sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Dini özgürlükler ödülünü alan Başmüzakereci Egemen Bağış, Atina’da cami olmaması nedeniyle bayram namazı için gece saatlerinde Brüksel’e uçakla gitmek zorunda kaldığını söyledi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25151596/ Umarım devletin parasıyla devletin uçağıyla gitmemişsindir dostum. Yoksa hakkımı helal etmiyorum.
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 sayın bakanımızı hic bir şey ibadetinden alıkoyamaz ::(:(:(:::(:(
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Yunanistan sınırları içinde hiç mi cami yok yahu?
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Haklı bir protesto olduğunu düşünüyorum ben.
PZero Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 sg-1 said: Dini özgürlükler ödülünü alan Başmüzakereci Egemen Bağış, Atina’da cami olmaması nedeniyle bayram namazı için gece saatlerinde Brüksel’e uçakla gitmek zorunda kaldığını söyledi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25151596/ Umarım devletin parasıyla devletin uçağıyla gitmemişsindir dostum. Yoksa hakkımı helal etmiyorum. hakkını helal etmeyeceğin tek şey bumu ?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Çok açık ki bazı Avrupa ülkelerinin atması gereken adımlar var" dedi.
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Bariz show. Ser yere minder, kıl. Olmadı git Trakya taraflarına, muakkak cami vardır. Oda olmadı, edirne'ye falan git daha yakın Brükselden. The late night show with egemen bağış.
Aiur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 çocuklarının burnundan çıksın böyle harcadıkları her para, düzelemesin hiç biri
di Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 PZero said: sg-1 said: Dini özgürlükler ödülünü alan Başmüzakereci Egemen Bağış, Atina’da cami olmaması nedeniyle bayram namazı için gece saatlerinde Brüksel’e uçakla gitmek zorunda kaldığını söyledi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25151596/ Umarım devletin parasıyla devletin uçağıyla gitmemişsindir dostum. Yoksa hakkımı helal etmiyorum. hakkını helal etmeyeceğin tek şey bumu ? Nasil bi bug koydun da bu tip cikarimlar yapiyor kullarin yarebbim. Hakkimi helal etmiyorum diyorsun bir sey icin, "sadece bunun icin mi?" diye soruyor. Nerden, nasil yaptin lan o cikarimi ? Kalanlari atladigimi nereden biliyorsun ? Yeri geldikce yaziyoruz iste hepsini.
mardox Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 seçimler yaklaşıyo davos'a gitmediğimiz için başka şov araçları lazım. neyse milletin ibadetine karışmak çok yanlış ama bu akp insanların ibadetine bu kadar karıştığı için dengeliyor olsa gerek?!
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 oo "islami" burjuvazi. - ah şekerim bu yıl 40 angus kestirdik, ama hiç birini beğenmedim. hepsini küp küp doğratıp bizim oğlana verdim, alışveriş merkezlerinde kavurup küçük bardaklara doldurarak satan marka zinciri kurdu kerata. - şimdi hocam zekat veriyoruz ama şu açlıktan midesi yapışmışlara mı verseeek, yoksa açlıktan ayakkabıyı pişirip yemeye çalışan sefil çulsuza mı versek? Ay 40'ta 1'i de çok bu paranın ama, bari üç beş tane daha bulun bunlardan. - sen onu bırak da bizim şaziyenin yaptığını duydun mu? sırf kocası beğeniyor diye milandan 500 metrekare ipek kumaş almış, bundan g-string'ine uyan türban ve sütyen yaptırmış. - ay ay duydum ayol yatak odası takımını da aynı kumaştan yaptırmış diyolar...
mani Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ahah adam sıçmış birde sıvamak için basın açıklaması mı yapıyor ? mükemmel lan.
