roket adam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sevgili arkadaşlar, şimdi şöyle ki, jack wolfskin vesaire benzeri markalarda gördüğümüz o "yağmurluktan" farksız 300-400euro'luk "EKSİ KIRK SEKİZ DERECEDE ÜŞÜMEYİN PANPALAR" montları, gerçekten üşümememezi sağlıyor mu? yani büyük markalar sonuçta, sağlaması lazım, ama bazen de düşünüyorum, ulan almanı isveçlisi zaten soğuk iklimde, adamlar zaten üşümüyor, bir istanbul çocuğu olarak kol gibi para verip incelik bakımından yağmurluktan farksız bu montları almak ve üstüne o kadar para verdikten sonra bile üşümek gerçekten üzücü bir durum olacak. cahilliğimi bağışlayın zira şimdiye kadar böyle normal montlar giyiyordum falan hep. neyse. hadi tartışın bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 o yagmurluk tarzı seyler ruzgarda hava gecirmez falan filan ama seni ısıtmaz. giyince ısınmak, - derecelerde ruzgara karşı gelmek istiyorsan deri bir ceket lazım.içi de kürklü olmalı. jack wolfskn falan hikaye north face üstüne yoktur bu arada alpin koşullarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 kat kat giyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 kat kat giyinince bildiğin panda oluyorsun. yörenin insanı bu bahsettiğim tarzda şeyler giyip rahat rahat geziyor, ben üstümde 8 kilo mont taşıyorum lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 north face'in ürünleri çok ekstrem. Colombia da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 içlerine giydikleri kalitedir Streç sporcu dağcı içliklerinden giyyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 az delikanli olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ben de üşüyorum ya. lazım onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 örneğin yanlış hatırlamıyorsam şunu denedim bi yerde, bildiğin yağmurluk gibi. hafifliğinden ötürü de öyle gelmiş olabilir zira o sırada üstümde 2 kapşonlu sweat ve 1 parka vardı bayaa ağır ama hiç "üşütmez" gibi gelmiyo bu. kıza da özellikle sordum şimdi dedim bunu şehirde giyiyosun üşümüyosun he dedim üstümde tişört varken, aynen öyle dedi. anlayamadım. bilen biri gelse de anlatsa. http://www.jack-wolfskin.com/en/desktopdefault.aspx/tabid-1045/431_read-37899/usetemplate-product/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 800 lira vercene içine ince yün atlet giy bak noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 atlet giy bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 pekmez ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 http://www.underarmour.com/shop/us/en/mens/gearline/coldgear/fitted/pid1215483-Men-s-UA-ColdGear-Fitted-Mock/1215483-410 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 çıkartılan bir şeyler olsa daha iyi olur, o yüzden en üstü sağlam tutmaya çalışıyorum. sonra bi yere giriyosun, daralıyosun aşırı giyindiğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 menopoz musun birader, alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 iç mekan ile dış mekan arasında 30 derece fark olduğunu düşün mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Üşümemenin yolu 2 ya da 3 kat ince şey giymek. Pvc pencereleri düşünün, onun boşluklu değil de havalı olanı. Arada hava tabakası kalsın ki termos etkisi yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Ya da cam yünü giy. Kaşınarak öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 "roket adam" said: çıkartılan bir şeyler olsa daha iyi olur, o yüzden en üstü sağlam tutmaya çalışıyorum. sonra bi yere giriyosun, daralıyosun aşırı giyindiğin için. ben de böyleyim yav, boğuluyormuş hissi geliyor anında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 atlet soğuk havada şart, böbrekler üşütüyor sonra. garip garip kaka yapiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 dağcılık için olan ekipmanlar bana hep "hareket halindeysen üşümezsin" ürünleri gibi gelmiştir. alıp da denemişliğim yok hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 su eleman gibi takil iste; http://www1.macys.com/catalog/product/index.ognc?ID=481139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 senko said: atlet soğuk havada şart, böbrekler üşütüyor sonra. garip garip kaka yapiyoruz. bobrekle kaka ne alaka lan cis olmasin o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Yün giyin içinize bu arada. Özellikle kış mevsiminde hem soğuktan korur, hem sıcak ortama girdiğinizde oluşan teri inanılmaz hızlı emer, hasta etmez. Hele bazen çok soğuk günlerde altınıza da yün giyin. Böbrekler üşür. Babam senelerdir nezle vs olmaz, üşütmez. Kışın yün atletini çıkarmaz ama. Birde, yün çamaşır biraz rahatsız eder alışana kadar. Hasyün ün çamaşırlarını kullanırsanız pek rahatsızlık vermez, çabuk alışırsınız. Çok güzel ürünleri var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 daliyo abi onlar yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar