Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üşüme sorunsalı

roket adam

Öne çıkan mesajlar

sevgili arkadaşlar,
şimdi şöyle ki, jack wolfskin vesaire benzeri markalarda gördüğümüz o "yağmurluktan" farksız 300-400euro'luk "EKSİ KIRK SEKİZ DERECEDE ÜŞÜMEYİN PANPALAR" montları, gerçekten üşümememezi sağlıyor mu? yani büyük markalar sonuçta, sağlaması lazım, ama bazen de düşünüyorum, ulan almanı isveçlisi zaten soğuk iklimde, adamlar zaten üşümüyor, bir istanbul çocuğu olarak kol gibi para verip incelik bakımından yağmurluktan farksız bu montları almak ve üstüne o kadar para verdikten sonra bile üşümek gerçekten üzücü bir durum olacak.
cahilliğimi bağışlayın zira şimdiye kadar böyle normal montlar giyiyordum falan hep. neyse.
hadi tartışın bakayım.
Sosyal ağlarda paylaş

örneğin yanlış hatırlamıyorsam şunu denedim bi yerde, bildiğin yağmurluk gibi. hafifliğinden ötürü de öyle gelmiş olabilir zira o sırada üstümde 2 kapşonlu sweat ve 1 parka vardı bayaa ağır ama hiç "üşütmez" gibi gelmiyo bu. kıza da özellikle sordum şimdi dedim bunu şehirde giyiyosun üşümüyosun he dedim üstümde tişört varken, aynen öyle dedi. anlayamadım. bilen biri gelse de anlatsa.
http://www.jack-wolfskin.com/en/desktopdefault.aspx/tabid-1045/431_read-37899/usetemplate-product/
Sosyal ağlarda paylaş

Yün giyin içinize bu arada. Özellikle kış mevsiminde hem soğuktan korur, hem sıcak ortama girdiğinizde oluşan teri inanılmaz hızlı emer, hasta etmez. Hele bazen çok soğuk günlerde altınıza da yün giyin. Böbrekler üşür.

Babam senelerdir nezle vs olmaz, üşütmez. Kışın yün atletini çıkarmaz ama.

Birde, yün çamaşır biraz rahatsız eder alışana kadar. Hasyün ün çamaşırlarını kullanırsanız pek rahatsızlık vermez, çabuk alışırsınız. Çok güzel ürünleri var lan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...