Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tekrar merhaba

dunno

Öne çıkan mesajlar

valla icimi dokucem artik ya. Yemin ederim dayanamiyorum abi, nasil olmus da bizim kizlar boyle olmus anlamiyorum ben. Allah kahretsin boyle toplumun olusturdugu disiyi ya. Kendine guveni olmayan, kavga eder gibi iliski yasayan. Neyi niye yaptigi belirsiz. Cirkin, kaprisli...Bu ne abi ya?
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi diyorum bak birakin su kizlari yalniz baslarina ne halt edererse etsinler. Bu nasil bir simarikliktir ya. Ayrica acik soyluyorum hicbir tuk kizi bilgi birikimi, fiziksel guzellik, dogallik vb. hicbir konuda bir isvecli kizin ayak tirnagi olamazken bu simariklik nerden geliyor.

Tamam belki biz turk erkekleri olarak cok yakisikli, bilgili, kulturlu degiliz. Ama elimizden geleni yapiyoruz, bi de abi harbiden nedir bu simariklik ya???
Sosyal ağlarda paylaş

synorin said:

valla icimi dokucem artik ya. Yemin ederim dayanamiyorum abi, nasil olmus da bizim kizlar boyle olmus anlamiyorum ben. Allah kahretsin boyle toplumun olusturdugu disiyi ya. Kendine guveni olmayan, kavga eder gibi iliski yasayan. Neyi niye yaptigi belirsiz. Cirkin, kaprisli...Bu ne abi ya?

synorin said:

yok abi diyorum bak birakin su kizlari yalniz baslarina ne halt edererse etsinler. Bu nasil bir simarikliktir ya. Ayrica acik soyluyorum hicbir tuk kizi bilgi birikimi, fiziksel guzellik, dogallik vb. hicbir konuda bir isvecli kizin ayak tirnagi olamazken bu simariklik nerden geliyor.

Tamam belki biz turk erkekleri olarak cok yakisikli, bilgili, kulturlu degiliz. Ama elimizden geleni yapiyoruz, bi de abi harbiden nedir bu simariklik ya???

en büyük sorunun "balon kendine güven"den kaynaklandığını düşünüyorum ama bunda kızların suçu yok, bizim aile yapımızın suçu var diye düşünüyorum. yapıcak bir şey de yok yani. bu böyle sürüp gidicek.

yurtdışına taşınmaktan çözüm olabilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

Türk erkekleri salak tabi değerini bilmiyor ayrılıyor, sanki sırada Charlize Theron bekliyor sonrada dönüyor. Türk kızlarıda salak. Sevgilisi olan erkekler daha çok dikkatlerini çekiyor. Türk erkekleri salak çünkü kızların duygusal olduklarını çözememişler. Sonra deli gibi aşık olduğu kızdan kaçmaya çalışıyor. Niye çünkü laylaylom günler geçti ve kız hala duygusal. Erkekte başta çok duygusal ama sonra gidiyor. Kızda kalınca erkek büyük bir sorumluluk altına girmiş gibi hissediyor. Halbuki salak kızların geneli böyle ne bekliyordun? Beraber futbol maçı izlemeyi mi? Tabi kızlarda bu durumda salak. Duygusallığıda çok abartıyorlar erkekeğin ödünü patlatıyorlar.

Halbuki bazı genel gerçekler kabullenilse, abartıya gidilmese böyle salakça şeylerde olmayacak.

Yani kimse demesin ki sadece kızlarda problem var komik olur. Ama türk erkek ve kızlarının en büyük sorunu görmemiş olmaları. Sırılsıklam aşık oluyorlar bir kaç yıl sonra daha fazlası daha yakışıklısı daha güzeli daha büyüğü diye ortalıkta dolanıyorlar. Çünkü bunu elde ettiysem daha fazlası neden olmasın zihniyeti mevcut. Halbuki bu sidik yarışması değil. Çok abartıyoruz ilişkileri. Mükemmeliyetçiyiz. Herşey sorunsuz olsun istiyoruz. En küçük sorunu kıyamet alameti yapıyoruz.

Sorada flashh'ın dediği gibi erkek ayda kız ayrılıp tekrar barışıolar ayrılıp tekrar barışıolar. Çünkü şuanda yaşamıyoruz. Şuan sahip olduklarımızın değerini bilip tadını çıkarmaktansa hemen daha fazlasının hesaplarına giriyoruz. Sonra tabi dank ediyor birbirlerine dönüyorlar falan. Ne gerek var. Evet gerek var.

Biraz özlemek lazım. Bırak kıymet hatırlamak lazım. Biraz duygusal hırpalanmak lazım. Biraz egonun tokatlanması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

synorin said:

bold olan kisimlarla ilgili bir bilgiye ulasirsiniz haberdar edin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...