Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ekmek haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 çıkarıp 8 çizin bu onu utandıracaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ama tatlı bir utangaçlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Cons said: çıkarıp 8 çizin bu onu utandıracaktır nasıl çizdiğinin önemi var, işeyerek mi yoksaa eeeöööö... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 abvblizzard said: Bi insan nası hediye alamaz ya. alamaz gayet abicim, herkes o kadar ince olmak zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 MrLevie said: abvblizzard said: Bi insan nası hediye alamaz ya. alamaz gayet abicim, herkes o kadar ince olmak zorunda değil. yani ben gayet öküz bir insanım mesela, neler neler yapanlar var arkadaş. maddiden ziyade manevi şeyler daha kıymetli oluyor ben onu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 of mıçtım ben bizimki köpek istiyo lan :D gel de izmir'de yavru norfolk terrieri bul, kazıklanmadan al falan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ahah spesifik hediye belirtmiş hatun bi de=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 çok merağı varsa pet falan da alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 gecko said: MrLevie said: abvblizzard said: Bi insan nası hediye alamaz ya. alamaz gayet abicim, herkes o kadar ince olmak zorunda değil. yani ben gayet öküz bir insanım mesela, neler neler yapanlar var arkadaş. maddiden ziyade manevi şeyler daha kıymetli oluyor ben onu anladım. aslinda olaya incelik, romantiklik bidi bidi diye baktiginiz icin + gözünüzde büyüttügünüz icin bu kadar kasiliyorsunuz. amaaa rahat olun yahu. bir kadinin begenebilecegi seyler hakkinda mantikli bi sekilde düsünür ve buna sevgilinizin tercihlerini + sevebilecegi, etkilenebilecegi seyleri eklerseniz (ki bunu en iyi siz biliyorsunuz ve en önemli nokta da bu zaten.) genel'den fikir alip, sevgilininkilerle kiyaslayip dedüksiyon yapicaksiniz yani sdf. cok büyük bi kiyak gecmek istiyorsaniz da kücük süprizler yapcaksiniz. kücük süpriz diyince de gözü korkuyo bazilarinizin ''ben odunum, ben anlamam'' oluyor ilk tepkiniz. ama aldiginiz hediyeyi seker bi kutuya koysaniz da, kalpli bi hediye pakedine sarsaniz yanina bir gül, kendi yaptiginiz muffini hediye etseniz de buna coktan ulasmis oluyosunuz. yani olay o hediyeyi odun bi sekilde vermemekten geciyor. komplike bisi degil =P kücük sürpizin olayi zaten emek verdigini, onu düsündügünü bi sekilde göstermeyle es deger. bence. hani odaya binlerce balonla dalmaniza gerek yok illa. tabi bu sirada alinmamasi gereken, kacilarak uzaklasilmasi gereken parfüm, pelus hayvan, kalpli yastik vb. ivir zivirlari dikkate alicaksiniz. bunu yaptiginiz zaman zaten hatun kisiye begenilmeme kaygisini sifira indirgersiniz. bu kadar basit. romantiklik dedigini de sistematik bi sekilde uygularsan öküzlügünü ele vermezsin, onu anlatmak istedim tutomda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 aynen öyle norfolk teriyeri al, hediye olursa hem annemler bişey diyemez atmayız falan dedi kjlsdf çok pahalı olursa ben de koyarım biraz dedi hatta ahah of -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 olay tamamen buymuş ya.insan yaşayarak ögreniyor sadece.kötü tabi ayrıca hediye almak kadar kolay birşey olmaması lzm.şöyleki 1 senenizi beraber geçirdiğiniz insanı sen daha iyi tanıdıgın için ne hosuna gider ne gitmez ögrenmiş oluyosun bazısı hatırlanmasını ve sadece yemeğe gidilmesini bile yeterli bulur.bazısı cinstir hediye beğenmez.maddiyat arar falan çeşit çok 1. ay kutladık 2. ay kutladık 2. seneyi kutladık.hahaha hihih hediyeler falanlar sonra nolodu diye sorarsan.hemen altta Fistan said: sizden sonraki kullanıcılar için karıyı kızı şımartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 şu hediye olayında çok kötü bi huyum var benim. diyelim ki pazar önemli gün ve ben hediyeyi perşembe yada cumadan aldım. çatlıyorum resmen, durduramıyorum kendimi, illa veriyorum aynı gününde. pek bi anlamı kalmıyo tabi:< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 o askerlik olayı müthiş bir test zaten hatunun devamı varsa 15 ay bekliyor dönünce evleniyonuz zaten. yok efendim hatun hayırsızsa ortaya çıkmış oluyor üzücü olabilir ama temiz iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Red said: 1. ay kutladık 2. ay kutladık 2. seneyi kutladık.hahaha hihih hediyeler falanlar sonra nolodu diye sorarsan.hemen altta Fistan said: sizden sonraki kullanıcılar için karıyı kızı şımartmayın ahah öyle kritik bi durumda ''aldigim hediyeleri geri istiyorum!'' diyenler de mevcut. hatunun/herifin attigi kaziga göre, delirmesi icin yapilabilitesi var ama. bi de arasinda servet dökülmüs seyler olabilio, alican onu bi dahakine vericen. önündeki maclara maddi bi sekilde de bakmis olursun ve israftan kurtulursun en azindan dsfh. ne kadar öküzüm ya, onu farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 said: kücük süpriz diyince de gözü korkuyo bazilarinizin ''ben odunum, ben anlamam'' oluyor ilk tepkiniz. ama aldiginiz hediyeyi seker bi kutuya koysaniz da, kalpli bi hediye pakedine sarsaniz yanina bir gül, kendi yaptiginiz muffini hediye etseniz de buna coktan ulasmis oluyosunuz. zehirlenen genç kız hayatını kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 hadi be anca circir olur. ama onun acisini, kizin fiziksel bi sekilde cektigi kadar sen de mental bi sekilde cekersin. o kadar. ya da hazir alirsin, önemli olan ''aaay hihihi'' tepkisini duyabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 muffin ne yav kız yapsın muffindi kekti de biz yiyelim erkek dediğin en fazla fıstıklı çikolata falan koyar hediye paketinin içine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 yeni çıkan ve çıktığı için oldukça ucuz olan "babUN, tayfUN, shogUN" gibi kötü adlardan birisi ile üretilmiş unu alan G.G. unun içerisine karışmış fare zehrinden haberdar olmadığını kanıtlayınca serbest bırakıldı. kötü isimli un üreticisi aile aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 iste olay orda hayatinda yapmicagin bisiyi onun icin yapmak ve dolayisiyla kizin gözünde level atlamak. cok merakliysan tabi ''aaay askiiaam cok tatlisin'' tepkisini duymaya. zorunlu bisi deil. tatli bi süpriz ama. ask kafasi ilginc oluyo yea baya. bana su an ne kadar yavsakca ve uyuzca gelse de böle seyler, öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 götür canlı müzik olan bi yere. bi süre yiyip içtikten sonra tuvalete git. o sırada 1-2 garsonla konuş, garsnlar en sevdiğiniz ortak şarkıyı çalmasını söylesin gruba. bi tane de pasta, tiramisu vs gibi bişi ayarlasınlar 2 çatal ile. şarkı çalmaya başladığında garsonlardan biri de getirsin pastayı işte. ne bilim uydurun böyle şeyler. hediye alması zor olur gerçekten ama süprizler illa hediye ile olmaz yani. edit: sevgili odunsa eğer, grup şarkıyı çalmadan önce ya da sonra xx ve zz'ye birlikte mutluluklar gibisinden bişi sölesin işte. gerçi böle de evlilik gibi oluyor. sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 aaah aah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ta ilk sayfada yaptığım 1. yıl hediyesini koydum sımdı bı baktım hiç ilgi görmemişim 8 sayfadır cok uzuldum =/ tamam süper bir fikir değil ama kendi fikrim, emek var yani en azından emeğe saygı +rep filan gerçi ayrılmamız şimdi daha bir anlaşılır oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 etrafı batırdın diye ayrılabilir. üstüne temizle diye azar yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar