Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

allak bullak

Gainsbourg

Öne çıkan mesajlar

Bundan 5 sene evvel konserde tanıstıgım , dönem ve moral nedeniyle ilgisiz kaldıgım sonraları konustukca kendisine aşık oldugum insan.

çok sık olmasada konusuyoruz.o benim onu sevip ret cevabının altından kaldıgını düsünerek beni arıyor yada onu gercekten sevebilicegime olan inancından dolayı bilmiyorum.

bi insanı hersey yerine koymak vardır ya işte o insan benim için orada suan.kafam allak bullak benim için bi yazı patlaşmıs kendi blogunda onu paylaşmak istiyorum sizlerle.

''hayret
sen hep beni cebinde taşırdın . dolaştırırdın sokak sokak . güzel bir yere geldik mi nazikçe cebinden çıkarır avuç içlerinde seyrettirirdin dünyayı . çok zaman geçmezdi .. birilerinin beni fark edebilme ihtimalini fark ettiğin anda beni gizlerdin yine aynı yerde , nazikçe . çok konuşmazdık , sen susmayı seçerdin hep , ben bazen en sevdiğin şarkıyı mırıldanırdım . bir gün bir uçurum kenarına gelmiştik ve sen ilk ve son defa konuşmayı tercih ediyordun . bana bir çift kanat takıyor , avuçlarını gergin açıveriyordun ve ben uçuyordum ''.

herseyin sonunda ben herşeyi mahvettigimi düsünüyorum suan sadece.son 2 aydır sık sık görüsüyoruz telefonda .biraz umutlandıgımda beni terk edicegini düsündügümden duygularım hakkında konusamıyorum malesef kendisiyle.

kendisi suan paris'te bayram tatili için ablasını yanına gitti.gitmeden evvel görüselim dedi , gidemedim..

beynim felç geçirmiş gibi hiçbişeyden zevk alamıyorum.onunla konusurken kendimi eksik hissediyorum geçmişin verdigi hasarlardan kaynaklandıgını düsünüyorum.

ps:sanırım korkuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...