Karasakal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 DeaN said: Bariz show. Ser yere minder, kıl. Adam şov yapıp devletin parasını carcur ediyor orası bellide, bu da ayrı bir komedi, Reha muhtar'ın " Bu yıl kurban bayramıyla Hac gene aynı zamana denk geldi" demesi gibi birşey.. Birde yere seccade serilir, minder değil. (Tabii bilmeyenler olabilir, Hac her zaman kurban bayramında yapılır, Bayram namazı da tek değil toplu olarak kılınır.
reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 sipeyskeyk said: Çok açık ki bazı Avrupa ülkelerinin atması gereken adımlar var" dedi. resiumle mindfck var
balon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Ben Bayram Namazını Atina'da sokakta kılanlarla beraber kılmasını tercih ederdim.
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 sipeyskeyk said: Çok açık ki bazı Avrupa ülkelerinin atması gereken adımlar var" dedi. eminim çok da şeyinde olmuştur yunanistan'ın onun bayram namazı için kalkıp brüksel'e gitmesi. evet, birileri obvious troll, misal egemen bağış. ekşiden said: tayyip erdoğan, egemen bağış'a sormuş: - egemen, biliyorsun turgut özal'ın büyük hizmetleri var ülkeye, sence o mu daha büyük, ben mi? - efendim, tabi ki siz büyüksünüz, zira rahmetli, demirel'den çok korkardı, siz takmazsınız bile... - demirel dedin de egemen, demirel'in de büyük hizmetleri var, sence ben mi büyüğüm, demirel mi? - efendim tabi ki siz büyüksünüz, demirel askerden çok korkardı, siz askerin anasını ağlattınız... - peki egemen sence atatürk mü büyük, ben mi? - efendim, elbette siz büyüksünüz, atatürk inönü'den tırsardı, sizse her yerde inönü'ye ana avrat sövebiliyorsunuz... bağış'ın coştuğunu gören erdoğan hızını alamamış: - peki egemen, hz. ömer mi büyük, ben mi? - efendim, tabi ki siz büyüksünüz, hz. ömer allah'tan korkardı, siz allah'tan da korkmazsınız.
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 amaç namaz kılmak değil 13 yıldır atina ya camii yapılacağı söyleniyor ama hiç bir çalışma yok, sanırım amacı bunu protesto etmek ve iyi bir protesto.
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Napolyonn said: sanırım amacı bunu protesto etmek ve iyi bir protesto. sg-1 said: eminim çok da şeyinde olmuştur yunanistan'ın onun bayram namazı için kalkıp brüksel'e gitmesi.
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bence insanların namaz icin atinadan brüksele gitme ozgurlugu olmalı :(:(:(:(
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 sg-1 said: Napolyonn said: sanırım amacı bunu protesto etmek ve iyi bir protesto. sg-1 said: eminim çok da şeyinde olmuştur yunanistan'ın onun bayram namazı için kalkıp brüksel'e gitmesi. alternatif onerin ne? mesela bir yunanistan devlet buyugunu rehin alip 'cami yapilmazsa kurban ederim mi' deseydi? protesto amacli bir hareket ise eger, basarili bence. hos, onceki sayfada biri soylemis sokakta kilanlarla beraber kilsa daha iyiymis yine de bana kalirsa yapilmasin cami tabii, yayilmasin islamiyet, mumkunse diger dinlerle beraber unutulsun sessiz sedasiz ama adam kendi amacina uygun hareket etmis, makul bir protesto olmus
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Böyle hakkınızı helal etmiyonuz da arkasından konuştuğunuz için o da size helal etmeyecek hakkını hele birde devlet uçağıyla gitmemişse zan altında bırakmak da var ullltraakilll şaka bi yana, diplomatik ilişkilerde karşılıklı verilen sözler var belki, tutulmadığından protesto yoluna gidilmiştir. Yoksa cemaat olduktan sonra (bayram namazı cemaat ile kılınır evet) yerde, camide, gökdelenin çatısında falan kılması pek birşey ifade etmez. Camide namaz kılmanın artı tarafı binada değil cemaattedir.
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ahauaha ekşide süper yorum yapmışlar.
Öne çıkan mesajlar