Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 şöyle bi projem var benim ama malesef başarılı olamadım hayata geçirmede. şimdi bir yıl içindeki önemli gün sayısı 4 mü ? doğum günü + sevgili günü + yıl dönümü + 1 de bonus olsun. senede 4 hediyeden 10 yıllık 40 hediye alıp versem çuvalla. 10 sene rahat dursam süper olacak ama teklif etmeye yemedi benim. belki birinin işine yarar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 senko said: bi süre sonra anlaşılıyor o malesef :S 14şubatta ayrıl, sevgülüler gününde ayrıl, doğumgünlerinde ayrıl ahauhauh yapmış gibisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Aluriel said: şöyle bi projem var benim ama malesef başarılı olamadım hayata geçirmede. şimdi bir yıl içindeki önemli gün sayısı 4 mü ? doğum günü + sevgili günü + yıl dönümü + 1 de bonus olsun. senede 4 hediyeden 10 yıllık 40 hediye alıp versem çuvalla. 10 sene rahat dursam süper olacak ama teklif etmeye yemedi benim. belki birinin işine yarar :> 2 sene sonra ayrılırsanız çuvalı içinde 8 hediye alıp çuvalımı geri getir mi diyeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 hmm orasını hiç düşünmedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 yatar benim plan. riskli yani. yada ayrılmıcaksın başka çaresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mr_Hand said: senko said: bi süre sonra anlaşılıyor o malesef :S 14şubatta ayrıl, sevgülüler gününde ayrıl, doğumgünlerinde ayrıl ahauhauh yapmış gibisin? eee.. ömmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 saat aldım gençlik polo marka=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 2. yil hediyesine ihtiyac kalmicak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 oo iyi bakalım hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 aquila said: 2. yil hediyesine ihtiyac kalmicak galiba.ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 SeaGle said: nasıl bi asosyalmiş o da be =/ diilim nan! fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 365 adet turbo sakız ( araba resimli ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 1. yıla özel marş yazdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 her baktığında hatırlatacak birşey almak kız hareketidir arkadaşlar yapmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 hediye çarkı çevirin.. pas, iflas, yumruk gibi fantastik hediyeler de olsun içinde. ne gelirse bahtınıza hem kadınlar ilişkide heyecan olsun isterler.. daha ne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 haaaaah. daha 5 gün olmadı 1.yılı kutlayalı, pata küte birbirimize girdik... buyur burdan yak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 boşver abi sana kız mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yok lan sinirliyim sadece. bana her zaman kız var sdf=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 nazar değdi işte :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 lan bi hıyarı gördüm dün aklıma takıldı, gözü kaldı ilişkimizde adinin... gülüyodu en son. yok yok ben bu aralar birilerini dövmeliyim... fight club kuruyorum var mı gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 izmir'de tanıdık bi arkadaş baya düzenliyodu o fight club olayını havale edeyim seni istersen ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 MrLevie said: yok lan sinirliyim sadece. bana her zaman kız var sdf=)nasılsa barışacaksınız kendinden emin konuş tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 biz de seni dövecez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ahahahahah gitti boşa polo saat ahauahaua eheuehe fayır in di hol ahaha kıh kıh kıh şaka be kanka, gel otur içek, dertleşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar