BaaL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ne biçim bi hayvandır bu ya. 1 kere alman kurdu 1 kere sivas kangal 1 kere pitbull baktım. hepsi uslu uslu gayet efendi şahsına münhasır saygılı hayvanlardı. 1 kere bi ısırma vakkamız oldu o da çok ekstrim bi olaydı ısırılan kişi kaşınmıştı diyebiliriz. gider bi yaramazlık yapar kızarsın bi daha yapmaz, otur dersin oturup oraya 2 saat seni izler. kızdıgını, yaptıgı hatayı anlar. şımaracağı tutar oynarsın canını yakmamak için dişini çıkarmaz vs. bu kedi bildigin başa bela ya, kız arkadaşımın ev arkadaşının kedisi, bayram tatiline gidip 4 günlüğüne bıraktılar, 4 aylık yavru. seviyorum severken çat parmagımı ısırıyor, üzerime atlayıp ağaca tırmanır gibi tırnaklarını takıyor çizilmedik yerim kalmadı, ortalığın anasını ağlattı hallaç pamuğu gibi atıyor herşeyi, banyonun kenarına kovayla kumunu koydum sçıp orayı bütün banyoya yaymış 2 metre kareye.antrede bırakıyorum mıyk mıyk aglıyo, açıyorum kapıyı bırakıyorum, uyuyorum gelip uyurken tepeme atlıyor falan. yapma diye kızıyorum gene tepeme atlıyor 10 sn sonra gene yapıyor aynı haltı. lan 2 dakka efendi ol ya hasta etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 2 bira alıp dertleşmeyi denedin mi? ne derdi varmış sordun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ahaha tipik yavru kedi hiperaktivitesi. hastası olduumunun mendeburları be :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 karsilik ver, onun kurallariyla oyna, hayvanla hayvan ol, kalbini sokup ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Ona küçük sürprizler yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 normal. en aşağı bir yıl daha öyle olur o. 1,5-2 gibi uslanıyorlar nispeten ameliyat ettirmezsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 %100 sağlıklı ve normal bir kediyle karşı karşıyayız bu durumda, hepsi normal çünkü. tebrikler! baba oldunuz!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 kumu saçma olayı üzeri kapalı tuvalet kabıyla çözülebilir. tabi sen sürekli bakmadığın için ihtiyacın yok. tavsiye edebilirsin ama gerçek sahibinin de aynı derdi varsa. uyutmama olayına gelince ona yapacak tek şey biraz acımasız. gün içinde yada akşamalrı sen uyanıkken kediyi uyutmayacaksın. sürekli oynat yorulsun bi güzel. sonra senle beraber uyusun işte negzel. benim ilk kedi alışmıştı böyle. ben yatar yatmaz gelip yatağın başucundaki minderine kıvrılırdı. severken tırmalama olayına pek bi tavsiye veremicem malesef. benim kedilerin ikiside gayet uysal bana karşı. tırmalama falan yok kuyruklarına bulaşmadıkça :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 barınağa bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Valla bizim oğlan tırmalamıyor isteyerek. Ancak biyere sürüklemek istersen yada tutunmaya çalışıyosa falan sallıyor pençeleri o da malum tutunabilmek için. Yoksa gelip patisiyle vurcaksa bile oyun oynarken çekiyor pençeleri içeri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 3-4 kez tekrarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bizim kediyi eve ilk getirdiğimizde yatağın altına girip çıkmadı 2 gün. sonra yemek yedi tuvaletini yapmadı göbek davul gibi. geldiği günden beri kucağımdan düşerken tırnağını takıp tutunmaya çalışırken çizmesi dışında çırmalama olayı olmadı asla. şu an tek sorun bazı günler gece saat 3 gibi atlayıp kulağımın dibine gelip mrr mrr sonra da başlıyor masaj yapmaya. saatleri şaşırdı gece bi vakitte yemek istiyor. neyse poposuna şaplatınca 1 kere gidiyor. bu aralar röportaj verse: sabah kalkar yemek yerim, sonra uyurum, gene yerim gene az uyurum gece saat 1-2 gibi de manyak sahibim sürekli yataktan kalkıp bizi bulup kıçımıza şaplatıp gene yatar sonra biz az da koşturup gene uyuruz diyecek. Neyse pek bi şirin o yüzden ufak tefek haylazlıklarını görmezden geliyoruz. Şu ana kadar gördüğüm en şeker kedi. Şunu