Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atina'dan Brüksel'e Bayram Namazına...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dini özgürlükler ödülünü alan Başmüzakereci Egemen Bağış, Atina’da cami olmaması nedeniyle bayram namazı için gece saatlerinde Brüksel’e uçakla gitmek zorunda kaldığını söyledi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25151596/

Umarım devletin parasıyla devletin uçağıyla gitmemişsindir dostum. Yoksa hakkımı helal etmiyorum.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:

Dini özgürlükler ödülünü alan Başmüzakereci Egemen Bağış, Atina’da cami olmaması nedeniyle bayram namazı için gece saatlerinde Brüksel’e uçakla gitmek zorunda kaldığını söyledi.

Umarım devletin parasıyla devletin uçağıyla gitmemişsindir dostum. Yoksa hakkımı helal etmiyorum.

hakkını helal etmeyeceğin tek şey bumu ?
Mesaj tarihi:
Bariz show.

Ser yere minder, kıl. Olmadı git Trakya taraflarına, muakkak cami vardır. Oda olmadı, edirne'ye falan git daha yakın Brükselden.

The late night show with egemen bağış.
Mesaj tarihi:
PZero said:

sg-1 said:

hakkını helal etmeyeceğin tek şey bumu ?

Nasil bi bug koydun da bu tip cikarimlar yapiyor kullarin yarebbim. Hakkimi helal etmiyorum diyorsun bir sey icin, "sadece bunun icin mi?" diye soruyor. Nerden, nasil yaptin lan o cikarimi ? Kalanlari atladigimi nereden biliyorsun ? Yeri geldikce yaziyoruz iste hepsini.
Mesaj tarihi:
seçimler yaklaşıyo davos'a gitmediğimiz için başka şov araçları lazım. neyse milletin ibadetine karışmak çok yanlış ama bu akp insanların ibadetine bu kadar karıştığı için dengeliyor olsa gerek?!
Mesaj tarihi:
oo "islami" burjuvazi.

- ah şekerim bu yıl 40 angus kestirdik, ama hiç birini beğenmedim. hepsini küp küp doğratıp bizim oğlana verdim, alışveriş merkezlerinde kavurup küçük bardaklara doldurarak satan marka zinciri kurdu kerata.

- şimdi hocam zekat veriyoruz ama şu açlıktan midesi yapışmışlara mı verseeek, yoksa açlıktan ayakkabıyı pişirip yemeye çalışan sefil çulsuza mı versek? Ay 40'ta 1'i de çok bu paranın ama, bari üç beş tane daha bulun bunlardan.

- sen onu bırak da bizim şaziyenin yaptığını duydun mu? sırf kocası beğeniyor diye milandan 500 metrekare ipek kumaş almış, bundan g-string'ine uyan türban ve sütyen yaptırmış.
- ay ay duydum ayol yatak odası takımını da aynı kumaştan yaptırmış diyolar...

Mesaj tarihi:
DeaN said:

Bariz show.

Ser yere minder, kıl.

Adam şov yapıp devletin parasını carcur ediyor orası bellide, bu da ayrı bir komedi, Reha muhtar'ın " Bu yıl kurban bayramıyla Hac gene aynı zamana denk geldi" demesi gibi birşey..

Birde yere seccade serilir, minder değil.

(Tabii bilmeyenler olabilir, Hac her zaman kurban bayramında yapılır, Bayram namazı da tek değil toplu olarak kılınır.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Çok açık ki bazı Avrupa ülkelerinin atması gereken adımlar var" dedi.

eminim çok da şeyinde olmuştur yunanistan'ın onun bayram namazı için kalkıp brüksel'e gitmesi.

evet, birileri obvious troll, misal egemen bağış.

ekşiden said:

tayyip erdoğan, egemen bağış'a sormuş:

- egemen, biliyorsun turgut özal'ın büyük hizmetleri var ülkeye, sence o mu daha büyük, ben mi?
- efendim, tabi ki siz büyüksünüz, zira rahmetli, demirel'den çok korkardı, siz takmazsınız bile...
- demirel dedin de egemen, demirel'in de büyük hizmetleri var, sence ben mi büyüğüm, demirel mi?
- efendim tabi ki siz büyüksünüz, demirel askerden çok korkardı, siz askerin anasını ağlattınız...
- peki egemen sence atatürk mü büyük, ben mi?
- efendim, elbette siz büyüksünüz, atatürk inönü'den tırsardı, sizse her yerde inönü'ye ana avrat sövebiliyorsunuz...

bağış'ın coştuğunu gören erdoğan hızını alamamış:

- peki egemen, hz. ömer mi büyük, ben mi?
- efendim, tabi ki siz büyüksünüz, hz. ömer allah'tan korkardı, siz allah'tan da korkmazsınız.
Mesaj tarihi:
Napolyonn said:

sanırım amacı bunu protesto etmek ve iyi bir protesto.

sg-1 said:

eminim çok da şeyinde olmuştur yunanistan'ın onun bayram namazı için kalkıp brüksel'e gitmesi.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:

Napolyonn said:

sanırım amacı bunu protesto etmek ve iyi bir protesto.

sg-1 said:

alternatif onerin ne? mesela bir yunanistan devlet buyugunu rehin alip 'cami yapilmazsa kurban ederim mi' deseydi?

protesto amacli bir hareket ise eger, basarili bence. hos, onceki sayfada biri soylemis sokakta kilanlarla beraber kilsa daha iyiymis yine de

bana kalirsa yapilmasin cami tabii, yayilmasin islamiyet, mumkunse diger dinlerle beraber unutulsun sessiz sedasiz ama adam kendi amacina uygun hareket etmis, makul bir protesto olmus
Mesaj tarihi:
Böyle hakkınızı helal etmiyonuz da arkasından konuştuğunuz için o da size helal etmeyecek hakkını

hele birde devlet uçağıyla gitmemişse zan altında bırakmak da var

ullltraakilll

şaka bi yana, diplomatik ilişkilerde karşılıklı verilen sözler var belki, tutulmadığından protesto yoluna gidilmiştir. Yoksa cemaat olduktan sonra (bayram namazı cemaat ile kılınır evet) yerde, camide, gökdelenin çatısında falan kılması pek birşey ifade etmez. Camide namaz kılmanın artı tarafı binada değil cemaattedir.
  • Yeni Oluştur...