Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 alcam bir tane. köyde zevkli oluyo kullanması. ne önerirsiniz?
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 tüplü yarı otomatiklerinin gazı 2. şarjörde bitiyo o bayık tüplü kuru hava ya da bulabiliyosan büyük co2 tüplüler güzel, onda da dalgıç tüpü lazım, büyük co2 olanın da tüpleri paalı oluyo yani para baymıcaksan, şişe kırıcam ben diyosan kırmalı
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 tüplü mü yoksa kırmalısı mı daha kuvvetli atıyo? yoksa kalitesine göre mi farkediyo?
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 düzgün bi kırmalı geçer co2 tüfekleri
wiski Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 15 metre mesafeden tuğlaya giriyor kırmalı köyde denedim çok oradan biliyorum eheh
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 esas tüplüler PCP, Pre Compressed yani. hatta co2 tüple çalışanları daha az bulursun bunlara göre. (tabancaların neredeyse hepsi co2 tüplü tabi) PCP olanlarda tüfeğin içindeki hava tankına pompayla 200 bar basınç yığıyosun, sonra kırma derdi olmadan arka arkaya atabiliyosun. tabi ki attıkça gücü azalıyor ama ilk atışlarda kırmalıları döver. bir de bildiğin sessizler. ha ben kırmalı öneririm, bakım derdi yok, daha ucuza hevesini alabilirsin... PCPler her halükarda kat kat daha pahalıdır. bir de 800 900 fps (feet) hızlardan sonra pelletler düzgün gitmiyor havada. hafif oldukları için stabil kalamıyorlar. 1250 fps!!! diye pazarlanan(300m) namlu çıkış hızı yazan tüfeklerle 100 150 mt nişanlamak hayal olur. kalburüstü yerli markalardan al hevesini al önce. böyle şeyler genelde alınıp az oynanıp bir köşeye konuyor genelde:) (kendimden biliyorum sdfsdf)
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bir de 4.5 mm alma, 5.5mm (22cal) al. daha düzgün gitsin.
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 "PCP olanlarda tüfeğin içindeki hava tankına pompayla 200 bar basınç yığıyosun, sonra kırma derdi olmadan arka arkaya atabiliyosun. tabi ki attıkça gücü azalıyor ama ilk atışlarda kırmalıları döver. bir de bildiğin sessizler." tabi pratikte bunu yapamıyorsun, o el pompasıyla ben de denedim, gerek yok böyle işkencelere, yarım saat falan sürüyor, hız sınırı ses sınırına yaklaşmadan oluyo, ben ses sınırında sçıyo sanıyodum ama sora sölediler ki projektilin kendisi ses sınırına ulaşmasa bile üzerindeki akımlar ses sınırına ulaşarak türbilans yaratıp, saçmalatabiliyor hedefini. Onun yerine ağırlığı arttırıyosun enerjisi artıyor.
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Diana marka guzel kırmalılar var. Bence kaliteli bir kırmalı al..
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 amma köylü varmış ya haha benim niye köyüm yok lan gideyim bayırlarda gezeyim
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Chemical said: tabi pratikte bunu yapamıyorsun, o el pompasıyla ben de denedim, gerek yok böyle işkencelere, yarım saat falan sürüyor, bu doğru, bi kere tankı doldurana kadar hevesiniz kaçabilir:D o yüzden scuba tüplerine doldurur gibi falan dolduruyolar Chemical said: hız sınırı ses sınırına yaklaşmadan oluyo, ben ses sınırında sçıyo sanıyodum ama sora sölediler ki projektilin kendisi ses sınırına ulaşmasa bile üzerindeki akımlar ses sınırına ulaşarak türbilans yaratıp, saçmalatabiliyor hedefini. Onun yerine ağırlığı arttırıyosun enerjisi artıyor. işte o yüzden daha ağır daha yavaş pelletler kullanmalıyız, ben de bunu dedimdi. sanki tek bilen sensin ha!!
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 kırmalı alın, derdiniz tasanız olmaz, bi tüfek bi saçma alırsınız durur işte. diana demişler diana pahalı. bence hevesinizi atmak için 150 200 tlye bi hatsan alın. ETKÜLÜ MENZÜLÜ DÖŞÖK RÖRÖ diyebilirsinz ama kaçımız 9x büyütmeli dürbünle 150mt ötede hareket halindeki modifiye arabanın lastiğini patlatmaya kasıyor ki. 20-30 mtde iron sight ile sarıkız şişesi kırıyoruz en fazla :)
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 tuplu kullanamdim bende kirmali var. kirmalinin en saglam modellerinden alirsan hic sikinti cekmessin.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 goldbären said: kırmalı alın, derdiniz tasanız olmaz, bi tüfek bi saçma alırsınız durur işte. diana demişler diana pahalı. bence hevesinizi atmak için 150 200 tlye bi hatsan alın. ETKÜLÜ MENZÜLÜ DÖŞÖK RÖRÖ diyebilirsinz ama kaçımız 9x büyütmeli dürbünle 150mt ötede hareket halindeki modifiye arabanın lastiğini patlatmaya kasıyor ki. 20-30 mtde iron sight ile sarıkız şişesi kırıyoruz en fazla :) hatsan deyince aklıma geldi, huğsan kapandı mı? Otomatik tüfekleri ne güzel onların, öyle türk yapımı dersin ama takır takır çalışan tüfekler yapıyordu. Kapandı dediler ama?
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 huğsan duruyor hala da onlar av tüfeği yapıyor sanki. HATSAN! Bu tüfekler çok havalı!
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 4-5bin kuş avladım şu tüfeklerle yazık oldu hepsine hatsan yönetir :D
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 trollsen komik değil. iş olsun diye vurduysan da allah belanı versin. (td)
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 http://www.ramseys-paintball.com/images/paintball-bazooka-4.jpg yönetir kuşlara da zarar vermez
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bugün bildiğin normal saçmalı tüfekle ve 22 kalibre sniperla atış yaptım sniper süper bi alet lan kullanması acaip kolay ve zevkli. dan diye vuruyo 200m ötedeki hedefi hiç sapmadan, tepmez ses çıkarmaz tetiği oldukça hafif. her eve lazım bişi aslında.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Huğsan havalı da yapıyordu ya, bizde olması lazım. Bakıcam birazdan sdf. Siyah magnum havalı vardı en son onu almıştı babam havalı tüfek olarak. En son dediğim de 8 yıl rahat var sdf. O zamanlar çok eğlenceliydi o şişeleri patlatmak ahahah. Avcılık merakı olan bi ailede bi yerden sonra havalı tüfek kesmiyor ama :D
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 kapanmış fabrikası, yokmuş artık aslında.
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 fabrika kapanınca bütün ürünleri .remove olmuş
Nako Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 98'de jübilemi yapmıştım last game ... ne avdı ama
Öne çıkan mesajlar