Pickles Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Google über google müthiş ama gmaile ciddi rakip olabilecek bir ücretsiz alternatif varmıdır ? Şirket maili kullanıyorum fakat büyük mailleri çokça alıp yolladığım için mailleri serverda tutamıyorum fakat başka yerlerden de ulaşmam gerekiyor. Gmailde [email protected] bulamadığım için alternatif arıyorum. isim.soyad isim_soyad isimsoyadoğumyılı gibi şeyler olsun istemedim
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yillik on dolara bir domain alip [email protected] filan gibi birsey de yapabilirsin gmail altyapisi uzerinden.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Gmail'ın yanında Mail.com kullanıyorum ben yıllardır. GMX ile aynı o da artık zaten. [email protected] hatta benim ki de. Gmail'da [email protected]. POP & IMAP sadece yılda $19.99 verirsen var ama web arayüzü güzel. Depolama da sınırsız. Gmail gibisi yok ama. Özellikle şu yeni çıkan Priority Inbox olayı email programlarını kapattırdı bana.
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 mail.com dan aldım adsoyad şeklinde. saol gerge. aslında domain alıp gmaile koyulabilir o da mantıklı. Neyse mail comu biraz deneyeyim
xaty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 gmail'de isimsoyad, isim.soyad, is.im.soy.ad aynı zaten fmail çıkcakmış yakında da sanmıyorum gmail'in 10'da 1'i kadar olcağını. hotmail olur anca
GEd Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 GERGE said: Gmail gibisi yok ama. Özellikle şu yeni çıkan Priority Inbox olayı email programlarını kapattırdı bana. nie kapattırıyor ki ? Thunderbirdde zaten filtreler ile istediğin emaili istediğin yere yönlendiriyorbiliyorsun.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Thunderbird kullanmıyordum ben. Opera'da yoktu öyle şeyler.
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 thunderbird gibisi yok hakikaten. bi de lightning yüklüyorsun ona mis gibi program oluyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 gmx'i okuldan gelen mailları bağladım doğrudan. depolanıyor orada. memnunum kendisinden.
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Peki bu thunderbird'de junk emailleri göremiyoruz (hotmail account'u için). Bunun bir çözümü şöyleki, eğer hotmailden junk mail kısmını kapatıp hepsini inbox'a gönder dersem, thunderbird büyük ihtimal bütün mailleri alıcaktır. Fakat junkmail dediğimiz şey, zaten virus dolu maillerden oluşuyor bunun zararlı olcağı fikrindeyim. Başka bir şekilde Hotmail'e gelen junk mail'i yine aynı şekilde "Junk" bölümünde görmenin bir yolu var mı ?
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ben hotmaili gmail'e yönlendirince 2sinin junk'u da gmailin junkuna geliyor. thunderbird'te gmailden alıyor.
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Adımın türlü türlü varyasyonları, noktali, noktasiz, dogum tarihli, tarihsiz bütün versiyonları dolu olduğu için gmailden soğudum :) Thunderbird kullanip, bu junk olaylarını halletmek istiyorum. Dediğim olay Windows Live Mail'de sorunsuz şekilde oluyor, ama o kadar güzel bir program değil. Thunderbird'e geçmek istiyorum ama işte dediğim gibi sorunlar ....
Öne çıkan mesajlar