Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 2 gündür üst üste facebooktan aynı şey oluyor az samimi olduğum bir kız geldi geçen gün selam dedi selam dedim sonra gelen mesaj: yaaa senden bır ıstegım vardı bir arkadasıma kontor lazımda sen gonderırmısın hattın ne bı kac tl yeter borc olarak valla dedim bende de yok. ulen dedim kıza bak ne yüzsüz. şimdi başka bi kız aynı mesajı attı lan dedim sen kimsin dedi benim adım hacker X, yurtdışındayım. bütün kızları hekliom kimse kalmıcak yakında türkiyede kız bırakmıcam falan sonra erkeklere geçicem. nasıl uyuz oldum dedim dikkat et sen bana gelmeden ben senin anneni hacklemeyeyim. bi dellendi anne karıştırdın şu kızı da hackliyim sırada sen varsın dedi. ben de dedim heklemessen şerefsizsin. nedir bu yahu size de denk geldi mi böyle bişey:D hacklicek herif beni şimdi şifreyi değiştirim bari:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Black-ice said: türkiyede kız bırakmıcam sonra erkeklere geçicem. biniceeem üstlerine, vurucam kırbacı vurucam kırbacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ahahaha liselinin teki ablasının facebookuna girmiştir.bayılıyorum şu kendilerine heker diyen liselilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 15 yaş sendromu, büyüyünce gecicek bunların hepsi, hatırlamak istemeyeceksin ama hatırlayacaksın hepsini ve artık çok geç olacak deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 liseyi bilmem de abla facebooku durumu yok 2 kız hacklendi listemden ortak ark falan diiller çok alakasız 2 insanlar yani. aynı mesajı attı bana harfiyen c/p işte kontör montör dedim sen ne ayaksın falan cevap attı hızlıyım bilader diye ondan sonra başladık konuşmaya:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 şifrelini isim soyad filan koymuştur mallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 olabilir zaten gmaili heklemesi imkansız bildiğim kadarıyla gizlilik sorusu var? ama facebookda bu tarz bi önlem yok sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 sen bi sağlam scan çek de bilgisayarına trojan falan var da kullanıyo olmasın dallama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bug bulmuslardir birinin id si araciligi ile yada bi siteye xss yerlestirmislerdir tum sazanlarin cookilerini caliyolardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 sen degilmiydin tanıdık tanımadık facebooka ekleyen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 kıza bunu gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 abi.. spoiler yapın bari şöyle resimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Bb pOacO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Fistan said: sen degilmiydin tanıdık tanımadık facebooka ekleyen :D iki sevişelim dedik heklencez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Bapon FİLLER Bapoğo Vuii.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 hekleyip kontor istemek nedir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 aa yok lan aynısı bugün benim listedeki 3 kıza da oldu ciddi ciddi hacklenmiş bu elemanlar.. kontör atan enayiler de oldu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 adam kızlardan ne isto ya :D amaç edinmiş kendine ölmicem bunu başarmadan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 kızları hacklemek daha kolayına gelmiştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Kızlara hava yapmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Black-ice said: liseyi bilmem de abla facebooku durumu yok 2 kız hacklendi listemden ortak ark falan diiller çok alakasız 2 insanlar yani. aynı mesajı attı bana harfiyen c/p işte kontör montör dedim sen ne ayaksın falan cevap attı hızlıyım bilader diye ondan sonra başladık konuşmaya:S büyük ihtimalle kim senin profiline baktı, kim senin resimlerine bakıyor gibisinden bir application kullanıp şifreyi sormuştur oradan almıştır diğer türlü sanmıyorum ciddi bir durum olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar