Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahoo'dan Gmail'e


roket adam

Öne çıkan mesajlar

elimde olsa ben de değiştirmem ama çok saçmalamaya başladı. yeni yahoo mail'i kullanamıyorum, external maillerimi desteklemiyor. yahoo mail classic ten devam etmek zorundayım, o da hem çok demode, hem de sık sık çöküyor artık, yok alarm zilleri çalıyo yok bilmemne, iyicene bıktırdı. kararlı bi sistem lazım bana. gmail iyi gibi o yüzden. threaded messaging de var, bu da cidden lazım bi özellik.

edit: işin kötüsü gmail 20 bin küsür maili tüm attachment'leri ile birlikte nasıl taşıyacak yahoo'dan hiç bi fikrim yok, yahoo mail 3-5 mailden sonra saçmalıyor, stabil değil. meh. ah be yahoo be, bari help ticketlarına cevap versen..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hotmail!!
said:
çok kötü bir mail işkence cihazı bu.
hotmail hesabını icq'dan msn'e geçiş zamanında almıştım. ama doğruyu söylemek lazım hiç mi hiç kullanmadım. hatta iletişim bilgilerini verirken de üzerine basa basa "hotmail sadece msn amaçlı. mail atacaksanız şuna ya da buna atın. hotmail'ı açmıyorum bile" diye belirtiyorum.

gelgelelim bu arayüzü berbat, bağlanması uzun süren ve hiç kullanmadığım ücretsiz mail sağlayıcı o kadar kötüdür ki her açtığımda elle spam silmekteyim. o kadar berbat bir spam engelleme sistemi mevcut kendisinin ya da böyle bir sistem mevcut dahi değil. karar veremedim şimdi...

msn'e bağlandığımda aşağından ısrarcı "mail var" yani "spamlar geldi! yuppi!!!" tantanası yaşatması bile rahatsız ediyor beni. gmail'ı her yerde kullanıyorum, yahoo mail ve gmx'i de bir o kadar kullanıyorum. onlar bunun kadar spam almıyor inanın.

ne bu sistemi hâlâ adam etmemiş olmalarına bir anlam verebiliyorum ne de insanların ısrarla kullanmasına.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20198974

gerçekten hotmail kullananları anlayamıyorum. bu kadar kötü bir mailbox dizayn edilemez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alt tarafı mail abi. bana günde en fazla 10, bilemedin 15 mail gelir. açar, okur, cevaplarım. ek dosya falan yapar gönderirim. ne bilim kime gidecek yerine ha yazdım mı hakantaşı[email protected] u önermesi falan yeterlidir gözümde. mail yani bu çok mühim bişi değil.

kafama estiği zaman hotmail veya gmail kullanırım, öyle acaip farklar yok aralarında. atıyorum banka ekstrelerim gmaile gelir ama ders notlarımı hootmailde tutarım. neye göre bunu ayırdığımı ben de bilmiyorum öyle bi şekilde alışkanlık olmuş. ama ikisini de kullanmaktan gocunmuyorum hotmail de şu anki haliyle gayet kullanılır yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...