Khelben Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 BoB Khelben Spidee Lucifel dreagloth screwy tora kermit Sertac Pha holy esh Hotdog 13 olduk şu anda. sosisli de geliyor. Tora, tolga dan haberin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 E işte ben de onu söyledim ısrar etmiyorum ille geliyim diye :) Eksik kalırsanız falan gelirim muhabbet olur dedim problem değil yani. ama 10 dkka önce haber vermeyin hadi maç var diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Hotdog said: saat 8de antreman var ama bi çılgınlık yapıp gelebilirim gelebilirim demiş bu akşama kadar garanti bi şey demiyince saymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ben zaten gelmeyi düşünmüyordum pek hakan zorla yazdırdı oraya 17 kişi olduğumuz an silinicem ordan hatta yerime + getirebilen falan varsa getirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 yok ben gelme diye soylemedim yanlıs anlama sadece onaylamamıssın hakan onayladıysa sorun yok gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 BoB Khelben Spidee Lucifel dreagloth screwy tora kermit Sertac Pha holy esh Hotdog Tolga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 listeyi 3.okuduğumda ismimi gördüm yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Ağrımasa feci oynayasım var. Of abi ne lanet bir olay ya. Tek eğlencem futboldu. Kıymetini bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 BoB Khelben Spidee Lucifel dreagloth screwy tora kermit Sertac Pha holy esh Tolga +3 getiriyorum hot dogu cıkartıyorum gelmek istemiyordu adam bulursak, getirdigim adamları zaten genelde oynuyanlar eklemeyi unutmuşum :) şimdi dışarıdayım yarın ilk iş maç kadrolarını ayarlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 uniross gelmiyo mu? o da gelsin +2 bul bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 çıkardığınız için saolun beyler :) başka zaman inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Ne oldu şimdi neye karar verdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 BoB Khelben Spidee Lucifel dreagloth screwy tora kermit Sertac Pha holy esh Tolga +3 getiriyorum screwy, tora, tora+1, tora+2, tora+3, BoB, Esh, Pha Lucifel, Spidee, Khelben, tolga, dreagloth, holy, kermit, sertaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Tora çok rica ediyorum arkadaşların biraz daha kibar oynasın, çok sağlam geçiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Onu nasıl kadro lan Toraspor ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bu kadrolar ile sizi yeneriz, sonra 15 dakka size kaleyi açarız kendi aramızda yakalamaç oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Bana da öyle geliyor da, Tora adamlarına güveniyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 gol olur. mac 5 te di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 evet lan, cik evden bence lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Holy said: bu kadrolar ile sizi yeneriz, sonra 15 dakka size kaleyi açarız kendi aramızda yakalamaç oynarız. bunu epic alıntı olarak seçtim. tam şu an. böyle bir eziş görüldü mü daha önce sorarım dasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 tora çirkinlik yaptı + adam getirdi 9 a 8 oynattı daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 oha kim sattı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kimse, +1 fazladan geldi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 dedim bende geleyim diye istemediniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Tora büyük adilik yaptı lan. + getiricem dedi, adam +9 katanalı adamlarla geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar