Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1. yıl hediyesi meselesi

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

gecko said:

MrLevie said:

abvblizzard said:

Bi insan nası hediye alamaz ya.

alamaz gayet abicim, herkes o kadar ince olmak zorunda değil.

yani
ben gayet öküz bir insanım mesela, neler neler yapanlar var arkadaş. maddiden ziyade manevi şeyler daha kıymetli oluyor ben onu anladım.

aslinda olaya incelik, romantiklik bidi bidi diye baktiginiz icin + gözünüzde büyüttügünüz icin bu kadar kasiliyorsunuz.

amaaa rahat olun yahu.
bir kadinin begenebilecegi seyler hakkinda mantikli bi sekilde düsünür ve buna sevgilinizin tercihlerini + sevebilecegi, etkilenebilecegi seyleri eklerseniz (ki bunu en iyi siz biliyorsunuz ve en önemli nokta da bu zaten.)

genel'den fikir alip, sevgilininkilerle kiyaslayip dedüksiyon yapicaksiniz yani sdf.

cok büyük bi kiyak gecmek istiyorsaniz da kücük süprizler yapcaksiniz.

kücük süpriz diyince de gözü korkuyo bazilarinizin ''ben odunum, ben anlamam'' oluyor ilk tepkiniz. ama aldiginiz hediyeyi seker bi kutuya koysaniz da, kalpli bi hediye pakedine sarsaniz yanina bir gül, kendi yaptiginiz muffini hediye etseniz de buna coktan ulasmis oluyosunuz. yani olay o hediyeyi odun bi sekilde vermemekten geciyor.
komplike bisi degil =P kücük sürpizin olayi zaten emek verdigini, onu düsündügünü bi sekilde göstermeyle es deger. bence. hani odaya binlerce balonla dalmaniza gerek yok illa.

tabi bu sirada alinmamasi gereken, kacilarak uzaklasilmasi gereken parfüm, pelus hayvan, kalpli yastik vb. ivir zivirlari dikkate alicaksiniz.

bunu yaptiginiz zaman zaten hatun kisiye begenilmeme kaygisini sifira indirgersiniz.
bu kadar basit.
romantiklik dedigini de sistematik bi sekilde uygularsan öküzlügünü ele vermezsin, onu anlatmak istedim tutomda.
Sosyal ağlarda paylaş

olay tamamen buymuş ya.insan yaşayarak ögreniyor sadece.kötü tabi

ayrıca hediye almak kadar kolay birşey olmaması lzm.şöyleki 1 senenizi beraber geçirdiğiniz insanı sen daha iyi tanıdıgın için ne hosuna gider ne gitmez ögrenmiş oluyosun

bazısı hatırlanmasını ve sadece yemeğe gidilmesini bile yeterli bulur.bazısı cinstir hediye beğenmez.maddiyat arar falan çeşit çok

1. ay kutladık 2. ay kutladık 2. seneyi kutladık.hahaha hihih hediyeler falanlar

sonra nolodu diye sorarsan.hemen altta
Fistan said:

sizden sonraki kullanıcılar için karıyı kızı şımartmayın
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

1. ay kutladık 2. ay kutladık 2. seneyi kutladık.hahaha hihih hediyeler falanlar

sonra nolodu diye sorarsan.hemen altta
Fistan said:

sizden sonraki kullanıcılar için karıyı kızı şımartmayın

ahah öyle kritik bi durumda ''aldigim hediyeleri geri istiyorum!'' diyenler de mevcut.
hatunun/herifin attigi kaziga göre, delirmesi icin yapilabilitesi var ama.
bi de arasinda servet dökülmüs seyler olabilio, alican onu bi dahakine vericen. önündeki maclara maddi bi sekilde de bakmis olursun ve israftan kurtulursun en azindan dsfh.
ne kadar öküzüm ya, onu farkettim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kücük süpriz diyince de gözü korkuyo bazilarinizin ''ben odunum, ben anlamam'' oluyor ilk tepkiniz. ama aldiginiz hediyeyi seker bi kutuya koysaniz da, kalpli bi hediye pakedine sarsaniz yanina bir gül, kendi yaptiginiz muffini hediye etseniz de buna coktan ulasmis oluyosunuz.

zehirlenen genç kız hayatını kaybetti.
Sosyal ağlarda paylaş

iste olay orda hayatinda yapmicagin bisiyi onun icin yapmak ve dolayisiyla kizin gözünde level atlamak.
cok merakliysan tabi ''aaay askiiaam cok tatlisin'' tepkisini duymaya. zorunlu bisi deil. tatli bi süpriz ama.
ask kafasi ilginc oluyo yea baya.
bana su an ne kadar yavsakca ve uyuzca gelse de böle seyler, öle.
Sosyal ağlarda paylaş

götür canlı müzik olan bi yere. bi süre yiyip içtikten sonra tuvalete git. o sırada 1-2 garsonla konuş, garsnlar en sevdiğiniz ortak şarkıyı çalmasını söylesin gruba. bi tane de pasta, tiramisu vs gibi bişi ayarlasınlar 2 çatal ile. şarkı çalmaya başladığında garsonlardan biri de getirsin pastayı işte.

ne bilim uydurun böyle şeyler. hediye alması zor olur gerçekten ama süprizler illa hediye ile olmaz yani.

edit: sevgili odunsa eğer, grup şarkıyı çalmadan önce ya da sonra xx ve zz'ye birlikte mutluluklar gibisinden bişi sölesin işte. gerçi böle de evlilik gibi oluyor. sakat
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...