yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 http://www.terkokuyorsun.com/ "arkadaşınız ter kokuyor ve söyleyemiyor musunuz? verin mail adresini biz söyleyelim" sözlükte gördüm demin, hakkaten çok inovatif bir girişim. Mutlaka bir deodorant üreticisi para dökecektir yaratıcısına. Dökmeli de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 AHAHA az ama net güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ahahahaha çok iyi ya lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Amaranth- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 maili alan için kötü yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Buraya Rexona'dan reklam gelmesini umuyoruz. Rexona isen tıkla bu ne abi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 adamlar kamu hatrına yapmadıklarını açıkça söylemişler işte her tarafa adsense reklamı koymaktan iyidir yalnız öte yandan mail bankası oluşturmak için de harika bir fikir ha hala böyle para verip milyon tane mail adresi alan şirketler var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ben söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 mail topla sonra bas virali 1999 dan beri aynı taktik (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 rexona olayi iyiymis, onun disinda fistan (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 kesin fikri bulanlar çeliktepe cengizhan lisesindendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 haha. güzelmiş. benim söyliyemediğim biri var. üzülür diye diyemiyorum ama burnum düşüyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ter kokan insanlarla görüşmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ter kokusundan rahatsiz oldugumu soylemeyecek kadar samimi olmadigim insanlarla ter kokusunu duyacak kadar yakinlasmam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Hemen Abuse Ediyim 1milyon Mail Doldurcam Adi adamlarin datalarini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 dasaaa said: kesin fikri bulanlar çeliktepe cengizhan lisesindendir sen benuğadan olacak değil ya hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ulan topic açıldığından beri terk-okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 yanlış okuyorsun arkadaşım, doğrusu ter kokuyosun olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 yemi-net? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar