadının adı Helen Fisher, TED'den arat "love" konusunda birden fazla konuşması var onları dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 şu sitede de how will we love başlıklı bir belgesel var,güzel gibi. http://topdocumentaryfilms.com/how-will-we-love/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 rewendora teşekkür etmeyi unutmuşum burada şimdi açtım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 animals in love da var sadece insanda yok aşk falans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bu helen fisher kendi sitesini pazarlıyor çıktı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaWitchyCode Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 İlle de belgesel film demezsen şayet, Arthur Schopenhauer - "Aşkın Metafiziği"ni şiddetle öneririm. İçgüdüler, aşkın kimyası ve bedendeki fiziksel etkileşimleri psikolojik etkilerden ziyade, daha ön planda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar