SnailBey Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 arkadaş arası sallama gibi geldi bana. gerçi eru ve harris le tanişmişligim yok ama. o şekilde hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NazgulTheGosu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ahahah yok olm barış söledi ne oldugunu :D haklı adam. bide memphise koptum ya :D harris gibi demeç vermiş dfsaghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 milli takım gg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Rakıbuz obs bile olamaz demişsin. Adam tek galibiyeti alan oyunda. Adam gibi konuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 onlar eski arkadaşlar, vazgeçemezler birbirlerine laf atmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Memphis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ağzım doluyken konusmak istemiyorum ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PATA Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 repleri nerdfe bulabilirz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Normalde Pentagram yayırlar unutmaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Unutmadım merak etmeyin.Bulgaristan eksik göndermiş replaylarını ondan onları bekliyoruz.Organizasyon bana göndercek bende yayınlıcam.Elime ulaşır ulaşmaz yayınlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Haber ve replaylar için: http://sc2millitakimi.com/2010/12/11/ucuncu-macimiz-turkiye-1-4-bulgaristan/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Selam` Normalde bugun Türkiye vs İtalya B olucaktı ancak.Bu maç yerine bugun. Avusturya ile oynayacağız. Maç talep üzerine 2 taraf tarafından kabul edildi ve Türkiye vs Avusturya maçı canlı yayınlanacak.Daha önce 3-2 yenmiştik Avusturyayı bukez nolcak bakalım. Avusturya vs Türkiye Xei vs Sugosu smoker vs WarAdmiral gamtja vs Darvin bioboyAT vs DarkSwarm Stream linki: http://starcraft2.ingame.de/events/livestream/index.php?view=channel&channelid=645 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 arkadas su basligi degistirin bisey yapin ya, ne maci var diye giriyorum her sferinde sc cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 sugosu ilk maçı verdi,adam bi tane observer çıkarak bütün süprizi engelledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bunu da verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 rakip çok standart oynuyor,bunu alabilirdi iyi oynadı sugosu neyse devam bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 streamer benim türk arkadaşlarım da var dmeeye mi çalıştı naaptı demin? türkiye diye tezahürat yaptı, sonra da schwine falan bişiler dedi ama almancam anca ona yetiyor asdf. edit: darvin oyunundan önce ve oyun içerisinde gene tezahürat geldi , cheesy darvin ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 darvinn canon rush la aldı normal oynasa süper adam aslında ama hep fantazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Avusturya 2-1 Türkiye Xei 2-0 Sugosu smoker 2-0 WarAdmiral gamtja 0-1 Darvin bioboyAT 1-2 DarkSwarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 aquila said: arkadas su basligi degistirin bisey yapin ya, ne maci var diye giriyorum her sferinde sc cikiyo.aynen sfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 verdi sanırım darvin normal oynasa çok rahat yener ama hep fantazi hep fantazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bursat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 karnıma kramp girdi geri dönüş olur dedim ama çok zordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bu oyunu da verdi daha bitmedi ama drop u yedi,yani çok güzel başlıyor darvin ama gerisi yok,stratejisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bursat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bu anlatıcı simdi bizemi laf atıyor avusturyalılara mı kimin konusmasıyla kafa yapıyor bu leyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bu prottoss kim allah aşkına berbat oynuyor beeswax olmasa çoktan bitmişti oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… reyou Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bizden cacik olmaz malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 5.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
aat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 milli takım gg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Rakıbuz obs bile olamaz demişsin. Adam tek galibiyeti alan oyunda. Adam gibi konuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 onlar eski arkadaşlar, vazgeçemezler birbirlerine laf atmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ağzım doluyken konusmak istemiyorum ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 repleri nerdfe bulabilirz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Normalde Pentagram yayırlar unutmaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Unutmadım merak etmeyin.Bulgaristan eksik göndermiş replaylarını ondan onları bekliyoruz.Organizasyon bana göndercek bende yayınlıcam.Elime ulaşır ulaşmaz yayınlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Haber ve replaylar için: http://sc2millitakimi.com/2010/12/11/ucuncu-macimiz-turkiye-1-4-bulgaristan/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Selam` Normalde bugun Türkiye vs İtalya B olucaktı ancak.Bu maç yerine bugun. Avusturya ile oynayacağız. Maç talep üzerine 2 taraf tarafından kabul edildi ve Türkiye vs Avusturya maçı canlı yayınlanacak.Daha önce 3-2 yenmiştik Avusturyayı bukez nolcak bakalım. Avusturya vs Türkiye Xei vs Sugosu smoker vs WarAdmiral gamtja vs Darvin bioboyAT vs DarkSwarm Stream linki: http://starcraft2.ingame.de/events/livestream/index.php?view=channel&channelid=645 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 arkadas su basligi degistirin bisey yapin ya, ne maci var diye giriyorum her sferinde sc cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 sugosu ilk maçı verdi,adam bi tane observer çıkarak bütün süprizi engelledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bunu da verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 rakip çok standart oynuyor,bunu alabilirdi iyi oynadı sugosu neyse devam bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 streamer benim türk arkadaşlarım da var dmeeye mi çalıştı naaptı demin? türkiye diye tezahürat yaptı, sonra da schwine falan bişiler dedi ama almancam anca ona yetiyor asdf. edit: darvin oyunundan önce ve oyun içerisinde gene tezahürat geldi , cheesy darvin ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 darvinn canon rush la aldı normal oynasa süper adam aslında ama hep fantazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Avusturya 2-1 Türkiye Xei 2-0 Sugosu smoker 2-0 WarAdmiral gamtja 0-1 Darvin bioboyAT 1-2 DarkSwarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 aquila said: arkadas su basligi degistirin bisey yapin ya, ne maci var diye giriyorum her sferinde sc cikiyo.aynen sfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 verdi sanırım darvin normal oynasa çok rahat yener ama hep fantazi hep fantazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 karnıma kramp girdi geri dönüş olur dedim ama çok zordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bu oyunu da verdi daha bitmedi ama drop u yedi,yani çok güzel başlıyor darvin ama gerisi yok,stratejisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bu anlatıcı simdi bizemi laf atıyor avusturyalılara mı kimin konusmasıyla kafa yapıyor bu leyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bu prottoss kim allah aşkına berbat oynuyor beeswax olmasa çoktan bitmişti oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bizden cacik olmaz malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar