Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Milli Takım Avrupa Şampiyonası

Oymanq

Öne çıkan mesajlar

Starcraft II Türkiye A Milli takımımız katıldığı Avrupa Şampiyonasında A grubunda mücadele edicek.Bazı ülke Milli Takımlarının kriterlerden bazılarına uygun olmadığı gerekçesiyle başvurusu kabul edilmezken, oluşan boş kontenjanlara bazı ülkelerden B takımlar yerleştirildi.Bir birinden zorlu müsabakalara çıkacak olan Milli takımımız hazırlıklarına devam ediyor.Grubunda ilk iki sırayı alan Ülkeler üst tura çıkabilecekler.Milliler ilk maçına 25 Kasım 2010 Türkiye Saati ile 21:00′da Danimarka karşısına çıkacak.Müsabakaların güvenliği açısından canlı stream yapılmayacak müsbakaların bitimine mütakip organizasyon tarafından yapılacak replay streamler ile takip edilebilecek.Müsabakalar her perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:00′ da başlayacak.Ancak mazeret ile 2 takım kaptanlarının anlaşmaları durumunda ileri bir tarihte oynanabilecek.Milliler katıldığı ilk resmi organizasyonundan derece ile dönmeyi hedefliyor.Milli takımımıza şampiyonada yürekten başarılar diliyoruz.

(alıntıdır kaynak: http://sc2millitakimi.com/2010/11/18/turkiye-a-grubunda/ )

D grubu ölüm grubu olmuş.

Sosyal ağlarda paylaş

Evet yeni bir mesut özil olayı yaşıyoruz. Bamboocha danimarka kadrsounda gözüküyor T_T . Bizi en çok zorlayacak bence norveç olur. İskandinav ülkelerinden her zaman iyi oyuncular çıkar. Grupta çıkma şansımız mevcut ama hatasız oynamamız lazım. Takımada takviye lazım şu aşamada blood ve vendettasız sıkıntıdayız.
Sosyal ağlarda paylaş

italyadan geymır çıkmaz zaten bir de B takımı gelmiş rahat rahat döversiniz, avusturyayı yenersiniz , bulgarlar w3 te son zamanlarda fena parladı sc2ye de geçmişlerdir (huun yine w3'e bağladım affet beni) sakat olabilir, iskandinavlar da tam bir semi-pro tadda ülkeler dikkat etmek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi arkadaşlar bamboocha konusunu özetleyim.

bamboocha türkiye milli takımını seçmiştir.kendisinden habersiz olarak danimarka kaptanı Danimarka Milli takımı kadrosuna yazmıstır.

Kendisi ile görüşmemde türkiye ile oynamak istediği ama Danimarka milli takımındanı birçok oyuncu ve kaptanın reelden tanışıp görüştüğü aynı ortamda bulunduğu bu yüzden çok zor durumda kaldığından en doğru kararın her iki milli takımda oynamamak olduğu şeklindedir.

Bnet konuşma logu:

Uploaded with ImageShack.us

Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

pentagram "türkjiye ismi senın icin olmıyabilir ama bazı ısnanlar için önemli" falan ne demek bunlar. nasıl bir usluptur bu.

bilmediğim arka bir hikayemi var yoksa bu edepsizliktir diicem.

Yok evvelinde bazı konuşmalar geçti bende Türkiye'nin basitleştirilemiyecek kadar değerli olduğunu vurguladım.

Sağlık olsun bamboocha sız güçsüz değiliz.=) Olayın polemik olmasına luzum yok beyler.Sadece ortada yanlış anlaşılma dönecekti direk konuyu bildirdimki kafalarda soru işareti kalmasın diye.

Yani ortada bizi seçmedi falanlık durum yok.Sadece duygusal davrandı ordaki arkadaşlarından çekindiğini söyledi.En doğru kararında hiçbirinde oynamayarak sorunun bitmesi yönündeydi.Bu yüzdende bu durum oluştu.Saygı duyuyorum.Sağlık olsun önümüze bakıcaz maçlarımızı kazanıp gruptan çıkıcaz.Bu konu yerine rakiplerimizi konuşmayı diliyorum.

Maça çıkacak ekip

sugosu,darvin,oyman,fevax 2w2: beeswax+rakibuzu

not: beeswax+rakibuzu 2w2 takımı olarak başvurmuş ve kriterlere uygun oldugundan kadroya alınmışlardır.Ayrıntılı haber genel seçmelerle birlikte duyurulacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...