Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Bundan 5 sene evvel konserde tanıstıgım , dönem ve moral nedeniyle ilgisiz kaldıgım sonraları konustukca kendisine aşık oldugum insan. çok sık olmasada konusuyoruz.o benim onu sevip ret cevabının altından kaldıgını düsünerek beni arıyor yada onu gercekten sevebilicegime olan inancından dolayı bilmiyorum. bi insanı hersey yerine koymak vardır ya işte o insan benim için orada suan.kafam allak bullak benim için bi yazı patlaşmıs kendi blogunda onu paylaşmak istiyorum sizlerle. ''hayret sen hep beni cebinde taşırdın . dolaştırırdın sokak sokak . güzel bir yere geldik mi nazikçe cebinden çıkarır avuç içlerinde seyrettirirdin dünyayı . çok zaman geçmezdi .. birilerinin beni fark edebilme ihtimalini fark ettiğin anda beni gizlerdin yine aynı yerde , nazikçe . çok konuşmazdık , sen susmayı seçerdin hep , ben bazen en sevdiğin şarkıyı mırıldanırdım . bir gün bir uçurum kenarına gelmiştik ve sen ilk ve son defa konuşmayı tercih ediyordun . bana bir çift kanat takıyor , avuçlarını gergin açıveriyordun ve ben uçuyordum ''. herseyin sonunda ben herşeyi mahvettigimi düsünüyorum suan sadece.son 2 aydır sık sık görüsüyoruz telefonda .biraz umutlandıgımda beni terk edicegini düsündügümden duygularım hakkında konusamıyorum malesef kendisiyle. kendisi suan paris'te bayram tatili için ablasını yanına gitti.gitmeden evvel görüselim dedi , gidemedim.. beynim felç geçirmiş gibi hiçbişeyden zevk alamıyorum.onunla konusurken kendimi eksik hissediyorum geçmişin verdigi hasarlardan kaynaklandıgını düsünüyorum. ps:sanırım korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Geçmişini geleceğini karıştırma, bugünün için onun ne sağladığına bak. Gerçekten buna değecek ise konuşmanız gerekiyordur, bayramdan sonra konuşursun. Akışında gelişirse gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 derdime derman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Solution: iki kırımızı tuborg iç, sonra kızı ara ve açıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 seviyorsan git konuş bence hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ben hiç bişey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Vargath said: Solution: iki kırımızı tuborg iç, sonra kızı ara ve açıl. Fistan said: seviyorsan git konuş bence hacı abi 2 tane liseli geyiği ahahaa süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 yav said: ben hiç bişey anlamadım hiçbişey anlamamanı normal karsılıyorum.anlatamamışım kafamın güzelliğinden.bir insana karsı hissettiklerini yasadıklarını öyle 3 4 satırla anlatabilirmisin bilmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 o blog yazısının sana olduğu ne malum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 fransa/fransizca sempatisi olan kizdan hayir gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 yengenin blog iyiymiş "hep aç kalacaksın bana . bir başkasını , bir başkalarını üstüme kitleyeceksin . al şimdi o fahişeyi , terlettir bedenini ve oluk oluk akıt teninden beni ." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 benim ex de paris'e ablasının yanına gitmiş ne tesadüf. ama o böyle sembolik şeyler yazmaz düz bir insandır. ayrıca bu paris'ten bir şeyler aldıracağın arkadaşın değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 abi kız nerden bulmuş bunları ya :( said: Hitleri koynuma aldım , Mussolini yan odada . Sen geriden geliyorsun , hay kapısına dayandığım . Tarih tekerrürden ibaret ise , fetih ve işgal arasındaki ince çizgideyiz . Sen gardını almaya bak bayım , süngüye az kaldı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Abi şöyle edebiyat yaptığını sanıp hayat kadını kelimesinin bilimum versiyonlarını kullanan kızlara uyuz oluyorum. Ayrıca küfür eden kızlar da itici pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Küfür çok az kıza yakışıyor. Ama nasıl kızlara hala tam tanımlıyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 kıro bir kız arkadaşım vardı, "olm içmeye gidiyoz hep satıyon ak" diye msg attı direk bağlantıyı kopardım. O ne lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 haha hatun dediğin zarif olcak yatakta küfredebilir sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 birbirini seven iki insandan birinin kıllık yapıp birlikte olamayız triplerine girmesine hastayım sanki dunyada birtek o daha once aşık olupta üzülmüş gibi bi tripler bi drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 çok kolay allak bullak oluyorsunuz be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Pickles said: o blog yazısının sana olduğu ne malum ? ismimin ilk 6 harfinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 moncici said: benim ex de paris'e ablasının yanına gitmiş ne tesadüf. ama o böyle sembolik şeyler yazmaz düz bir insandır. ayrıca bu paris'ten bir şeyler aldıracağın arkadaşın değil mi? tam üstüne bastın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bi dakka! tmam, sorun fazla derin degil 15 gunu ve 2 pes atttiksan sonra gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 dasaaa said: çok kolay allak bullak oluyorsunuz be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 hemende bulmuslar blog kimindir neyindir.nede ayrıntılı caısıyorsunuz arkdaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Ya sana öyle olduğunu düşündürüp sana işkence etmek istiyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar