speedy21 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Un fabrikası açacağımızdan dolayı isim arayışındayız bazı isimler düşündük ancak hemen hepsinin isim hakkı alınmış paticikten güzel isim önerileri çıkar diye düşündüm lütfen trollemeden buyrun :)
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 marka ismini bilmem de slogan olarak "xyzak unları ile unduğunuzu bulun..." yazın.
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 böreğe pastaya KOYUN trollsüz dersen "değirmen un" gibi bişey olsun. un yapımında insanın aklında kalan bişey olsun.
Burax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 dedeler un fabrikası, inci un adam unlu beyler aklıma bunlar geldi :)
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 dostum 5 sene un ve yem fabrikası olan bir grupta çalıştım. bölge söyle sana isim önereyim ciddi anlamda. konuda trollenecek bu arada normal.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 abvblizzard said: Hepsi çok kötü tavuk geldi, sahibi geldi!! adamın yakını sayılır sonuçta.. the un olsun bak.. çok acaip olur! 10un da olabilir..
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 un koymaniza gerek yokki illa asdfsfd japonlarin izinden gidin, moe de gelecek var http://alafista.com/wordpress/wp-content/uploads/images/march09/069.jpg http://alafista.com/wordpress/wp-content/uploads/images/march09/070.jpg sole janjanli ambalaj olsun, alt marka olarakda kizin ismini kullanin cillop isi buyutunce yeni kizlar cizdirir farklilastirirsiniz urunu, tabi illa japon cizimi demiyorum daha geleneksel cizimlerde olabilir pazardaki herbiri birbirinin ayni olan ve sonalri neredeyse hep "un" ile biten binlerce urunden bir farkiniz olur
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 hmm orkid vs gibi hijyenik ped bu yalnız.. en iyi ihtimalle kolonyalı mendil ya da retardex.. retarted-un koyun
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 garbageda buradan banlı bir 'unaş' yazın demiş. kamu hizmeti için geldim.
Öne çıkan mesajlar