söyleyim yaramazlık yapıyor ise yorman lazım o kediyi. İyice yor böyle oyna koştur etrafta. Zilli bir şeyler al at ses çıkarıp da ortalıkta yuvarlanan şeylere tav olurlar. Onun etrafında veletken koşturup dursun. Arada yaramazlık yaparsa da eğer asla yapmamasını istediğin bir şey varsa tam o anda kıçına hafiften vur ki karşı çıktığını anlasın. Kafasına falan vurma ama popoya ittirme/şaplatma arası bir şekilde pıt diye vurucan. tuvalet içinde evet kesinlikle üstü kapalı bir tuvalet gerekli. bizde kova vardı afacan her tarafa fırlatıyordu kumunu. yeni bir kedi geldi gelirken de üstü kapalı tuvaleti ile geldi. şimdi iki kedimiz de aynı tuvalete yapıyor. temiz ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ona patronun kim olduğunu göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 mont.... yok öyle bişey yok mont falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 üstü kapalı tuvalete baştan alıştırma lazım ama. ilerde iyice büyüyünce zorlaşabiliyor işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ona küçük bir süpriz yaparak patronun kim oldugunu gösterip dertleştim. bide fazla ilgilenince çok şımarıyor el ayak falan ısırıyor yani tüm gücüyle, allahtan 1 milyon kere köpek ısırdığı için çok acımasa da tırnaklar neymiş lan öle ? tırnağı taktığı yer cilet yarası gibi açılıyo direk maşallah kanca sanki. hayvan sakin uzanıyor monitörün önüne "a bici bici" sesleri eşliğindde elimi uzatıyorum, ÇAT tırnaklar sonuna kadar upgrade edilmiş pençeyi geçiriyo acımasızca. koli vardı kumu kolinin içine koydum halloldu şimdilik 2 gün kaldı zaten. ama yok ben köpek insanıymışım ya. bunu süper egitsen de arada bi gelip ayagıma sürtmesi kucagıma atlasıp motor sesi çıkması hariç soğuğum hayvana karşı, gelemem böyle şımarıklığa. isyanım bu yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bir de hanfendiyi sevilmek istedigi zaman seviceksin, o gelir sevdirmek isterse sevmek zorundasın 15 dakka rahat bırakmaz yoksa.ama alakasız zamanda sen elini uzatırsan içinden sevmek gelip = ÇAAAAT. bu arada şuan omzumda papağan gibi, göğüs kafesime bruce lee izi yaptı çıkarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 e evet benden san tavsiye sana pençe atınca sakın elini çekme. kafede millet benim kedinin pençesinden korkup elini çekiyor hemen. haliyle çizilmeyecek yer bile çiziliyor o reflex ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 kopek ve kedi t irnagi kesmek icin ozel tirnak makaslari var, alin bir tane. keserken lagaluga yapacak baska bir sey ile mesgul edin. mesela ozel kuru mamalari var ondan tutun elinizde yalarken catir cutur kesin tirnaklari. bendeki alette bir de elektrikli tirnak torpusu var tusuna basiyorum firil firil donuyor. tirnagi onunla torpuleyince mis gibi oluyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Emaleth said: ahaha tipik yavru kedi hiperaktivitesi. hastası olduumunun mendeburları be :))) minik kediler gelip elimi ısırınca mutlu oluyorum ben yahu "benle oynadığğ" diye algı meselesi tamamen heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 minikken ben de keşke ısırsa pati atsa diye bakıyodum komigime gidiyodu ısırdıgını sanıyo şopar diye. bu direk yaralıyor artık 4 aylık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 4 aylık çok minik yahu o ısırsa ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 :D elin hasır değilse bayağı kötü oluyor. elimin üstüne patisini takıp çektiğinde derim açıldı direk 5 gün oldu hala geçmedi yara izi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 benim kedi bir ara sırta tırmanmayı falan keşfetmişti.düşün mesela arkan dönük duruosun.birden minicik birşey tırnaklarını geçirerek omzuna tırmanıyor biara sırtım kırbaçlanmış gibiydi ahah.en zayıf anında cıkıodu manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 kedi nanesi ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar