roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 geçmek istiyorum fakat tüm mailleri ve konfigrasyonu direkt olarak Gmail'e aktarması lazım aparatın. Mümkün mü böyle bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 tüm mailları aktırıcı özelliği var gmailin. ayarları kurcala görürsün kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 var, yahoo acc ismini şifreni giriyosun hoppadanak atıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 hmmps bi el atayim o zaman suna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bilgisayar mühendisi arkadaşım var yahoo mail kullanıyor o da. kız diye herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ben yahoo mail kullanmaya başladığımda ortada google yoktu arkadaşım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 benim hala yok gmail'im. yahoo'yum. İnternete ilk girdiğimden beri aynı adres var. Aynen google falan yoktu adam gibi o vakitler... 11 sene falan oldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 elimde olsa ben de değiştirmem ama çok saçmalamaya başladı. yeni yahoo mail'i kullanamıyorum, external maillerimi desteklemiyor. yahoo mail classic ten devam etmek zorundayım, o da hem çok demode, hem de sık sık çöküyor artık, yok alarm zilleri çalıyo yok bilmemne, iyicene bıktırdı. kararlı bi sistem lazım bana. gmail iyi gibi o yüzden. threaded messaging de var, bu da cidden lazım bi özellik. edit: işin kötüsü gmail 20 bin küsür maili tüm attachment'leri ile birlikte nasıl taşıyacak yahoo'dan hiç bi fikrim yok, yahoo mail 3-5 mailden sonra saçmalıyor, stabil değil. meh. ah be yahoo be, bari help ticketlarına cevap versen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 hotmail iyi ya. üşengeçliğimden ve 4364375484543 adet siteye üyeliğimin orda olmasından vazgeçemiyorum ama hotmail iyi. taa ilkokuldan beri kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ben de ilk hotmail ile başladıydım da sonra baktım iyice dandikleşti, zor bi karar ile gmail e geçtim. Memnunum yıllardır kullanıyok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 hotmail!! said: çok kötü bir mail işkence cihazı bu. hotmail hesabını icq'dan msn'e geçiş zamanında almıştım. ama doğruyu söylemek lazım hiç mi hiç kullanmadım. hatta iletişim bilgilerini verirken de üzerine basa basa "hotmail sadece msn amaçlı. mail atacaksanız şuna ya da buna atın. hotmail'ı açmıyorum bile" diye belirtiyorum. gelgelelim bu arayüzü berbat, bağlanması uzun süren ve hiç kullanmadığım ücretsiz mail sağlayıcı o kadar kötüdür ki her açtığımda elle spam silmekteyim. o kadar berbat bir spam engelleme sistemi mevcut kendisinin ya da böyle bir sistem mevcut dahi değil. karar veremedim şimdi... msn'e bağlandığımda aşağından ısrarcı "mail var" yani "spamlar geldi! yuppi!!!" tantanası yaşatması bile rahatsız ediyor beni. gmail'ı her yerde kullanıyorum, yahoo mail ve gmx'i de bir o kadar kullanıyorum. onlar bunun kadar spam almıyor inanın. ne bu sistemi hâlâ adam etmemiş olmalarına bir anlam verebiliyorum ne de insanların ısrarla kullanmasına. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20198974 gerçekten hotmail kullananları anlayamıyorum. bu kadar kötü bir mailbox dizayn edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 hotmail bayaa bayaa kullanılır gibi değil. ha kullanır mı insanlar, kullanır. msn'e entegre, adam facebooktan gelen mailine bakıyo spamini temizliyo falan, yeterli okey. ama böyle maille haşır neşir olmak zorunda kalınca o zaman bayaa sıkıntılı bu hotmail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 gmaildan sonra hepsi inanılmaz dandirik geliyo hem görünüş olarak, hem işlev olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 gmail in labs eklentilri de çok iyi, kullanmayan varsa bi göz atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 valla bi ara baya spam geliodu, sora bi ayar yapmıştım spam falan gelmez oldu. ama gün gelir de yüce telekominikasyon kurumumuz gogıla ip ban atarsa o zaman vay gmail kullananların haline.. gerçi ben de kullanıyorum hesapların bi yarısı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 şunun hotmail kullanan versiyonu yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ben de üşengeçliğimden geçmiyorum gmail'e yav eski mail adresini yönlendirebiliyoruzdur kesin yenisine.. yapayım bir ara ben de şu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 alt tarafı mail abi. bana günde en fazla 10, bilemedin 15 mail gelir. açar, okur, cevaplarım. ek dosya falan yapar gönderirim. ne bilim kime gidecek yerine ha yazdım mı hakantaşı[email protected] u önermesi falan yeterlidir gözümde. mail yani bu çok mühim bişi değil. kafama estiği zaman hotmail veya gmail kullanırım, öyle acaip farklar yok aralarında. atıyorum banka ekstrelerim gmaile gelir ama ders notlarımı hootmailde tutarım. neye göre bunu ayırdığımı ben de bilmiyorum öyle bi şekilde alışkanlık olmuş. ama ikisini de kullanmaktan gocunmuyorum hotmail de şu anki haliyle gayet kullanılır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar