Pipet Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Ay A yol Bur sa spor Bur sa sporrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 eğlenilecek bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 İşine son vermişler nihayet.Şutingen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 çok iyi olmuş evde yatağa kapanıp ağlamıştır yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Şu yayını elinde tabancayla bi trabzonlu bassa çok hoş olurmuş ama he :D "Hadi şimdi söyle bakiim ne diyosun" diyerekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Rewendor said: o değil de ciddi ciddi olay çıkarmayı başarmış bu kadın. "anıtın altına bekliyoruz her yer trabzonsa oraya gelsinler" sözleri üzerine Bursa'daki bir grup TS'li anıt altında açıklama yapmaya çalışmış, bursalılar da kızmış kavga çıkmış. http://www.maraton.com.tr/Bursada-korkulan-gerginlik_123915.html Bazen şu hanzoları gördükçe izmirli bile olmayı düşünüyorum. En azından en büyük kusurları domatese domat demek kihkih Bursa'nın eski nesil insanları çok iyi de, yeni jenerasyonu komple çöpe at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 auhahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Video da BIIIPPPP Yok. Is yerinde falan acmayin. [video]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1433243467588?feature=oembed" width="459"> Ben bisey demiyorum onlar diyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ahauhua nası bi video lan o bursa motorun önünde toplanmışlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar